تاریخ انتشار :سه شنبه ۵ جوزا ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۱۵
کد مطلب : 112126
گرامیداشت از امام خمینی(ره) در حقیقت تجلیل از یک فرهنگ زنده و پویا است
امام خمینی (ره) در ابعاد مختلف دینی، سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و همچنین اقتصادی و فرهنگی، در طول زندگی پربار خود به عنوان یک کاردان ورزیده و آگاه ظاهر شد.
حجت الاسلام و المسلیمن شیخ حسن حکیمی؛ یکی از علمای کابل به مناسبت رحلت امام خمینی (ره) به خبرگزاری آوا با بیان مطلب فوق افزود: موثریت امام خمینی (ره) در بهبود وضعیت مستضعفان جهان به خصوص مردم ایران و نفوذ او در لایه های مختلف جامعه غیر قابل انکار است.
به گفته حکیمی امام خمینی توانست قلب میلیونها انسان را به دست بیارود و این کار برای کسی میسر نخواهد بود مگر اینکه حمایت خداوند در آن دخیل باشد.
به گفته این عالم دینی، کسی که تمام هست بودش را در طبق اخلاص گذاشت و فکر و ذهنش را در راستای پیشرفت اسلام و مسلیمن مشغول ساخت، برای تمام مسلمین جهان شایسته تجلیل و تکریم است.
هرچند به گفته حکیمی امام از دنیا رفته است، اما راه و روش ها، رهنمود ها و فریاد های او برعلیه استکبار جهانی هنوز دشمنان اسلام را تکان می دهد و دشمن از نام او می ترسد.
او با تاکید براینکه گرامیداشت از سالروز رحلت امام خمینی(ره) برای تمامی مسلیمن جهان یک ضرورت است افزود: گرامیداشت از امام گرامیداشت از یک فرد نیست بلکه در حقیقت از یک مکتب و یک فرهنگ پویا، زنده و نجات بخشی است که براساس ارزشهای دینی بنیان نهاده شده است.
همچنین حجت الاسلام و المسلیمن شیخ حیدر زکی؛ امام جماعت مسجد جامع امام خمینی (ره) گفت: امام خمینی(ره) نه تنها در جوامع اسلامی بلکه در جوامع بشری از جایگاه ویژی برخوردار است.
به گفته او، امام در اسلام خدمات بزرگی کرد و با انقلاب آزادی بخش خود بسیاری از شبهات را برداشت و توطئه های دشمن و سیاست های ویرانگر غرب و در راس همه امریکا را خنثی کرد.
به گفته آقای زکی امام خمینی(ره) با روح بلند و استقامت و پایداری، از لحاظ سیاسی و دینی در راس هرم جوامع اسلامی قرار گرفت و رهبری را ایجاد کرد که شایستگی و مدیریت آن را دوست و دشمن انکار کرده نمی توانند.
به باور آقای زکی امام خمینی(ره) به سادگی از این جایگاه و پایگاه اجتماعی بهره مند نشد، بلکه در وجود او ویژگی هایی بود که در بسیاری از افراد وجود نداشت.
به عقیده زکی هرچند برخی از جامعه شناسان ثروت، قدرت و علم را عامل اساسی بلند رفتن جایگاه فردی در جامعه میدانند، اما آنچه در امام خمینی(ره) خیلی برجسته بود و مقام و موقعیت وی را در انظار مردم بالا برده بود، علاوه بر مقام بلند علمی، تقوی و پرهیزگاری و خدا محوری او بود.
به گفته او بسیار از شخصیت های مطرح در دنیای اسلام، پس از ائمه معصومین(ع) مدعی رهبری بوده اند و تلاش کرده اند تا جایگاه بهتری در اجتماع داشت باشند، اما هیچ یکی به اندازه امام خمینی(ره) و به این گستردگی به جای نرسیده اند.
به گفته او، دید واقع بینانه امام خمینی(ره) و حمایت از ارزشها و تاکید بر آزادی انسان ها و همچنین حمایت از مظلومین و محرومین، نه تنها او را محبوب مسلمانان جهان ساخت، بلکه امروز تمام افراد آزاده در جهان سنگ محبت اورا در سینه می کوبند.
علی جان محمدی یکی از طلاب حوزه علیمه کابل نیز گفت: امام خمینی در تاریخ حوادث نیم قرن اخیر به عنوان پرچمدار مبارزه علیه حکام جور و مستبد و بانی استقلال و عزت ملت های مستضعف جهان اسلام در برابر سلطه طلبی امریکا و همپیمانان غربیش شناخته شده است.
به گفته او،امام با انقلاب بی نظیرش توانست پرونده ۱۵۰۰ شاهنشاهی ایران را بسته و بر حکومت ۵۰ ساله ستم شاهی پهلوی مهر پایان بگذارد.
گفتنی است که امام خمینی (ره) پس از یازده سال مبارزه و به پیروزی رساندن انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سرانجام در چهاردهم جوزای ۱۳۶۸ در پی یک بیماری نسبتاً طولانی دار فانی را وداع گفته و به دیار حق شتافت.
https://avapress.com/vdcauun6i49n661.k5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما