تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱ میزان ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۰۳
کد مطلب : 131063
معاهده صلح با حزب اسلامی، مهمترین دست آورد رهبران حکومت وحدت ملی درکنفرانس بروکسل

با نزدیک شدن زمان کنفرانس بین المللی بروکسل، رهبران حکومت وحدت ملی، در عین اختلافات موجود درون حکومتی و تنشهای سیاسی، تلاش دارند تا با حداقل دست آورد دراین کنفرانس شرکت کنند.

فکوربهشتی؛ عضو مجلس نمایندگان درگفتگو باخبرگزاری آوا گفت: قرار بود رهبران حکومت وحدت ملی با اهداف از پیش تعیین شده مانند موفقیت در مبارزه با فساد اداری، راه اندازی انتخابات پارلمانی و شوراهای ولسوالی و از همه مهمتر اصلاح نظام انتخاباتی و به همین ترتیب تطبیق پروژه های انکشافی ملی و مانند آن به کنفرانس بروکسل شرکت کنند، اما متاسفانه درتمام این عرصه ها ناکام بوده است. 

 وی  افزود: هر چند رهبران حکومت وحدت ملی برای حضور در این کنفرانس  یک سری  مسائل را به عنوان دست آورد   درنظر  گرفته اند اما متاسفانه این برنامه ودستاوردها برای مردم و وکلای مجلس  قناعت بخش  نمی باشد .

 بهشتی ادامه داد: رهبران حکومت وحدت ملی، چه دست آورد داشته یا نداشته باشند به دلیل اینکه افغانستان درحال حاضر از نظر جامعه جهانی حائز اهمیت است  این روابط تا سال دو هزار و بیست همچنان ادامه خواهند داشت اما آنچه باعث تاسف و سرافگندگی است این می باشد که تا کنون از سوی حکومت افغانستان هیچ کار قابل ملاحظه ی صورت نگرفته است.

عضو مجلس نمایندگان اظهار داشت: اگر حکومت وحدت ملی به اهداف تعیین شده درامور داخلی افغانستان به صورت نسبی دست پیدا می کرد بدون تردید کمک های جهانی به خصوص دربخش انکشافی افزایش  می یافت  اما متاسفانه  آنگونه که انتظار می رفت این امر تحقق پیدا نکرد.

 فکور بهشتی با بیان اینکه اعضای پارلمان برای تقویت برنامه های حکومت وحدت ملی برای شرکت درکنفرانس بروکسل پیشنهاداتی ارئه کرده اند یاد آور شد: در  حال حاضر بسیار دیر شده است که حتی برنامه های زود هنگام عملی گردد و به عنوان دست آورد برای رهبران حکومت قلمداد شود.

وی در ادامه به طرحها و پیشنهادات مجلس به حکومت اشاره کرد و خاطر  نشان ساخت: عمده پیشنهاد پارلمان تمرکز حکومت روی پروژه های زیربنایی مانند استخراج معادن، ایجاد پروژه های تولید انرژی از آبهای داخلی افغانستان بود که به نظر می رسد این پروژه ها تا رفتن به کنفرانس بروکسل حتی به صورت نمادین نیز قابل تطبیق نمی باشند.

 وکیل مجلس نمایندگان ابراز داشت:  اگر حکومت وحدت ملی در زمان مناسب  گامهای  خود را در صوص تطبیق پروژه های زیربنایی برمیداشتند یقیناً توجه جامعه جهانی را بیشتر جلب می کرد، اما متاسفانه هیچ قدم عملی دراین راستا برداشته نشده است.

بهشتی در پایان گفت: هر چند معاهده صلح با حزب اسلامی از نگاه سیاسی یک دست آورد کلان می باشد اما نباید فراموش  کرد که کنفرانس بروکسل بیشتر جنبه اقتصادی تا سیاسی دارد.

https://avapress.com/vdcb08b8frhbfgp.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما