تاریخ انتشار :سه شنبه ۹ سرطان ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۱۱
کد مطلب : 113794
وزارت صحت تسهیلات ویژه ای برای سرمایه گذاری در بخش خدمات فوق تخصصی طبی فراهم می سازد
به گزارش آوا، داکتر فیروز الدین فیروز، وزیر صحت عامه که در برنامه تقدیر از مجتمع طبی امیری صحبت می کرد، گفت: سرمایه گذاری در بخش فوق تخصصی از سوی بخش خصوصی سبب فراهم ساختن خدمات طبی پیشرفته در داخل کشور گردیده و باعث جلوگیری از مسافرت های طبی به خارج از کشور می شود.
او افزود: وزارت صحت عامه نه تنها از این سرمایه گذاری ها استقبال می کند، بلکه آن را نیز مورد حمایت قرار می دهد.
فیروز خاطر نشان ساخت که وزارت صحت عامه تلاش می کند تا سهولت هایی چون در اختیار قرار دادن زمین، فراهم سازی قرضه های سهل و سایر سهولت ها را برای بخش خصوصی فراهم سازد، تا باشد زمینه دسترسی به خدمات طبی با کیفیت و فوق تخصصی برای مردم افغانستان در داخل کشور با قیمت مناسب یقینی شود.
وزیر صحت عامه با بیان اینکه مجتمع طبی امیری، خدمات معیاری و با کیفیت انجام می دهد افزود: قیمتی را که این شفاخانه از مریض اخذ می نماید به مراتب ارزان تر از کسانی که به هند مراجعه می کنند می باشد.
او افزود: قیمت ها با کشور پاکستان تقریباً همسان و مشابه است، اما از کرایه موتر و عدم مصوونیت راه، توهین و تحقیری که در کشورهای دیگر صورت می گیرد، جلوگیری شده و قابلیت تداوی در این مرکز مساعد شده است.
فیروز گفت: من به مردم افغانستان وعده سپرده ام که در راستای مساعد ساختن خدمات پیشرفته طبی که مریضان غرض دریافت آن به خارج از کشور سرگردان هستند، به کمک بخش خصوصی و فراهم شدن امکانات دولتی اقدامات لازم را روی دست بگیریم.
او در ادامه علاوه نمود که در مجتمع فوق تخصصی امیری، از طریق مشارکت بخش خصوصی و دولتی زمینه عملیات های قلبی مساعد شده است.
او افزود: در این مجتمع تشخیص و تداوی امراض قلبی با امکانات عصری فوق تخصصی تا سرحد عملیات پیشرفته قلبی امکان پذیر می باشد که توسط افغان ها انجام می شود.
به گفته وزیر صحت عامه، از دو ماه به اینسو، زمانی که این مجتمع آغاز به فعالیت کرده تاکنون ٥٥ عمل انجوگرافی، هفت عمل انجوپلاستی (جابجایی فنر)، دو عملیات جراحی باز قلبی و سه عملیات ترمیم امراض ولادی سوراخ قلب موفقانه اجرا شده که پیش از دو ماه این عملیات ها در افغانستان ممکن نبود.
او افزود: تلاش های ما برای مساعد ساختن خدمات طبی فوق تخصصی، مانند فعال سازی مراکز تشخیصیه اختصاصی، ایجاد مرکز پیوند گرده، تداوی امراض سرطانی وغیره ادامه دارد.
داکتر میرویس امیری رییس امیری طبی کمپلکس، در نشست امروز گفت: مجتمع امیری، در زمین مربوط به جمعيت هلال احمر به هزینۀ حدود پنج میلیون دالر به صورت معیاری اعمار و تجهيز گردیده است که برعلاوه ٧٥ بستر، دو عملیاتخانه، دو اتاق عاجل و یک اتاق ریکوری (ICU) دارد.
به گفته او، تمام بخش‌های این مجتمع صحی، با ماشین آلات و تجهیزات پيشرفته مجهز شده است و در آن داکتران داخلی و خارجی از کشورهای هند و پاکستان، ایفای وظیفه می نمایند.
وی، خواستار توجه جدی وزارت صحت عامه در حمایت از سکتور خصوصی گردید و افزود: در حال حاضر این مجتمع با مشکلات زیادی از قبیل عدم داشتن بودجه کمکی با افراد بی بضاعت از سوی وزارت، اخذ مالیات گزاف در میدان هوایی و گمرک از ورود تجهیزات طبی، پرداخت هزینه بالای نرخ برق مواجه می باشد.
گفتنی است که مجتمع طبی امیری، اواخر ماه حمل سال روان، در ٧٥ بستر با حدود پنج میلیون دالر سرمایه گذاری بخش خصوصی، در کابل ايجاد و عمليات هاى قلب در آن، انجام می‌شود.

https://avapress.com/vdcco1qs02bqsm8.ala2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما