تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۱ حمل ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۵۸
کد مطلب : 62279
عکس آرشیف
عکس آرشیف
والی غزنی می گوید که کار مرحله مقدماتی ساخت میدان هوایی غزنی آغاز شده است.
به گزارش آوا، موسی اکبرزاده؛ والی غزنی می گوید که ساخت میدان هوایی غزنی، شامل سه مرحله است که مرحله نخست آن که عبارت از ساخت دیوار احاطه آن است هم اکنون جریان دارد.
آقای اکبرزاده همچنین می گوید که دو مرحله دیگر کار این میدان هوایی نیز عنقریب آغاز خواهد شد. وی اطمینان می دهد که میدان هوایی غیرنظامی ولایت غزنی تا اواخر ماه میزان سال جاری خورشیدی به پایه اکمال خواهد رسید و مهمانانی که برای شرکت در جشنواره ۲۰۱۳ به این ولایت سفر می کنند قادر خواهند شد از مسیر هوا به این ولایت آمده و در مراسم یادشده حضور پیدا کنند.

والی غزنی اما از هزینه ساخت این میدان هوایی ابراز بی خبری کرده می گوید که قرارداد ساخت آن از سوی وزارت ترانسپورت و هوانوردی ملکی منعقد شده و او در جریان آن قرار ندارد.

این در حالی است که مقام های محلی غزنی، نخستین بار، خزان سال گذشته به مردم و رسانه ها وعده سپردند که کار ساخت میدان هوایی غیرنظامی غزنی به زودی آغاز خواهد شد؛ اما بعداً این مقامات اعلام داشتند که به دلیل واجد شرایط نبودن شرکت خصوصی طرف قرارداد، معاهده ای که با آن شرکت بسته شده بود، فسخ شده و کار ساخت میدان هوایی به تعویق افتاده است.

این در حالی است که این شهر از مدت ها به این سو در تدارک برگزاری جشنواره بزرگی به مناسبت سال ۲۰۱۳؛‌ سال نام گذاری غزنی به عنوان مرکز تمدن اسلامی است و گفته می شود که نخستین مرحله این جشنواره، به تاریخ ۲۴ حمل سال جاری یعنی روز شنبه آینده،‌ برگزار خواهد شد. بر این اساس، شماری از ناظران می گویند در نبود یک میدان هوایی غیرنظامی در این شهر، امکان حضور مهمانان خارجی در این جشنواره میسر نیست؛ زیرا مسیرهای زمینی منتهی به غزنی، بسیار ناامن و خطرناک می باشد و این موضوع می تواند بر همه برنامه ریزی های مربوط به این تحول بزرگ، سایه انداخته و تاثیر بگذارد.
در همین حال،‌ شماری از شهروندان غزنی نیز می گویند که بدون درنظرداشت موضوع جشنواده ۲۰۱۳،‌ غزنی یکی از ولایاتی است که نیازی مبرم به ایجاد میدان هوایی غیرنظامی دارد؛ زیرا تاجران و حتی مردم عادی، به دلیل فضای بد امنیتی، قادر نیستند از مسیرهای زمینی،‌ به کار و کسب و رفت و آمد به دیگر ولایات به ویژه کابل پایتخت بپردازند؛ بنابراین، راه اندازی خطوط هوایی، هم می تواند موجب اطمینان مردم و تاجران گردد و هم به رونق تجارت و کار و کسب در این شهر کمک کند.
آنها همچنین می گویند که با توجه به وعده های مکرر حکومت محلی به راه اندازی کار میدان هوایی و به فراموشی سپردن مجدد آن در گذشته، این بار نیز اطمینان ندارند که آیا چنین وعده ای عملی خواهد شد یا خیر.
https://avapress.com/vdcf10dv.w6d0eagiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

ساخت میدان هوایی برای شهر غزنی لازم و ضروری میباشد چون حالا که شهر غزنی به عنوان پایتخت تمدن اسلامی انتخاب شده حکومت باید در پیشرفت این ولایت نهایت تلاشش را بکند.
این برای افغانستان باعث افتخار است که شهر غزنی مرکز تمدن اسلامی انتخاب شده ایجاد ساخت میدان هوایی برای غزنی ضروری است.
غزنی این شهر کهن و باستانی مهد علم و دانش که شاعران و دانشمندان زیادی را در دامانش پرورانده است داشتن یک میدان هوایی لازم و ضروری است . تا از طریق این خط هوایی کار های تحاری و اقتصادی کسب کار مردم به سهولت انجام شود
ساخت میدان هوایی در ابن شهر گامی بزرگی است در حهت پیشرقت و انکشاف.
پیشرفت برای پایتخت یک کشور امری ضروری است از این طریق میتوان اداب وسنن مردم افغانستان را هم به دیگران نمایاند
این کار باید قبلا در دست گرفته می شد چرا که غزنی در حال حاضر از اهمیت ویژه ای برخوردار است