تاریخ انتشار :دوشنبه ۳۰ اسد ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۱۸
کد مطلب : 148382
حداد عادل در دیدار با حسینی مزاری و هیئت همراه:

هزینه سازش به مراتب بیشتر و دردناکتر از هزینه چالش با دشمن است

هزینه سازش به مراتب بیشتر و دردناکتر از هزینه چالش با دشمن است
مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان بیست و هفت سال پیش بر محور اندیشه ولایت فقیه بنیان نهاده شد و در این مسیر گام برداشته و به فعالیت در بخش های مختلف در داخل و خارج از افغانستان ادامه می دهد/مساعدت های جمهوری اسلامی ایران به مردم و دولت افغانستان در دوران جهاد علیه کمونیست ها و مقاومت علیه گروه طالبان و پذیرایی از حدود سه میلیون مهاجر افغانستانی در طی چهار دهه ی گذشته، قابل تقدیر و سپاس است

حجت الاسلام و المسلمین سید عیسی حسینی مزاری؛ دبیر کل حزب اسلامی تبیان افغانستان با دکتر غلامعلی حداد عادل؛ رئیس اسبق مجلس شواری اسلامی و رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی ایران در مشهد مقدس دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری آوا، در این دیدار طرفین پیرامون موضوعات ذی علاقه از جمله  مسائل مربوط به وضعیت معیشت و آموزش مهاجرین بحث و تبادل نظر کردند.

حسینی مزاری از مساعدت های جمهوری اسلامی ایران به مردم و دولت افغانستان در دوران جهاد علیه کمونیست ها و  مقاومت علیه گروه طالبان و پذیرایی از حدود سه میلیون مهاجر افغانستانی در طی چهار دهه ی گذشته،  تشکر و قدر دانی کرد .

وی همچنین نقش نظام جمهوری اسلامی ایران در حمایت از محور و جبهه مقاومت علیه جبهه استکبار را برجسته خواند و ازین ناحیه نیز از مبارزان و مجاهدان ایرانی در رأس حضرت امام خامنه ای(حفظه الله تعالی، تشکر نمود.

 رئیس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در ادامه دیدار به معرفی فعالیت های این مرکز پرداخت و گفت: مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان بیست و هفت سال پیش بر محور اندیشه ولایت فقیه بنیان نهاده شد و در این مسیر گام برداشته و به فعالیت در بخش های مختلف در داخل و خارج از افغانستان ادامه می دهد.

در ادامه دیدار دکتر غلامعلی حداد عادل؛ ضمن خوشامد گویی و ابراز خرسندی از دیدار با حسینی مزاری و هیات همراه،گفت:  افغانستان پس از پیروزی انقلاب اسلامی از جایگاه ویژه ای در سیاست خارجی ایران قرار دارد و ماهیت انقلاب اسلامی هم ایجاب می کند که مرز نداشته باشد.

وی نفی نظام سلطه و استکبار ، مبارزه با ظلم و تلاش برای تامین عدالت اجتماعی و به صحنه آوردن دین  را از اصول انقلاب اسلامی عنوان کرد .

حداد عادل با بیان اینکه شاید کسی مسلمان نباشد ولی خیلی از اصول انقلاب اسلامی مورد تاییدش باشد، گفت سیاست های غلط استکباری در نظام ما راه ندارد.

وی در تشریح این مطلب به موضوع درخواست شوروی سابق از امام خمینی(ره) برای حمایت نکردن از جهاد و مردم افغانستان در قبال قطع پشتیبانی موشکی مسکو در عراق در جنگ تحمیلی علیه ایران اشاره کرد که با قاطعیت از سوی امام راحل(ره) رد شد.

رئیس سابق مجلس شورای اسلامی ایران با بیان اینکه با وجود تحریم ها و فشارهای موجود از سی و هشت سال گذشته تاکنون ما پذیرای برادران و خواهران افغانستانی خود هستیم، اظهار داشت: سیاست ما در قبال افغانستان ثابت است و نظر مقام معظم رهبری{ امام خامنه ای} همان نظر امام خمینی(ره) است و مقید به شیعه و سنی هم نیستیم.

حداد عادل متذکر شد: همان طور که ایران از حماس سنی مذهب در جنگ غزه حمایت کرد از حزب الله شیعه نیز در جنگ سی و سه روزه پشتیبانی کرد.

وی تصریح کرد: ایران تاوان این حمایت ها را با تحمل تحریم ها و انواع فشارها هم پرداخت می کند اما همانطور که مقام معظم رهبری{امام خامنه ای}  فرمودند: هزینه سازش به مراتب بیشتر و دردناکتر از هزینه چالش با دشمن است.

حداد عادل یادآور شد: مهاجرین افغانستانی در ایران مسائل عدیده ای دارند اما هیچکدام حاد نیست شاید برخی مسائل تعدی  و تجاوز همانطور که در خصوص اتباع ایرانی صورت می گیرد در قبال مهاجرین هم صورت می گیرد که اجتباب ناپذیر است  ولی دشمنان با دامن زدن به این موضوعات، استفاده سوء می کنند و پیامدهای منفی نیز در پی دارد.

این مقام ایرانی با بیان اینکه در هیچ جای جهان سراغ ندارید که اتباع یک کشور به طور قاچاق وارد کشور دیگر 'گردند و از تمام مزایا بهره مند شوند به خصوص بحث آموزش کودکان واجب التعلیم مهاجرین اعم از مجاز و غیر مجاز که با فرمان بی نظیر امام خامنه ای حل شد .

وی اظهار داشت که کسانی هستند که افغانستان آرام را نمی خواهند و ثبات در این کشور را خلاف اهداف خود می دانند به همین خاطر با متشنج کردن اوضاع به دنبال قانونی کردن تداوم حضور خود هستند.

به گفته ی حداد عادل، اینها{غرب} به دنبال پیاده کردن اهداف خود هستند و به نوعی در پی مستعمره کردن افغانستان البته به شیوه مدرن می باشند  که تلاش و جهاد شما در مقابله با اهداف سلطه گرانه ی آنها مقدس می باشد.

وی در پایان تصریح کرد که شناخت دو ملت ایران و افغانستان از یکدیگر بسیار کم است که تلاش برای نزدیکی دو ملت با برجسته ساختن مشترکات فرهنگی، زبانی و دینی می تواند برای گسترش تعاملات مفید و موثر باشد.

منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا) - مشهد مقدس
https://avapress.com/vdcdjj0fxyt0os6.2a2y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما