تاریخ انتشار :دوشنبه ۸ جوزا ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۳۶
کد مطلب : 143834
نخستین پرواز هواپیمای مسافربری جدید روسیه

شرکت "ایرکوت" روسیه هواپیمای مسافربری جدیدی معرفی کرده که قرار است رقیبی برای هواپیماهای ایرباس و بوئینگ باشد.

به گزارش خبرگزاری آوا، دیمیتری لاگوزین دستیار رئیس جمهور روسیه عکس‌هایی در صفحه فیس‌بوک خود منتشر کرد که جدیدترین محصول شرکت هواپیما‌سازی "ایرکوت" را در حال پرواز نشان می‌دهند.

این شرکت روسی قصد دارد با هواپیمای مسافربری "ام‌سی ۲۱" خود با دو مدل از هواپیماهای ایرباس و بوئینگ که برای مسافت‌های متوسط طراحی شده‌اند رقابت کند.

این هواپیمای روسی با شعاع پرواز ۶ هزار کیلومتر به لحاظ ظرفیت پذیرش مسافر و شعاع پرواز شباهت‌هایی با بوئینگ ۷۳۷ و ایرباس ای۳۲۰ دارد که پرفروش‌ترین هواپیماهای مسافربری دو شرکت امریکایی و اروپایی محسوب می‌شوند.

شرکت ایرکوت قصد دارد نخستین پرواز این هواپیما را که با موفقیت انجام شده از سال ۲۰۲۰ سالانه ۲۰ فروند از هواپیماهای جدید خود را به بازار ارائه کند و یک دهه بعد ظرفیت تولید آن را به ۷۰ فروند در سال افزایش دهد.

این شرکت اعلام کرده که هواپیماهای "ام‌سی ۲۱" در دو مدل با ظرفیت ۱۳۰ تا ۱۶۵ و ۱۶۰ تا ۲۱۱ مسافر تولید خواهند شد.

شرکت ایرکوت می‌گوید ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در گفت‌وگوی تلفنی با مدیر این شرکت اولگ دمشنکو، پرواز موفقیت‌آمیز "ام‌سی ۲۱" را یک "رویداد به یاد ماندنی" توصیف کرده است.

مطابق بیانیه‌ی شرکت روسی، نخستین پرواز "ام‌سی ۲۱" که تابستان سال گذشته از آن پرده‌برداری شده بود ۳۰ دقیقه طول کشیده و این هواپیما با سرعت ۳۰۰ کیلومتر در ارتفاع هزار متری پرواز کرده است.

به نقل از جهان، کارشناسان رقابت هواپیمای مسافربری جدید روسیه با مدل‌های مشابه امریکایی و اروپایی آن را اغراق‌آمیز ارزیابی می‌کنند.

در حالی که ظرفیت تولید "ام‌سی ۲۱" در خوش‌بینانه‌ترین حالت تا ۱۳ سال دیگر به سالی ۷۰ فروند می‌رسد، بوئینگ ۷۳۷ از چند دهه پیش به بازار عرضه و تا کنون بیش از ۵ هزار فروند آن به شرکت‌های هواپیمایی جهان تحویل داده شده است.

حدود یک ماه پیش منابع خبری از نخستین پرواز یک هواپیمای مسافربری ساخت شرکت هواپیماسازی دولتی "کوماک" چین خبر دادند که از آن نیز به عنوان رقیب احتمالی بوئینگ ۷۳۷ و ایرباس ای۳۲۰ یاد شده بود.

گفتنی  است نخستین پرواز هواپیمای مسافربری چینی "سی ۹۱۹" قرار بوده در سال ۲۰۱۴ انجام شود اما این کار به دلیل بروز مشکلات فنی بارها به تعویق افتاد.

https://avapress.com/vdcaeen6y49nya1.k5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما