تاریخ انتشار :شنبه ۱۳ عقرب ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۰۸
کد مطلب : 152510
اساس و بنای تحکیم اسلام در تبلیغ است

خداوند این استعداد را به بشریت داده است که دیر یا زود ندای حق را بشنود و از آن متاثر شود. در شام ، حضرت امام زین العابدین(ع) با سخنان حق توانست وجدانهای خفته را بیدار کرده و مجلسی را که برای خوار کردن آل رسول(ص) برگزار شده بود به نفع خاندان پیامبر(ص) و نهضت عاشورا ختم کند.

به گزارش خبرگزاری صدای افغان (آوا)، در گفتگوی آزاد گفتمان علمی پژوهشی "جایگاه تبلیغ در نهضت عاشورا" که در دفتر مرکزی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان برگزار شد، محمد عظیم فکوری ؛ یک تن از دانشجویان اظهار داشت: تبلیغ در نهضت عاشورا نقش بنیادی و تعیین کننده ای داشته است.

او همچنان ابراز داشت: بعد از واقعه کربلا فریاد رسای حضرت زینب(س) و امام زین العابدین(ع) بود که دستگاه ظلم و استبداد را به لرزه در آورد و حتی خانواده های حکومت جور را در برابر زمامداران فاسدش قرار داد.

به عقیده این دانشجو، بدون اغراق باید گفت که تبلیغ، ۸۰ درصد در ماندگاری عاشورا نقش داشته و این نهضت را در گستره زمان و مکان درخشنده تر ساخته است.

به گفته او مسلمانان امروز که مخاطبان سخنان حضرت زینب(س) و امام زین العابدین هستند باید تبلیغات اسلامی را به سیستم آنها پیش ببرند و با اخلاص مندی تفکر عاشورایی را زنده کنند. امروز متاسفانه در دستگاه های تبلیغات اسلامی نقش عاشورا و واقعیت های داستان کربلا کمرنگ است و بیشتر جنبه های عاطفی و احساسی برجسته می شود.

فکوری افزود: وظیفه امروز ما این است که همانگونه که حضرت زینب (س) و امام زین العابدین(ع)، کربلا را جهانی ساختند، تلاش کنیم که این خط ادامه پیدا کند .

حجت الاسلام و المسلمین علی اوسط بلال ؛ مدرس حوزه علمیه حضرت امام امیرالمومنین(ع) نیز در این گفتمان ، ابراز داشت: اساس و بنای تحکیم اسلام در تبلیغ است.

به گفته وی، حضرت پیامبر(ص) در مدت ۲۳ سال شب و روز اسلام را تبلیغ کرد در حالی که ابتدا نه شمشیر در دست داشت و نه قدرت و توان نظامی و فقط با فریاد "قولوا لا اله الا الله تفلحوا" پیام اسلام را به مردم می رساند اما سر انجام با این تلاش تمدن بزرگ انسانی را پایه ریزی نمود.

وی افزود: حضرت پیامبر(ص) از طریق تبلیغ افرادی را تربیت می کند که در آینده نه چندان دور جامعه سالم و متمدن را می سازند و عدالت و برابری را برای جهان بشریت نوید می دهند.

به عقیده بلال، بعد از حادثه عاشورا حضرت زینب(س)، استعدادهای نهفته را بیدار کرد و شهر کوفه را که غرق در شادیانه کشتار خارجی ها بود تبدیل به ماتم سرا کرد.

به گفته این عالم دینی، خداوند این استعداد را به بشریت داده است که دیر یا زود ندای حق را بشنود و از آن متاثر شود. در شام ، حضرت امام زین العابدین(ع) با سخنان حق توانست وجدانهای خفته را بیدار کرده و مجلسی را که برای خار کردن آل رسول(ص) برگزار شده بود به نفع خاندان پیامبر(ص) و نهضت عاشورا ختم کند.

او در پایان از جوانان خواست که چهره اسلام و حقایق را با داشتن علم و آگاهی در دانشگاه ها و مدارس و از طریق منابر و مساجد بازگو کنند و پیام رسان واقعی و اخلاص مند ارزش های انسانی باشند.

در ادامه سید محمد فاضل پور نیز گفت: از زمان حرکت امام حسین(ع) از مدینه و وقوع حادثه غم انگیز کربلا تا کنون، تبلیغ عاشورا ادامه دارد. به گفته او، امام حسین(ع) در آخرین دقایق زندگی خود ندای "هل من ناصر ینصرونی" را بلند کرد که خود نوعی تلبیغ بود.

فاضل پور تصریح کرد: امام حسین(ع) با اینکه می داند کسی یاری اش نمی کند باز هم فریاد می زند تا حجتی باشد برای بشریت مبنی بر اینکه که انسان همیشه باید به وظیفه و تکلیف خود عمل کرده و اتمام حجت کند ولو اینکه طرفدار هم نداشته باشد.

به گفته او، وقتی که ما شعار حسینی سر می دهیم باید زندگی حسین وار و زینب گونه نیز داشته باشیم و همواره در هر شرایطی و بدون خوف و هراس از دشمن حقیقت ها را بازگو کنیم.

او علاوه کرد: حضرت زینب(س) مبلغ عاشورا بود و به خوبی به وظیفه خود عمل کرد. بنا بر این ما که خود را شیعه و پیرو آل علی(ع) می دانیم باید در شرایط کنونی که کشورهای اسلامی تحت فشار تبلیغات منفی دشمنان به خصوص صهیونیزم بین المللی قرار دارد با الهام از عاشورا این تبلیغات را خنثی کنیم.

فاصل پور در پایان گفت: هرچند همه ساله ۱۳ روز، کمتر یا بیشتر از عاشورا تجلیل می شود اما پیام استراتژیک این نهضت ماندگار بیان نمی شود و مبلغین بیشتر به موضوعاتی می پردازند که کودکان هفت هشت ساله آنرا حفظ هستند.

https://avapress.com/vdcb85b8grhbssp.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما