تاریخ انتشار :شنبه ۲۷ سنبله ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۵۹
کد مطلب : 130878
از سوی دفتر فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان؛

دومین گفتمان آزاد دانشجویی با موضع غدیر شناسی در مزار شریف

دومین گفتمان آزاد دانشجویی با موضع غدیر شناسی در مزار شریف

دومین گفتمان آزاد دانشجویی تحت عنوان "غدیر شناسی" به مناسبت عید سعید غدیرخم از طرف دفتر فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در شهر مزار شریف با حضورکارشناسان دینی، اساتید وده ها تن از دانشجویان  برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری آوا، عبد المجید اکبری؛ استاد حوزه علمیه با اشاره به فرارسیدن عید سعید غدیر خم گفت:  ارزش یک مبلغ که رسالت تبلیغ را برعهده دارد به خود مبلغ نیست، بلکه ارزش آن به پیامی که می خواهد به مردم ابلاغ کند می باشد .


وی افزود: واقعه ی غدیر، غدیر شناسی و پیام غدیر برای یک مبلغ که پیامبر خدا (ص) می باشد و هدف از رسالت پیامبر(ص) هم همین غدیر بوده است زیرا غدیر کل دین می باشد و اگر غدیر نبود دین هم ناقص می بود .

اکبری با اشاره به سخن پیامبر اکرم (ص) ادامه داد: جابر ابن عبدالله انصاری از پیامیر (ص) در باره امامت سوال نمود و حضرت در جواب سوال جابر جواب داد، یا جابر! تورا خدا رحمت کند که تو از کل دین سوال کردی .


پیام غدیر معرفی کامل دین بوده است

استاد حوزه علمیه اظهار داشت: ما شیعیان معتقد هستیم اگر غدیر ومسئله ی امامت طبق آیات صریح قرآن و روایات معصومین (ع) نبود ، دین ناقصی می بود ، پس طبق روایات ، مسئله امامت که آغاز آن از واقعه ی غدیر می باشد پیام و رسالت پیامبر اکرم (ص) بوده که حضرت آنرا کل دین معرفی کرده است .

سید محمد هاشمی نژاد نیز در ادامه عنوان کرد: هرچند وظیفه و رسالت همه ما رسانیدن پیام راستین امامت به دیگران است اما قشر دانشجو باید نسبت به این وظیفه توجه بیشتری داشته باشند.

وی افزود: من چند مدتی با دانشجویان همراه بودم این قشر دور از تعصب و اختلافات قومی و مذهبی فقط تشنه حقیقت و دنبال واقیعت ها می باشند.

این استاد حوزه علمیه خاطر نشان ساخت: دانشجویان جوان ما می توانند با درک درست از واقعه ی غدیر و با گفتن حقیقت همراه با سند و مدرک واقعیت غدیر را برای افرادی که شناخت وآگاهی لازم را ندارند بازگو کنند.

حجت السلام  والمسلمین مرتضوی؛ مدیر لیسه رضوان نیز با بیان اینکه وظیفه علما و دانش پژوهان در قبال موضوع غدیر بسیار مهم می باشد گفت: ما همه در باره غدیر وظیفه داریم همانطوریکه پیامبر اکرم (ص ) زمانیکه خطبه ی غدیر را میان جمعیت ۱۲۰ هزاری ایراد نمودند ؛ ابلاغ غدیر را وظیفه همه دانسته و دستور دادند که باید حاضرین به غایبین و پدران به فرزندانشان این واقعه را انتقال بدهند که رسالت قشر علما و دانش پژوهان در این موضوع بیشتر است .

وی ابراز داشت: با توجه به اینکه متون قرآن و احادیث ما به زبانی عربی می باشند به همین علت مسئولیت علمای دین است که با توجه به آیات ، احادیث و روایات ، حقایق را ازآن متون استخراج نموده و به مردم ابلاغ نمایند .


علما نگذارند دشمن حقانیت غدیر را  زیر سوال ببرند

استاد حوزه علمیه با اشاره به مسئله شبهه زدایی یاد آور شد: بعضی ها هر روز سعی می کنند که حقانیت غدیروسند آنرا زیر سوال ببرند و این وظیفه ی علما می باشد که در باره این شبهه ها موضع گیری نمایند و نگذارند تا دشمن با اعتقادات پوچ خود مردم را فریب دهند .

هم چنان در ادامه جلسه جمعی ازدانشجویان دررابطه با رسالت غدیر و جوانان صحبت نموده وابراز داشتند: جوانان نیرو و ستون فقرات یک جامعه را تشکیل می دهند وباید با استفاده از علم و دانش خود رسالت غدیر با در بین اقشار مختلف جامعه ترویج کنند.

همچنین عنوان کردند: خصلت یک جامعه پویا این است که افراد آن زبان گویای گفتن حقیقت را داشته باشند و می توانند با توجه به پیشرفت تکنالوژی روز و ابزار های نوین تبلیغاتی در زمینه های هنری، فرهنگی و ادبی نیازهای جامعه را دیده و با زبان خود مردم ، این واقعه را به آنها برسانند و تاثیر گذاری داشته باشند .

سید محمد غضنفر؛ مسئول آموزشگاه معرفت نیز در ادامه با بیان دیدگاهش را در مورد اینکه چگونه می توانیم غدیر را زنده نگه داریم گفت : کارهای ما در جامعه باید به شکل بنیادی باشد واگر ما از آغاز زندگی کودکان را با اهل بیت (ع) آشنا سازیم و معلومات دهیم می توانیم تاثیر خوبی در زندگی آنها و زنده نگه داشتن وقایع مهم تاریخی داشته باشیم.

در پایان این گفتمان دانشجویی دانشجویان سوالات خود را از کار شناسان برنامه سوال نموده و به مناسبت فرا رسیدن محرم الحرام "فلسفه ای قیام امام حسین (ع)" را موضوع گفتمان هفته ای بعد انتخاب کردند.

گفته می شود: این گفتمان آزاد دانشجویی به ابتکار دفترنمایندگی مرکزتبیان بیش از یک سال است که هرهفته پیرامون موضوعات مختلف از ساعت ۳۰ :۹ دقیقه الی ۱۱صبح ، روز های جمعه در شهر مزار شریف برگزار می گردد .

https://avapress.com/vdcef78zvjh8xvi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما