تاریخ انتشار :شنبه ۷ سنبله ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۶
کد مطلب : 115810
روایت عکاس آلمانی از قربانیان «مین» در افغانستان
عکاس آلمانی با بیان این که جنگ در افغانستان باعث معلولیت و اختلالات حرکتی ۹۰۰ هزار نفر از مردم شده است، گفت: دولت افغانستان نمی‌تواند تا پایان سال ۲۰۲۳ به هدف خود مبنی بر یک کشور عاری از مین دست یابد.
به گزارش آوا به نقل از فارس، «تن کوهن» عکاس برجسته آلمانی در مصاحبه با راشاتودی، از زندگی مشقت بار زنان و کودکان افغانستان در مناطقی گفته که انفجار مین یا به پایان زندگی آنان می انجامد یا عضوی از بدن آنها را از بدن جدا می‌کند.
راشاتودی نوشت: میلیون‌ها مین در چند دهه جنگ در افغانستان همچنان باقی مانده است که کوهن و همکارانش تصاویر بسیاری از قربانیان مین در این کشور تهیه کرده‌اند.
بنابراین گزارش، کوهن در طول سفر ۳ ساله خود به افغانستان بیشتر از مناطق دورافتاده کشور که جزو بیشترین مناطق آلوده به مین سراسر جهان به شمار می‌روند، بازدید کرده است.

برخلاف بسیاری از خبرنگارانی که به منظور تهیه گزارش به افغانستان می‌آیند، کوهن توسط ارتش ملی این کشور محافظت نمی‌شد و قادر بود به طور مرتب با مردم گفت‌وگو کرده و از نزدیک در جریان وضعیت ناامیدکننده آنها قرار بگیرد.
کوهن که چندین سال از عمر خود را صرف جمع‌آوری مستندات مربوط به جنگ در افغانستان کرده در مصاحبه با پایگاه خبری راشاتودی روسیه گفت: جنگ، افغانستان را تبدیل به یک میدان مین بزرگ کرده است.
وی اظهار داشت: ده‌ها تن از مردم افغانستان هر روز به دنبال درگیری و جنگ جان خود را از دست داده و یا به واسطه مین‌های زمینی به شدت زخمی می‌شوند.
این عکاس آلمانی با اشاره به این که وسایل انفجاری که در زیر زمین پنهان شده‌، می‌تواند برای سال‌های طولانی مخفی بماند، گفت: تقریباً ۱ میلیون نفر از مردم افغانستان ( ۳ درصد جمعیت کشور) در مکان‌هایی که مین‌گذاری شده‌اند زندگی می‌کنند.

کوهن در ادامه این مصاحبه به نقش کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در حمایت و کمک به معلولان افغانستان اشاره کرد و افزود: مرکز پزشکی این سازمان غیردولتی در کابل امکانات لازم برای قربانیان جنگ از جمله اندام مصنوعی و خدمات توانبخشی فیزیکی را فراهم می‌کند.
وی ناامنی را سخت‌ترین چیز برای مردم افغانستان دانست و خاطرنشان کرد: ناامنی در این کشور همواره گریبانگر مردم است؛ یک روز شاهد درگیری بین نیروهای آیساف ( نیروهای بین‌المللی کمک به امنیت افغانستان) و روز دیگر نظاره‌گر حملات طالبان. این در حالی است که فساد نیز در این کشور بیداد می‌کند.

این عکاس برجسته آلمانی در ادامه به نقل از آمار سازمان صلیب سرخ، گفت: جنگ در افغانستان باعث معلولیت بیش از ۱۰۰ هزار نفر شده و بیش از ۸۰۰ هزار تن دیگر نیز با اختلالات حرکتی مواجه شده‌اند.

وی افزود: علی‌رغم اینکه ۸۱ درصد مناطق افغانستان از وجود مین پاکسازی شده‌اند، مرکز برنامه‌های مین‌ پاکی سازمان ملل اعلام کرده است که این کشور تا پایان سال ۲۰۲۳ نمی‌تواند به هدف طرح خود مبنی بر یک کشور بدون مین دست یابد.
کوهن در پایان خاطرنشان کرد: ۱۰ میلیون مین در افغانستان، میراث سال‌های طولانی جنگ در این کشور است.
https://avapress.com/vdcdfk0fzyt0fj6.2a2y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما