تاریخ انتشار :دوشنبه ۷ ثور ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۵۸
کد مطلب : 110688
راهمپیمایی در چهلمین روز قتل فرخنده در کابل
جمعی از فعالان مدنی در چهلمین روز قتل و به آتش کشیده شدن فرخنده در شاه دو شمشیر (جاده فرخنده) کابل گردهم آمدند و ضمن تقبیح این عمل از خواهان مجازات عاملان مرگ فرخنده شدند.

به گزارش خبرگزاری آوا، این فعالان با راه اندازی راهپیمایی در جاده فرخنده (شاه دوشمشیر) علاوه بر محاکمه عاملان قتل فرخنده، طوماری را امضاء کردند و خواهان برکناری فرمانده پولیس کابل شدند.

دیانا ثاقب، فعال مدنی که در این محفل حضور داشت، به رسانه ها گفت که چهل روز از رویدادی غیر انسانی، فراقانونی و محکمه صحرایی گذشته است ولی هنوز بخش های زیادی از این پرونده تاریک و پنهان است.

خانم ثاقب افزود، اگر دولت به خواسته های فعالان مدنی توجه نکند، دوباره به خیابان ها خواهیم ریخت و دست به هر گونه نافرمانی خواهیم زد.

چهل روز پیش، آخرین روز ماه حوت، فرخنده به اتهام آتش کشیدن قرآن توسط برخی باشندگان شهر کابل به قتل رسید و جسد وی نیز آتش زده شدند.

بعد از این رویداد برخی از مسئولان دولتی به کم کاری متهم و برخی دیگر به جانب داری از این رویداد متهم شدند که معین نشراتی وزارت اطلاعات فرهنگ به دلیل نشر مطلبی در فیس بوک اش از سمت اش برکنار شد.

این برکناری در حالی از سوی دولت صورت می گیرد که در راهپیمایی امروز (دوشنبه) فعالان مدنی فرمانده پولیس کابل را به کم کاری متهم کردند و خواهان برکناری وی شدند.

دیانا ثاقب گفت: " روزی که فرخنده در این مکان –شاه دو شمشیر- جان می کند، جناب فرمانده پولیس در حمام سونا به سر می‌برد."

او افزود که چنین مقام های بی مسئولیت باید از سمت هایشان برکنار شود.

گفتنی است که این محفل با قرائت قرآن عظیم الشان با حضور برخی از مقام های دولتی و هنرمندان در مسجد شاه دو شمشیر آغاز شد و بعد از ختم قران صحنه های مرگ فرخنده را به نمایش گذاشتند.

در این نمایش لینا اعلم، هنرمند در نقش فرخنده ظاهر شد و صحنه هایی که فرخنده را متهم، قتل و به آتش کشیدند، به نمایش گذاشت و مسیر جاده فرخنده را راهپیمایی کردند.

فرخنده پنجره ای به سوی اندیشیدن

فرهاد دریا، هنرمند، که در این محفل حضور داشت، گفت که رویداد قتل فرخنده پنجره ای به سوی اندیشیدن و دوری از افراط گرایی می باشد.

آقای دریا اظهار کرد، جامعه مدنی و روحانیت باید برای پیگیری قتل فرخنده همگام حرکت کنند و در تقابل هم قرار نگیرند.

گفتنی است که در پایان این محفل طی قطعنامه ای محکمه های صحرایی را محکوم کردند و خواهان محاکمه شفاف پرونده فرخنده شدند.

از حکومت، مجلس و قوه قضاییه خواستند که جلو فتواهای خودسرانه را در کشور بگیرند و نگذارند اشخاص و گروه های مختلف با سوء استفاده از دین تبلیغ افراط گرایی کنند.
https://avapress.com/vdcbwgb8wrhb80p.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

سلام، هرکس در پیگیری قتل فرخنده کوتاهی کند در این جنایت شریک است، خود را به جای فرخنده و خانواده اش قرار بدهید تا بفهمید من چی میگم