تاریخ انتشار :شنبه ۱۳ سرطان ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۰۷
کد مطلب : 113922
منشی شورای اخوت اسلامی در ولایت بلخ :

جوانان به استبداد و فرهنگ های مغایر با اسلام "نه" بگویند

جوانان به استبداد و فرهنگ های مغایر با اسلام "نه" بگویند
 منشی شورای اخوت اسلامی در ولایت بلخ گفت: نیاز است که جوانان، پیامبر اسلام ‹ص› را بهتر بشناسند و در برابر استبداد و استکبار که با فرهنگ اسلام در تضاد است، نه بگویند.
به گزارش خبرگزاری آوا، روز جمعه مسابقه بزرگ سیرت النبی ‹ص› با اشتراک بیش از یک هزار و چهار صد تن در صحن روضه مبارک شهر مزارشریف برگزار گردید.
این مسابقه که برای ششمین بار با همت کانون علمی فرهنگی شهید استاد عبدالقادر توانا با همکاری نهادهای فرهنگی و علمی از جمله دفتر نمایندگی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در مزارشریف برگزار شد از مظلومیت مردم مظلوم فلسطین و دیگر ممالک بی دفاع تحت استکبار و استبداد جهانی دادخواهی شد.
مولوی توانا طی سخنانی در افتتاحیه این مسابقه گفت: نیاز است که جوانان کشور، پیامبر اسلام ‹ص› را بهتر بشناسند و در برابر استبداد و استکبار که با فرهنگ اسلام در تضاد است، نه بگویند.
استاد توانا افزود: ما باید در برابر تمامی توطئه های دشمن که تیشه به ریشه دین می زنند، فرهنگ حقیقی اسلام را به مردم به معرفی کنیم.
وی با اشاره مسابقات سرتاسری سیرت النبی، گفت: این ششمین دور از مسابقات بزرگ و سرتاسری سیرت النبی(ص)می باشد که بیش از یک هزار و چهار صد تن در این رقابت اشتراک کرده اند.
بیش از شصت درصد از اشتراک کنندگان را بانوان تشکیل می دهند.
استاد توانا افزود: کتابی با ششصد و پنجاه سوال درباره سیرت پیامبر اکرم ‹ص› قبلا چاپ و در دسترس اشتراک کنند گان قرار داده شده بود که اشتراک کنندگان ضمن آشنایی با معارف اسلامی و سیرت پیامبر(ص) با یکدیگر به رقابت پرداختند.
مسئول کانون علمی فرهنگی شهید عبدالقادر توانا گفت: درسال های گذشته این مسابقات محدودتر و در سطح یازده ولایت برگزار می شد و اکنون در بیست و سه ولایت مختلف کشور از جمله هرات، قندوز، ننگرهار این مسابقات برگزار می گردد.
به گفته‎ی وی، در روز سه شنبه همزمان با بیست و هفتم ماه مبارک رمضان، اسامی برندگان این مسابقه اعلام خواهد شد.
محمد ابراهیم خیراندیش؛ رییس شورای ولایتی بلخ نیز در این مراسم گفت: برگزاری چنین مسابقاتی بسیار ارزشمند است اما با توجه به تهاجم فرهنگی که از سوی غرب در کشور در حال شکل گیری می باشد، بسنده نبوده و باید بیش از این در این راستا اقدام شود.
استاد توانا افزود که باید تمامی موسسات و نهادهای فعال در کشور تلاش کنند تا جوانان را با اخلاق و سیره پیامبر(ص)، اولیا و اوصیا و سایر خلفا و بزرگان دین آشنا سازند.
خیراندیش افزود: پیامبر اسلام(ص) با اخلاق نیکوی خود توانست که اسلام را به سراسر جهانیان معرفی کند و ما نیز به عنوان پیروان این مکتب بزرگ، نیاز است تا با پیروی از اخلاق حسنه و سیره زندگانی ایشان، معرف اسلام ناب و حقیقی باشیم.
از سویی دیگر اشتراک کنندگان این مسابقه از زحمات کانون علمی فرهنگی شهید عبدالقادر توانا در راستای فراهم ساختن زمینه معرفی سیره پیامبر اسلام به جوانان و ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی قدردانی کرد و از مسئولین بیدار و همیشه در صحنه کشور خواست تا چنین برنامه هایی را برای جوانان به طور مکرر برگزار کنند.
زهره رحمانی؛ یک تن از این اشتراک کنندگان می گوید که از مطالعه کتاب سیرت النبی معرفت حاصل نموده و این را موفقیتی بزرگ برای خود می داند.
وی از مسئولین و کانون های علمی فرهنگی خواست تا در جهت ترویج فرهنگ اسلامی و معرفی هر چه بیشتر بزرگان دین اسلام به جوانان تلاش کنند.
هارون الرشید بدخشی؛ یکی دیگر از این اشتراک کنندگان تاکید کرد: راه اندازی چنین مسابقاتی می تواند تاثیرات بسیار مثبتی بر بلند بردن سطح آگاهی جوانان نسبت به مسائل دینی و ترویج فرهنگ مطالعه داشته باشد.
گفتنی است، این ششمین سال است که کانون علمی فرهنگی شهید عبدالقادر توانا با همکاری نهادهای همسو با تشویق جوانان به آشنایی با سیره پیامبر اسلام آنان را با فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی فرا می خواند.
https://avapress.com/vdcf0mdy0w6dy1a.igiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما