تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۹ حوت ۱۳۸۷ ساعت ۱۷:۱۹
کد مطلب : 6224
گراميداشت ميلاد با سعادت پيامبر اسلام در  كابل
مسلمانان بايد اخلاق، رفتار، گفتار، عدالت، شفقت، مهرباني و سيره حسنه نبوي پيامبر اسلام(ص) را سرلوحه زندگي خويش قراردهند.
ميلاد پيامبر گرامي اسلام امسال باشكوهتر از سال‌هاي گذشته در مساجد، مراكز فرهنگي و رسانه هاي افغانستان تجليل شد.
مولوي حبيب الله حسام عضو شوراي اخوت اسلامي افغانستان، پيامبر اسلام را الگو و اسوه حسنه براي تمام جهانيان دانست و به نقل از علماي اصول فقه، براي داشتن يك زندگي سعادتمند پيروي از سيره و الگوي حسنه پيامبر را نه تنها مستحب، بلكه واجب خواند.
به گفته مولوي حسام، مسلمانان بايد اخلاق، رفتار، گفتار، عدالت، شفقت، مهرباني و سيره حسنه نبوي پيامبر اسلام(ص) را سرلوحه زندگي خويش قراردهند.
وي يكي از دست آوردهاي اجتماعي دين مقدس اسلام را مبارزه با برده داري دانست و گفت: پيامبر اكرم (ص) براي از ميان برداشتن برده داري به شيوه هاي مختلف با آن مقابله كرد و حتي در بسياري از احكام اسلامي، براي كفاره گناهان، شرط آزادي برده را وضع نمود.
او گفت: نظام سرمايه داري غرب، دست آوردي جز برده داري براي جوامع بشري نداشته است و كشورهاي استعمارگر با بهانه هاي مختلف و به نام آزادي و دموكراسي ملت ها را به بردگي كشانده اند.
آقاي حسام افزود: غربي ها كم و بيش پي برده اند كه سيره پيامبر(ص) و مكتب اسلام بهترين راه رسيدن به كمال زندگي بشري و مدينه فاضله است اما به خاطر حفظ قدرت و از دست دادن منافع خويش آن را انكار مي كنند.
وي مشكلات اقتصادي غرب را دليل بارزي بر اين مدعا دانست كه هم اكنون بسياري از اقتصاددانان جهان به اين نتيجه رسيده اند كه اقتصاد اسلامي بهترين نظام اقتصادي جهان است.
وي تمام مشكلات جوامع بشري را ناشي از عدم پايبندي به ايمان دانست و تاكيد كرد: راه خلاص شدن از جنگ ها، كشتارها، بيماريهاي لاعلاجي چون ايدز و ارزش هاي پستي را كه غربي ها بوجود آورده اند، در تمسك به اسلام و شريعت اسلامي دانست.
مولوي عزيزالله از علماي برجسته كشور نيز مي گويد: ظهور پيامبر اسلام نمايي از خيزش و جهش نوين در جامعه بشري بود.
به گفته وي، حتي دشمنان اسلام اقرار مي كنند كه با ظهور پيامبر اسلام تغييرات شگرفي در جامعه آن روز پديد آمد.
مولوي عزيزالله اظهار داشت: پيامبر اسلام با الهام از وحي الهي تغييراتي را در جوامع انساني بوجود آورد و ديني را به بشريت عرضه كرده است كه تضمين كننده انسان ها براي رسيدن به جاوداني و كمال است.
وي قدرت فكري و عملي اسلام را از علت هاي دشمني مشركين، يهود و نصاري با آن دانسته و گفت: اگر امروز شاهد توهين و گستاخي به دين مقدس اسلام هستيم، ناشي از ضعف دشمنان ما است كه چاره اي جز فحاشي ندارند.
وي با تاكيد بر وحدت و اتحاد مسلمان، گفت: ميلاد پيامبر اسلام بهترين فرصت براي اتحاد و يكپارچگي مسلمانان است.
حجت الاسلام والمسلمين عالمي بلخي عضو مجلس نمايندگان كشور نيز بر اين عقيده است كه گرايش به خرافات در عصر جاهليت، بشر آن روز را از رشد اجتماعي،‌فرهنگي و علمي باز داشته بود.
عالمي مبارزه با خرافات و در صدر آن بت پرستي را از اهداف اصلي پيامبر بزرگ اسلام(ص) خواند و افزود: حضرت محمد(ص) پيشنهاد پول و قدرت و مقام از سوي مشركين را نپذيرفت و دست از مبارزه با بت پرستي تا نابودي كامل آنها برنداشت.
وي تصريح كرد: اگر مي بينيم مردم غزه به خاطر اينكه دموكراسي را پذيرفته كشته مي شوند و يا به زندان مي افتند، و اگر مي بينيم كه دختر مسلمان فرانسوي به خاطر حفظ حجاب از رفتن به دانشگاه منع مي شود، و اگر در دانمارك و ديگر كشورهاي غربي به پيامبر گرامي اسلام توهين مي شود، همه اين ها به خاطر ترس غرب و دشمنان، از منطق اسلام است چرا كه دشمنان اسلام، چون خود را در مقابل منطق اسلامي ضعيف مي بينند، دست به تضعيف ملت هاي اسلامي و مقابله با اسلام مي زنند.
عالمي افزود: تعبير حقوق بشر و دموكراسي شعاري است كه غرب براي منفعت خود طرح نموده و بوسيله آن كشورهاي جهان سوم و ضعيف را به بند كشيده و غارت مي نمايند.
وي ضعف و پراكندگي كشورهاي اسلامي را ناشي از ضعف ايمان در ميان آنها خواند و بر وحدت ، اتحاد و برادري مسلمانان تاكيد نمود.
مولوي كشاف ديگر عضو شوراي علماي كشور هم مي گويد: پيامبر اسلام براي قدرت، شهرت و حكومت مبارزه نكرد بلكه مبارزه پيامبر براي رسيدن بشر به انسانيت بود.
وي دين اسلام را دين رحمت و رأفت دانست و گفت: پيامبر اسلام با اخلاق حسنه و نيكوي خويش، جامعه را به سوي صداقت، راستي و درستي و ارزش هاي والاي انساني هدايت كرد.
به گفته آقاي كشاف،‌اسلام يك دين نه، كه يك مكتب و دانشگاه براي بشريت است كه انسانيت را در آن مي توان آموخت.
وي گفت: مكتب انسان ساز اسلام، شاگرداني چون امام حسن(ع) و امام حسين (ع( را به جهانيان عرضه كرد كه اسلام را از خطر نابودي و انحراف نجات بخشيدند.
مولوي اياز نيازي، تجليل از ميلاد پيامبر اسلام(ص)، را تجليل از شخصيتي دانست كه امام، رسول اعظم و خاتم پيامبران الهي است.
وي دين اسلام را كاملترين دين آسماني دانست و گفت: دين مقدس اسلام، بهترين شيوه حكومت داري، اقتصاد، عدالت، امنيت، عبادت و امنيت را براي بشريت به ارمغان آورده است.
نيازي گفت: تكنولو‍ژي و پيشرفت و پيدايش علوم جديد بايد معرفت انسان را افزايش دهد و انسان را به خداشناسي نزديك كند نه اينكه حقيقت و كرامت انساني را فراموش كند.
وي دين اسلام را دين رو به رشد و مترقي خواند و تصريح كرد: اسلام با علم مخالف نيست بلكه علم را وسيله اي براي انسان سازي و فرهنگ انسانيت مي داند.
به گفته قاضي امين وقاد، قرآن كتاب هدايت و انسان سازي است كه نه تنها براي بشريت بلكه براي همه موجودات از جن و انس نازل شده است.
وي گفت: دشمنان اسلام آگاه باشند، هر كاري كه مي كنند، عاقبت بايد انتظار شكست در برابر منطق و مكتب اسلامي را داشته باشند.
به گفته قاضي امين وقاد، مسلمانان يك پيكره واحد هستند و اگر عضوي از آنها بدرد آيد، دگر اعضاء هم بي قرار خواهند شد.
خانم زينب ظهوري كارشناس علوم تربيتي نيز دين اسلام را دين ارزش ها خواند و گفت: دين مقدس اسلام، سنت غلط زنده به گور كردن دختران را برانداخت و به زنان عفاف و پاكدامني آموخت و ارزش هاي والاي انساني را براي آنان به ارمغان آورد.
وي اسلام را دين برادري و برابري دانست و اظهار داشت: ارزشي كه غرب به زنان داده است آنها را تا حد يك كالا پايين آورده است، اما ارزشي كه پيامبر اسلام(ص) براي زنان داده،‌هدايت، تربيت و پرورش انسانيت در جوامع اسلامي است.
پيامبر گرامي در سال عام الفيل 40) سال قبل از بعثت) در شهر مكه بدنيا آمد.
همزمان با ميلاد پيامبر اسلام مظاهر ظلم و شرك، چون طاق كسري، فروريخت و آتشكده پارس خاموش شد.
مطابق روايت هاي اسلامي، اهل سنت 12 ربيع الاول و اهل تشيع 17 ربيع الاول را ميلاد پيامبر گرامي اسلام (ص) مي دانند.
امام خميني رهبر فقيد جمهوري اسلامي ايران، براي وحدت و يكپارچگي مسلمانان جهان، 12 تا 17 ربيع الاول را هفته وحدت اعلام نمود.

منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا)کابل
https://avapress.com/vdcf.0dviw6d0jgiaw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما