تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۳ قوس ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۴۸
کد مطلب : 103382
حضرت زینب (س) پیام رسان عاشورا
حجت الاسلام و المسلمین سید عندلب ضیایی به مناسبت ایام اسارت اهل بیت(ع) در مراسمی که در دفتر حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در کابل برگزار شده بود، گفت: در طول تاریخ به تجربه ثابت شده و معمول نیز بوده است که در هر نهضت و انقلابی از دو نیرو و دستگاه کار گرفته شده است؛ یکی نیروی تبلیغاتی و دیگر نیروی رزمی و جنگی.
به گزارش خبرگزاری آوا، سید عندلیب ضیایی؛ مسوول روابط عمومی دفتر مرکزی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان افزود: در میادین جنگ از قدیم تا به امروز برای بسیج کردن افراد بیشتر در قدم اول از دستگاه تبلیغاتی استفاده می کنند، تا افراد زیاد را در برابر رقیب شان در میدان بسیج کنند و هدف شان را از این طریق در انظار عموم حق جلوه دهند.
ضیایی افزود: امروز نیز در هرجای دنیا که جنگ است هردو طرف از این دو دستگاه تبلیغاتی و نیروی نظامی کار می گیرند.
به گفته ضیایی، دستگاه تبلیغاتی کارش تشویق و ترغیب مردم است و نیروی رزمی نیز وظیفه اش در میدان و نبرد با دشمن خلاصه می شود.
این عالم دینی در ادامه سخنان خود گفت: در داستان تاریخی عاشورا قبل از حادثه و بعد از آن نیز از همین دو دستگاه استفاده شده است.

به گفته او، قبل از روز عاشورا، دستگاه حکومتی بنی امیه طبق روال همیشگی شان جمعی از علما شعرا و متنفذین بی خاصیت را از عشایر مختلف مسلمانان جهت تبلیغ علیه امام حسین(ع) گرد آوردند و آنان را بسیج کردند تا علما فتوی صادر کنند و شعرا در قالب شعر از خاندان بنی امیه تعریف و خاندان علی را سب نمایند.

همینطور متنفذین که در بین عشایر خود حداقل وجهه مردمی داشت نیز برعلیه امام حسین(ع) در بین مردم تبلیغ می کردند.
از سوی دیگر دستگاه تبلیغاتی امام حسین از مدینه تا مکه و از آنجا تا کربلا هدفش را گام به گام مشخص کرد؛ اما از راه منطقی و انسانیت نه از راه زر و زور و تزویر.

به گفته ضیایی، امام با یک استراتژی مشخص و برنامه ریزی کاملاً دقیق و روشن حرکت خود را آغاز کرد و هیچگاه به کسی وعده حکومت و دنیا داری نداد و از همان روز اول تبلیغاتش را با یک اراده خاصی بر مبنای دین و دیانت و رضایت خداوند آغاز کرد.
به گفته او، نتیجه این دو تبلیغات این شد که امام حسین(ع) با هفتاد دو تن از یاران صالح خود که هرگز دین را به دنیا نفروختند در سرزمین کربلا حضور پیدا کرد و جبهه مخالف دست کم با ۳۰ هزار نفر در میدان نبرد حاضر شدند.

به گفته این عالم دینی، دلیل اینکه یاران امام(ع) اندک بود این است که در طول تاریخ دنیا پرستان و کسانی که از هوا و هوس های نفسانی پیروی می کنند، همواره زیاد است و پیروان حق، انسان های فدا کار و مومن همیشه کم اند.

وی یادآور شد، بعد از روز عاشورا کار مردان جنگی تمام شد و به شهادت امام و یاران آن حضرت منجر شد اما پس از آن دو دستگاه تبلیغاتی مجهز دیگر آغاز به فعالیت کردند که در یک طرف دستگاه بنی امیه باتمام امکانات تبلیغاتی آن روز قرار داشت، در طرف دیگر پیام رسان خون شهدای کربلا حضرت زینب(س) علی العابدین(ع) و ام کلثوم قرار داشتند.

حضرت زینب(س) در اولین سخنرانی خود در کوفه اوضاع را منقلب ساخت و حقانیت انقلاب امام حسین(ع) را ثابت کرد و همینطور دختر علی در مجلس ابن زیاد با موضع گیری که داشت پسر مرجانه را ذلیل و آنچه نیاز بود را بازگو کرد.

در شام نیز یادگار امام علی(ع) فرزند برومند امام حسین(ع) سخنرانی مهم و تاریخی را در حضور مهمانان داخلی و خارجی و در چشم دید حاکم فاسد شام ایراد کرد و به حق نشان داد که حسین(ع) پیروز میدان است نه یزید.
به گفته ضیایی، حضرت زینب(س) و امام زین العابدین(ع) توانستند که تمام جنایت یزید و ابن زیاد را فاش کنند و هدف امام حسین(ع) را به گوش جهانیان برسانند تا زمینه برای تبلیغات مسموم کننده ی دستگاه بنی امیه باقی نماند.
ضیایی گفت: آخرین پیام خون شهدای کربلا توسط سخنرانی امام زین العابدین در مجلس یزید به گوش مردم دنیا رسانده شد.
سخنرانی امام زین العابدین در حالی صورت گرفت که دستگاه تبلیغاتی یزید از خطرات این بیان تاریخی و پیامد های آن آنگونه که باید واقف نبود.
https://avapress.com/vdcevx8zwjh87xi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما