تاریخ انتشار :سه شنبه ۷ اسد ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۴۳
کد مطلب : 96136
نماز عید سعید فطر در کابل اقامه شد
نماز عید سعید فطر همزمان با سراسر کشور، با حضور شخصیت های سیاسی،مذهبی و صدها تن از مردم متدین و مومن در مسجد جامع الزهرای غرب کابل به امامت حجت الاسلام و المسلمین شیخ جواد صالحی اقامه شد.
به گزارش خبر گزاری صدای افغان (آوا) حاجی محمد محقق؛ معاون دوم داکتر عبدالله عبدالله نامزد ریاست جمهوری پیش از خطبه های نماز عید فطر طی سخنانی،ضمن عرض تبریک و تهنیت این عید بزرگ، به اوضاع سیاسی و اجتماعی کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه تقلب های گسترده و سازمان یافته و مداخلات حلقات معلوم الحال حکومتی، بازار انتخابات دور دوم را آشفته تر ساخت و مایه نگرانی مردم شد.

به گفته او با تمام مشکلات بوجود آمده بن بست، فراز و نشیب ها، تیم اصلاحات وهمگرایی همان گونه که به مردم وعده داده است از آرای آنان محافظت خواهد کرد و بر موقف خود تا ختم پروسه ثابت خواهد بود.
وی دولت به خصوص شخص رییس جمهور کرزی را به مداخله ی صریح در انتخابات متهم کردو گفت به نظر می رسد که حکومت آ ینده نه از تیم ما و نه اشرف غنی بلکه از آقای کرزی می باشد.
محقق تاکید کرد همان گونه که ما به مردم تعهد سپرده ایم تا رای پاک از ناپاک جدا نشود فیصله های کمیسون برای ما قابل قبول نیست و تسلیم قدرت نا مشروع حاکم نخواهیم شد.

حجت الاسلام صالحی نیز در خطبه های نماز عید گفت: عید به معنی بازگشت است، یعنی مسلمانان بعد از یک ماه روزه داری و جهد وتلاش در راه خدا و مبارزه با هواهای نفسانی گویا دوباره به انسانیت خود باز می گردد.
او گفت: پس از یک ماه عبادت و احیای شب های قدر، روزه داری و شب زنده داری بندگان در روز عید پاداش خود را از خدای خود می گیرند.
وی در ادامه گفت: در ایام عید وظیفه ی هر مسلمان است که پس از زیارت اهل قبور، به دیدار بزرگان علما و محاسن سفیدان برود، دست افتادگان را بگیرد از مریضان عیادت و از مستمندان دلجویی نماید.
صالحی پرداخت زکات فطریه را از مسائل موکد در روز عید عنوان کرد و گفت: در پرداخت زکات فطره دو مزیت نهفته است اول آنکه ، پرداخت آن برای انسان مصوونیت ایجاد می کند و انسان را از پیش آمد های غیر منتظره تا سال بعد حفظ می کند و دیگر اینکه  شرط قبولی یک ماه روزه داری و همچنین کمک به مستمندان نیز می باشد.
به گفته او، امروز، روز شادمانی مذهبی است و با سایر جشن ها در زندگی انسان متفاوت است زیرا در این روز جنبه های اخلاقی و ابعاد معنوی، از ادای نماز تا زیارت اهل قبور و صله رحم و مساعدت به مستمندان در این روز پررنگ تر است .
این عالم دینی تصریح کرد: مسلمان روزه دار باید ملکه تقوی و پرهیزکاری را که در طول ماه رمضان به دست آورده است، حفظ کند.
وی در تشریح مطلب فوق گفت: ملکه تقوی قدرت تشخیص خوبی ها از بدی ها و پلیدی را در وجود انسان ایجاد می کند، بنا براین انسان می تواند با انجام نیکی ها و اعمال شایسته، خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت را برای خود فراهم کند.
https://avapress.com/vdcepz8o.jh8pxi9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما