تاریخ انتشار :چهارشنبه ۳۰ دلو ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۵۷
کد مطلب : 85985
عکس آرشیف
عکس آرشیف
گروه هماهنگی عدالت انتقالی و گروه کاری مشترک جامعه مدنی هشدار دادند در صورتی که سخنگوی شورای عالی صلح برطرف نشود، آنان با این شورا همکاری نخواهند کرد.
یک عضو جامعه مدنی اظهار داشت که شهزاده شاهد؛ سخنگوی شورای عالی صلح در نشستی، اسامه بن لادن را شهید خطاب کرده که باعث نگرانی آنها و مردم افغانستان شده است.
آقای متین خاطرنشان کرد که این عملکرد سخنگوی شورای عالی صلح می تواند حمایت از دهشت افکنی تلقی شده و مبارزه در برابر آن را زیر سوال ببرد.
وی تاکید کرد که اظهارات آقای شاهد، بی احترامی به خون هزاران قربانی حملات دهشت افکنی، شامل کودکان، زنان و نیروهای امنیتی کشور است.
این عضو جامعه مدنی با بیان اینکه از دولت افغانستان درخواست می شود؛ تا جلو چنین عملکردهایی را بگیرد، گفت:"از شورای عالی صلح نیز می طلبیم؛ تا از مردم افغانستان معذرت خواسته و مسئولیت سخنگویی را از دوش آقای شاهد بردارد".
این در حالی است که رییس جمهور کرزی نیز در واکنش به کشته شدن ملاعبدالرقیب؛ وزیر مهاجرین رژیم طالبان، او را شهید راه صلح خواند.
اگرچه «شهید» نیز از عناوینی است که در افغانستان به صورت سخاوتمندانه ای بر هر نومرده ای که خونش به هر دلیل ریخته، اطلاق می شود، از سربازان فداکاری که به خاطر حفظ امنیت وطن و کشور و مردم خویش در جنگ با تروریست های مزدور جان می بازند؛ تا کسانی که قربانی تصادفات رانندگی یا آسیب های طبیعی می شوند و در این زمینه به هیچیک از لوازم فقهی و عقیدتی آیین شهادت در دین آسمانی اسلام توجه نمی شود؛ با این حال اطلاق عنوان شهید بر کسانی که دست شان تا مرفق به خون مردم افغانستان و مسلمانان و انسان های بی گناه زیادی در سراسر جهان آلوده است و مبنای مبارزه شان هرگز نمی تواند برآمده از دستورات و وجایب دینی باشد، ستمی است که نه تنها بر عنوان شهید و این سنت سترگ و پرفضیلت دینی روا داشته می شود؛ بلکه توجیه عملکردهای جنایتکارانه کسانی است که سال هاست در کار خون ریزی و مرگ آفرینی در برابر مردم بی دفاع و بی گناه افغانستان، نیروهای امنیتی این کشور و مسلمانان منطقه و جهان اند و بنیانگذار و رهبر آشوبگری، تروریزم، تکفیر، تفرقه، خشونت و کشتار محسوب می شوند.
اینکه دولت افغانستان و شخص رییس جمهور کرزی براساس مصالحی به این نتیجه رسیده اند که راهی جز برقراری صلح با طالبان وجود ندارد و برای پایان دادن به کشتار و خشونت و وحشی گری و خون ریزی و ترور و تامین امنیت و ثبات در سراسر کشور، این امر ضروری و اجتناب ناپذیر است، می تواند قابل توجیه باشد و با استفاده از راهکارهای قانونی می توان آن را توجیه کرد؛ اما آیا برای رسیدن به اهداف خود در تلاش هایی که در زمینه کسب موافقت گروه های تروریستی در حال جنگ با دولت و مردم افغانستان انجام می شود، خرج کردن از مبانی مقدس و پرفضیلت دینی مانند شهادت هم آیا می تواند توجیه بردار باشد؟!
از سوی دیگر این امر، معامله بر سر عدالت و به حراج گذاشتن خون پاک مردمی است که طی ۱۵ سال اخیر قربانی جنایت های تاریخی، منحصر به فرد و ابتکاری تروریست هایی شده اند که بی هیچ دلیلی دست به قتل و خشونت زده اند.
رییس جمهور کرزی خود باری اعلام کرد که مصالحه با طالبان هرگز به معنای بخشیدن خون مردم افغانستان نیست و این گروه باید در مقابل جنایاتی که مرتکب شده است در برابر ملت، تاریخ و عدالت پاسخگو باشند؛ این در حالی است که اکنون وزیر مهاجرین آن رژیم طی تشریفات دولتی به خاک سپرده می شود و شهید راه صلح خوانده می شود و بدتر از آن اینکه رهبر گروه تروریستی و بدنام القاعده و حامی اصلی جریان های تروریستی و تکفیری در جهان، از سوی سخنگوی شورای عالی صلح افغانستان، لقب شهید می گیرد و مورد تکریم و احترام ویژه قرار می گیرد!
تروریست های شهید، هزینه ای است که برای تامین صلح با طالبان، پرداخته می شود و این هزینه، بسیار سنگین، نابخشودنی و غیر قابل توجیه است.

https://avapress.com/vdceno8v.jh8nvi9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما