تاریخ انتشار :شنبه ۴ اسد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۰۷
کد مطلب : 95974
درگیری بر روی گسل های انتفاضه/فلم
بیشتر مناطق کرانه باختری صحنه اعتراض ها و درگیری سرکی میان صهیونیست ها و جوانان فلسطینی است. ناآرامی و جنگ و گریز  در شهرهای الخلیل، نابلس و بیت لحم شدیدتر گزارش شده است.
به گزارش آوا به نقل از شبکه خبر ایران، صهیونیست ها با فلسطینی ها در الخلیل، نابلس ، بیت لحم و جنین درگیر شدند.
صهیونیست ها و حامیانش از گشایش جبهه جدید در کرانه باختری نگران شده اند.
این تظاهرات و درگیری های پراکنده که برروی گسل‌های انتفاضه سوم قرار دارد و هر آن می‌تواند باعث شعله ورتر شدن آن بینجامد با نوعی اغماض در خبرگزاری های غربی مواجه شد به گونه‌ایی که حداکثر خبرهای ارسالی آنها از چند خبر فراتر نمی‌رود.
گشایش جبهه جدید در کرانه باختری به دلیل موقعیت راهبردی این منطقه، برای رژیم صهیونیستی کابوسی وحشتناک است. برخلاف غزه که منطقه‌ای بسته است و اطراف آن را عمدتا رژیم صهیونیستی و کمی از مرزهای آن - ۳۸ کیلومتر - با مصر مرتبط است، منطقه کرانه به مناطق حساس وصل و دارای موقعیت استراتژیک است. از یک سو مهمترین مکانهای مقدس فلسطین در کرانه و قدس شرقی قرار دارند که از جمله باید به مسجدالاقصی، مسجد الخلیل و قبهًْ‌الصخره اشاره کرد. این مکان‌ها برای همه ادیان ابراهیمی شامل اسلام، مسیحیت و یهود محترم و حساس می‌باشند. از سوی دیگر کرانه باختری به دو منطقه امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی مرتبط است. کرانه باختری در شمال منطقه امنیتی اسرائیل- تاسیسات اتمی دیمونا و در جنوب و شرق منطقه سیاسی رژیم صهیونیستی- یعنی حیفا و تل‌آویو قرار دارد و هرگونه تغییر هویتی در کرانه، دو منطقه امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی را از هم خواهد گسست. برای یک لحظه تصور کنید که کرانه باختری نیز به راکت های  مقاومت مجهز شده، آنگاه ادامه فعالیت منطقه امنیتی این رژیم و تاسیسات اتمی آن ناممکن می‌شود و از آنجا که قوه نظامی و امنیتی تنها ابزار بقای رژیم غاصب می‌باشد، واضح است که از کار افتادن تاسیسات جنوب کرانه و آنچه در استان بئرالسبع قرار دارد، امکان حیات سیاسی را در پایتخت نیز از رژیم صهیونیستی سلب می‌کند. از اینجا می‌توان فهمید که منطقه کرانه باختری از چه حساسیتی نزد رژیم تل‌آویو و حامیان غربی آن برخوردار است.
یک موضوع مهم دیگر اینست که کرانه باختری در عین اینکه به نسبت باریکه غزه از جمعیت بیشتری برخوردار است، در عین حال به سه جمعیت عمده فلسطینی نیز پیوند دارد؛ اولین جمعیت عمده، حدود ۴/۵ میلیون نفر فلسطینی ساکن در کشور اردن می‌باشد که از قضا بیش از ۶۰ درصد جمعیت کنونی این کشور را دربر می‌گیرند. ساکنان فلسطینی اردن عمدتا در مناطق غربی اردن و در مجاورت با مرزهای فلسطین حضور داشته و در واقع متصل به ۲/۴ میلیون جمعیت فلسطینی ساکن در کرانه و قدس شرقی می‌باشند.
https://avapress.com/vdcdon0n.yt0k56a22y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما