تاریخ انتشار :شنبه ۶ قوس ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۴۴
کد مطلب : 134321
افکار ترو ریستی خطر ناک تر از اعمال تروریستی است

حملات انتحاری اخیر در کابل به خصوص مسجد باقر العلوم که بیش از صد نفر در آن کشته و زخمی شدند خشم مردم را بر انگیخته و می گویند بیش از این کشتار افراد بی گناه برای مردم قابل تحمل نیست.

به گزارش خبرگزاری آوا ، حجت الاسلام و المسلمین اسد الله علوی که برادرش را در انفجار مسجد باقر العلوم از دست داده است به این باور است که اگر انتحاری تا دروازه مسجد راهنمایی نمی شد این حادثه اتفاق نمی افتاد.

به گفته او، خیانت کاران داخل نظام با تروریست ها دست دارند و بی تفاوتی حکومت در این زمینه همواره سبب شده است که فاجعه های خونین خلق شود.

وی، نیروهای امنیتی را نیز متهم می کند که به وظیفه خود در قبال مردم به خصوص مراسم های مذهبی درست عمل نمی کنند.

سرور دانش معاون رییس جمهور نیز روز گذشته قوماندانی امنیه و گارنیزیون کابل را به کم کاری متهم کرده و گفت: هر حوزه پولیس و امنیت ملی ما مکلف اند که امنیت ساحه کار خود را به خصوص امنیت مراسم های دینی و مذهبی مردم را تأمین کنند.

آقای دانش همچنان افزود: وقوع رویداد خونین در مسجد باقر العلوم و حضور ضعیف نیروهای امنیتی در ساحه مراسم نشانه آشکار کوتاهی هایی است که باید مورد بررسی قرار گرفته و به سؤال های مردم در این زمینه پاسخ داده شود.

این درحالی است که مجلس نمایندگان نیز در پیوند با رویداد های اخیر در کابل واکنش نشان داده و افزایش حملات انتحاری در کابل را از ابعاد مختلف آن قابل بررسی می دانند.

این درحالی است که عبدالحفیظ منصور، نماینده مردم کابل در پارلمان نیز در نشست عمومی این مجلس گفت: خطر اصلی بیش از مواد منفجره ، فکر افراطی و تروریستی است .

به گفته او، پولیس جلو بمب را می تواند بگیرد، اما جلو فکری را که ذهن به ذهن و زبان به زبان توزیع می شود و از سوی رسانه‌ها پخش می شود، گرفته نمی‌تواند.

آقای منصور افزود: بخش اعظم اعمال تروریستی آن‌ها به وزارت‌خانه‌های حج و اوقاف، تحصیلات عالی، اطلاعات و فرهنگ، معارف و شورای سراسری علمای بر می گردد.

او با بیان اینکه اکثر مساجد ما فکر افراطی پخش می کنند گفت: مضمون ثقافت اسلامی همین اکنون در دانشگاه‌های افغانستان تروریست تربیت می کند. که به این نکته هیچ‌گاه فکر نکردیم.

این عضو پارلمان به مجلس پیشنهاد کرد تا این قضیه از سوی کمیسیون امور دینی و فرهنگی مجلس نمایندگان بررسی شود؛ زیرا به گفته او، تا زمانی که ریشه تروریزم خشکانده نشود، از طریق امنیت و پولیس جلو انفجار و انتحار گرفته نخواهد شد.

لازم به ذکر است که ثقافت اسلامی عنوان مضمونی است که دانشجویان به مدت چهارسال آن را در دانشگاه‌ها می‌خوانند.

 

https://avapress.com/vdcb5ab88rhbffp.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما