تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۱ میزان ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۱۵
کد مطلب : 117594
سفارت امریکا یا مرکز استخباراتی دشمن؟!
"سفارت امریکا از وقوع یک حمله انتحاری پیچیده به هدف دفتر مرکزی سازمان ملل متحد در کابل خبر می‌دهد.
این سفارت روز یکشنبه اعلامیه‌ ای را نشر کرد و گفت: هراس‌افکنان می‌خواهند در تاریخ ۱۲ اکتبر حمله انتحاری پیچیده‌ ای را با استفاده از موتر مملو از مواد انفجاری بالای دفتر مرکزی سازمان ملل یا ساختمان‌های مربوط به آن در کابل انجام دهند.
سفارت امریکا در کابل از شهروندان این کشور می‌خواهد تا از رفتن به این بخش‌ها خودداری کنند. سفارت امریکا همچنان در یک پیام اضطراری به شهروندان اش هشدار می‌دهد که اگر می‌خواهند به افغانستان بیایند صرف نظر کنند و همچنان آنانی که در افغانستان هستند گزینه برگشت را بررسی کنند.
این سفارت می‌گوید: وضعیت امنیتی افغانستان متزلزل است و تهدید برای شهروندان امریکا در این کشور وجود دارد. این در حالی‌ است که یک حمله انتحاری در منطقه جوی شیر شهر کابل کاروان نیروهای خارجی را هدف قرار داده است."
اگر دقت شود نفس این خبر و این هشدار، پرسش برانگیز و بودار است. این خبر پیش از هر چیز این پرسش را در ذهن ایجاد می کند که سفارت یک کشور و آنهم در یک کشور مستقل دیگر مگر ریاست استخباراتی و اطلاعاتی است که دست به پخش و نشر یک چنین اخباری می زند؟!
پرسش دوم نیز این است که کارمندان سفارت امریکا از کجا و چگونه پی به این تصمیم طالبان برده اند و اینکه چرا یک چنین اخباری مهم و حیاتی از سوی ریاست امنیت ملی افغانستان به سمع مردم نمی رسد؟! که امریکایی ها به عنوان کاسه های داغ تر از آش، احساس مسئولیت می کنند و با نشر و پخش آنها ذهن و روان مردم رنجدیده ما را مشوش و نگران می کنند؟!
ای موضوع نمایندگان پارلمان و سنای کشور را نیز عصبانی و آنان را وادار به واکنش کرده است.
"سناتوران می گویند که امریکا در مبارزه با تروریزم صادق نیست و همزمان که شعار مبارزه با تروریست ها را سر می دهد، به حامیان آنان کمک می کند.
به گزارش رسانه ها، سناتوران در نشست روز سه شنبه خود با توجه به پیامک هایی از سوی سفارت امریکا مبنی بر حمله کلان طالبان، این اقدام را تبلیغاتی و برای ایجاد رعب و وحشت بین مردم توصیف کردند.
یک عضو مجلس سنا، با بیان اینکه سفارت امریکا نمی تواند منبعی برای اینگونه خبرها باشد، به این باور است: که فقط در صورتی که سفارت امریکا در ساماندهی حملات طالبان دست داشته باشد، از این اخبار اطلاع دارد.
رییس مجلس سنا نیز با انتقاد از این امر می گوید، این کار از مسوولیت‌های امریکا نبوده و تبلیغاتی می باشد و هر کس برای دشمن تبلیغ یا با آنها همکاری کند او دشمن ماست و این فیصله مجلس است.
دیگر عضو مجلس سنا داعش را پروژه‌ای از سوی امریکا و پاکستان و انگلیس برای کشتن مردم بر می شمارد.
دیگر عضو مجلس سنا نیز معتقد است، "امریکا در تامین صلح در افغانستان صادق نیست و کسانی که تروریزم را تمویل می‌کنند مورد حمایت امریکا قرار می‌گیرند ولی به سخنان افغان‌ها گوش نمی دهند.
چرا به نظامیان پاکستان کمک می‌شود، امیدواریم سفارت امریکا در کابل پاسخ درست بدهد، زیرا از یک طرف می‌‎گوید ما به افغان‌ها کمک می‌کنیم و از طرف دیگر تمویل کنندگان تروریزم را حمایت می‌کنند."
این در حالی است که اخیرا نیز برخی از اعضای مجلس نمایندگان، طالبان و داعش و نیروهای مخالف مسلح دولت را پروده امریکا و انگلیس و پاکستان عنوان کرده بودند.
یکی از اعضای مجلس نمایندگان در این مورد گفته بود:" هیچ موضوعی نیست، نه طالبان و نه داعش و نه هیچ چیز دیگری، فقط موضوع امریکا و پاکستان و انگلیس است و این‌ها همه پروژه های آن‌هاست."
این انتقادها در حالی از امریکا و انگلیس و پاکستان صورت می‌گیرد که گفته می‌شود وزارت دفاع در عملیاتی در ولایت قندهار به اسناد و شواهد تازه‌ای دست یافته که نشان می دهد آی. اس. آی پاکستان در ناامنی‌های کشور دست دارد.
هر چند این سخن تازه‌ای نیست و بارها در این مورد انتقادهای زیادی از پاکستان شده است، اما بسیاری سکوت ایالات متحده، ناتو و سازمان ملل را در این مورد معنا دار دانسته و از آن انتقاد کرده اند."
غیر از سناتوران و نمایندگان مجلس، بسیاری از آگاهان نیز باورمندند که اوضاع امنیتی جاری در کشور و به خصوص در شبها و روزهای اخیر، طراحی شده و برنامه ریزی شده است و به گونه مشخص پاکستان و امریکا در خلق و ایجاد بحرانهای اخیر و مدیریت آنها، نقش اساسی و تعیین کننده دارند.
از دید این دسته از صاحبنظران، دولتین امریکا و پاکستان در یک تبانی و تعامل سعی دارند تا طالبان را به هر شکل ممکن، وارد بدنه نظام حکومت وحدت ملی کنند؛ تا همزمان به چند هدف استراتژیک دست یازند.
یک آنکه با وارد کردن طالبان به بدنه نظام حکومت وحدت ملی، پاکستان به حفظ منافع بلند مدت اش در افغانستان، مطمئن تر می شود. دو آنکه با ایجاد داعش، بهانه حضور بهتر و بیشتر برای نیروهای امریکایی در افغانستان و منطقه فراهم می گردد و سوم آنکه این بار امریکا به بهانه مبارزه اردوی پاکستان با داعش و سایر تروریستها، مبلغی را به عنوان پاداش خوش خدمتی به مقامات اسلام آباد می دهد.
لذا و با توجه به همین حقایق است که به نظر می رسد میان استخبارات پاکستان و سفارت امریکا در کابل، یک سری تبانی ها و تعاملات اطلاعاتی وجود دارد که بر اساس آن، سفارت امریکا در کابل به خود اجازه می دهد تا به نشر و پخش اخباری همت بگمارد که ابداً در حیطه کاری آن نیست و به گونه واضح، از موارد دخالت آشکار در کار ریاست عمومی امنیت ملی کشور است.


https://avapress.com/vdceof8zejh8zni.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما