تاریخ انتشار :دوشنبه ۱ جدی ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۰۲
کد مطلب : 104289
اخلاق پیامبر دلیل گرویدن مردم به دین اسلام

پیامبر اکرم(ص) پس از بیست و سه سال دعوت و مجاهدت و ابلاغ پیام الهی و پس از فراز و نشیب های فراوان در راه انجام رسالت بزرگ خویش، سرانجام در روز دوشنبه، بیست و هشتم ماه صفر یازدهم هجرت پس از چهارده روز بیماری و کسالت، رحلت فرمودند و در حجرۀ مسکونی خویش در جوار مسجدی که تأسیس کرده بود، به خاک سپرده شد.
حضرت آیت الله العظمی محسنی رئیس شورای علمای شیعه با بیان این مطلب گفت: با عروج پیامبر، بشریت و مسلمین در حقیقت نور افگن خود را از دست دادند.
آیت الله محسنی افزود: پیامبر در زمانی که جهل و تاریکی همۀ عالم را فرا گرفته بود، برای هدایت بشر از جانب خداوند فرستاده شد و تاریخ بشریت را آن حضرت تغییر داد. 
آیت الله محسنی روز تولد پیامبر را پر برکت ترین روز و روز وفات آن حضرت را فاجعه ناک ترین روز برای بشریت خواند و گفت:
با رحلت پیامبر بشریت در حقیقت پیام آور خود را از دست داد.
محسنی افزود: یکی از بزرگترین فاجعه ها اینست که رابطه آسمانی و زمینی قطع شد، یعنی دیگر وحی به زمین نازل نشد.
مولوی حبیب الله حسام رئیس شورای اخوت نیز در این مراسم گفت: از آیه ۲۸ سوره توبه این را می یابیم که پیامبر بشر است اما خصلت های که در او وجود داشت در هیچ بشری وجود ندارد.
آقای حسام با استثنایی خواندن وجود پیامبر، افزود: یکی از خصلت های برجستۀ پیامبر این بود زمانی که برای امت آن حضرت درد می آمد، پیامبر خدا آن درد را درک میکرد.
حسام در بخشی از سخنانش گفت پیامبر برای هدایت امت خود بسیار حریص بود و همیشه آرزو داشت که تمام امت وی از آتش جهنم، شهوت و هوای نفس نجات پیدا کند.
به گفتۀ حسام خلق نیک از بهترین خصلت های پیامبر بود و در تاریخ ثبت نشده است که پیامبر کسی را بزور شمشیر به پذیرفتن اسلام مجبور کرده باشد، بلکه تمام مردم از خلق نیک وی به اسلام می گرویدند.
حجت الاسلام و المسلمین سیدهادی هادی؛ رئیس کمیسیون ارتباطات شورای اخوت با اشاره به آیه قرآن کریم گفت: پیامبر نه تنها رحمت برای مسلمین و امت خود بلکه رحمت برای بشریت بود.

منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا) - کابل
https://avapress.com/vdcbwab89rhbg5p.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما