تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۹ جدی ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۵۶
کد مطلب : 105678
شکایت مردم بلخ از بالا بودن قیمت تکت های هوایی
شماری از شهروندان بلخ با شکایت از بالا بودن قیمت تیکت/ بلیط های شرکت های هوایی در این ولایت می گویند که قیمت جهانی تیل کاهش یافته، اما تاکنون در قیمت تکت های هوایی کشور هیچ تغییری نیامده و حتی در برخی موارد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری آوا، سلمان ؛ یکی از شهروندان بلخ می گوید که از مدتی پیش قیمت جهانی تیل در سطح بین الملل و کشور سیر نزولی داشته، اما قیمت تیکت های داخلی و خارجی در افغانستان کاهش نیافته است.
محمد جمعه؛ یکی دیگر از شهروندان بلخ می گوید به دلیل ناامن بودن راه های زمینی مردم مجبور هستند تا از ترانسپورت هوایی استفاده کنند، اما قیمت تیکت های هوایی بسیار گران است که هر کسی توانایی پرداخت آن را ندارد.

وی افزود: باید از سوی مسئولین ذیصلاح بر روی قیمت تیکت ها نظارت وجود داشته باشد و جلوی اخاذی و چور و چپاول از این آدرس ها گرفته شود.
محمد رشاد؛ مسئول دفتر نمایندگی یکی از شرکت های خصوصی در مزارشریف با تایید بالا بودن قیمت تیکت های داخلی و خارجی شرکت های هوایی خصوصی در کشور به خبرگزاری آوا گفت: با اینکه از مدتی بدین سو قیمت جهانی تیل کاهش یافته، اما در میزان قیمت تیکت های داخلی و خارجی تغییراتی نیامده و این تغییرات وابسته به میزان تقاضا و تعدد پروازها دارد.
وی افزود: در حال حاضر مسافرت به کشور هند افزایش یافته و نرخ پرواز به این کشور نیز بالا می باشد، اما قیمت تیکت های رفت و برگشت پرواز به دبی در حدود ۳۰ درصد ارزان تر شده است.

رشاد علاوه کرد که در حال حاضر نیز به دلیل ازدحام مسافرین و کم بودن تعداد پروازها، تیکت پروازهای مزار – کابل در حدود ۹ دالر معادل ۵۲۰ افغانی افزایش قیمت داشته است.
از سویی دیگر احمد شاه حبیبی؛ معاون عملیاتی وزارت ترانسپورت و هوانوردی کشور می گوید که از مدتی بدین سو قیمت جهانی تیل کاهش یافته، اما اکثر شرکت های هوایی خصوصی هستند که به دلیل مصرف بالای این شرکت ها تغییرات زیادی در قیمت تکت ها رو نما نشده است.
وی علاوه کرد که هرچند نظام بازار آزاد در کشور حاکم می باشد، اما آنها نرخ ها را تا اندازه ای نظارت نموده و تحت کنترول می آورند تا نظم اقتصادی برهم نخورد.

قیمت جهانی تیل تقریبا حدود ۵۰ درصد از ارزش خود را از ماه جون سال ۲۰۱۴ میلادی از دست داده و در کمترین میزان قیمت خود در جریان ۵ سال گذشته رسیده است.
گفتنی است که ناامنی، نبود سیستم ترانزیتی استندرد، کمبود وسایط ترانسپورتی استندرد، عدم حمایت و نظارت لازم از سکتور خصوصی، فساد اداری و پول ستانی در شاهراه‏ها از مهمترین چالش ها فراروی توسعه ترانسپورت هوایی و زمینی در کشور می باشد.
https://avapress.com/vdcefn8zvjh87pi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما