تاریخ انتشار :پنجشنبه ۹ دلو ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۳۲
کد مطلب : 106127
در دفتر نمایندگی حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی برگزار شد؛

تجلیل ازسالروز ولادت با سعادت حضرت امام حسن العسکری (ع) در کابل

تجلیل ازسالروز ولادت با سعادت حضرت امام حسن العسکری (ع) در کابل
از ولادت با سعادت دهمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت حضرت امام حسن العسکری (ع) در دفتر نمایندگی حضر آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در کابل گرامیداشت به عمل آمد.
به گزارش خبر گزاری آوا، سخنرانان و مداحان پیرامون شخصیت برازنده امام حسن عسکری سخن گفته و آن حضرت را الگوی صبر و استقامت در زندگی بشر عنوان کردند.

حجت الاسلام و المسلمین شیخ علی اسود بلال؛ مسئول بخش پاسخ به سوالات شرعی دفتر معظم له که در این محفل صحبت میکرد ضمن عرض تبریک و تهنیت به مناسبت ولادت حضرت امام حسن العسکری(ع) گفت: خداوند در قرآن کریم رسالت بزرگی را به دوش امت اسلامی و آنانیکه پیرو خط نبوت و امامت هستند گذاشته است.
به گفته این عالم دینی خداوند در قرآن می فرماید من شما را امت وسط و نمونه برای اینکه در صحنه های جامعه و رویداد ها و حوادث حضور داشته باشید قرار دادم.

به گفته او امت پیامبر (ص) داعیه هدایت گری جهانیان را به عهده دارند و مسوولیت دارند تا انسانهای دربند اسارت و ذلت مکاتب الحادی را نجات دهند.
بلال تاکید کرد: خداوند به امت اسلامی مقام هدایت و رهبری، الگو بودن و اثر داشتن را در جامعه و در زندگی داده است که از یکسو از امتیازات و افتخارات مسلمانان محسوب می شود و از سوی دیگر مسوولیت بس سنگین و دشواری است.

وی گفت: همانگونه که خداوند پیامبرش را الگو قرار داده است، امتش را نیز برسایر امم برتری داده.
به گفته این عالم دینی به هراندازه که این رابطه و پیوند و پیروی از سنت رسول خدا و دستورات قرآن کم رنگ شود به همان اندازه موثریت امت اسلامی در جامعه ای که زندگی می نمایند کم رنگ تر می شود.
به گفته مسوول پاسخ به سوالات دفتر آیت الله مکارم، اگر پیروان رسول خدا (ص) از خط نبوت کنار روند قطعا سرپرستی آنها به دست بیگانگان می افتد.
وی افزود که تسلط بیگانگان برامت ضعیف و ناتوان یک واقعیت مسلم تاریخی است، زیرا ما دامیکه امت اسلامی از رسالت و مسوولیت مورد رضایت خدا و روسولش دور مانده اند، تسلط بیگانگان را تجربه کرده اند.
به گفته او ملاک و معیار کرامت و عزت نیز در نزد خدا و رسولش تقوی است.
به گفته او اختلافات در رنگها و زبانها برای تفاخر و برتری جویی به همدیگر نیست، بلکه ملاک کرامت و عزت در نزد خدا تقوی است.
وی افزود که اگر خصوصیت تقوی و پرهیزگاری در میان انسان ها وجود داشت باشد، امنیت و سلامتی در جامعه بر جسته می شود و غرور طغیان قارونی برای ثروت مندان به وجود نمی آید.
https://avapress.com/vdcewp8zfjh87zi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما