تاریخ انتشار :سه شنبه ۵ حوت ۱۳۹۳ ساعت ۲۰:۰۱
کد مطلب : 107497
حضرت زینب (س) اسوۀ صبر و استقامت
عباس حسن زاده؛ رییس شورای عالی قرآنی افغانستان گفت: حضرت زینب (س) اسوه صبر و استقامت است که با شجاعت و صلابت در برابر ظلم و استبداد ایستادگی کرد.
به گزارش خبرگزاری آوا، حسن زاده که امروز در مراسم تجلیل از میلاد حضرت زینب (س) سخن می گفت، افزود که حضرت زینب(س) امتیازات فراوان دارد، یکی از مهم‌ ترین امتیازات حضرت زینب(س) صبر و استقامت آن بزرگوار است و این صبر و استقامت عامل بقای نهضت عاشورا است.
رییس شورای عالی قرآنی افزود: در روز عاشورا حضرت زینب ۱۷ تن از بهترین عزیزان شامل ۶ برادر و ۲ پسر خود را به قربانگاه فرستاد، و با شهادت آنها صبر پیشه کرد.
او هم چنان حضرت زینب (س) را اسوۀ مبارزه با ظلم استبدا خواند و افزود: امروز استکبار جهانی می خواهد قبر آن حضرت را ویران کند، چرا که هم زندگی حضرت زینب مبارزه با استکبار، ظلم و بی عدالتی بود و هم امروز قبر آن حضرت افشاگر ظلم و ستم است.

او افزود: قبر آن حضرت به دلیلی افشا گر ظلم و استبداد است که امروز هر کسی به زیارت قبر حضرت زینب می رود، حادثه کربلا بیادش می آید، صبر و مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و استکبار همانروز بیادش می آید که یکبار دیگر وجدان ها را بیدار می کند.

به گفته حسن زاده: زینب، یعنی زینت پدر و این نامی است که خداوند برای دختری انتخاب کرد که با انجام رسالت خویش زینت بخش تاریخ شد و موجب افتخار و سرافرازی خاندان وحی و ولایت گشت.
حسن زاده افزود: زندگی حضرت زینب کبری (س) سرشار از فضایل اخلاقی و تربیتی است و اگر تمام ابعاد زندگی آن حضرت را خواسته باشیم که بیان کنیم، نمیتوانیم برشماریم.

حلیمه احمدی یکی از اساتید قرآنی نیز در این مراسم گفت: حضرت زینب فضایل بسیار و شخصیت ممتازی داشت، ولی در میان دیگر فضایل و صفات نیک او صبر و استقامت اش دیگر صفاتش را تحت شعاع خود قرار داده است و از وی مجسمۀ صبر را پدیدار ساخته است.

او افزود: به درستی که او را ام المصائب خوانده اند چرا که زندگی آن حضرت از همان آوان کودکی با اندوه و مصیبت رنگ گرفت، و مصیبت های را که با آن مقابل شد، کسی جز حضرت زینب نمی توانست تحمل کند و در آن صبر پیشه کند.
به گفته خانم احمدی: حضرت زینب (س) که صبر پیشه کرد و با خطبه خواندن های خود یزید را رسوا کرد، اگر صبر را از دست می داد و از صحنه بیرون می رفت، خون امام حسین (ع) پایمال می شد.
قابل ذکر است که شورای عالی قرآنی به ۲۲ نفر اساتید برتر قرآن کریم که از خود فعالیت نشان داده بودند، جوایز و هدایای نفیسی را اهدا نمود.
حضرت زینب كبرى علیها السلام در روز پنجم جمادى الاولى سال پنجم یا ششم هجرى قمرى در شهر مدینه منوّره متولد گردیده، و در شب یك شنبه ۱۵ رجب سال ۶۳ هجرى قمرى در شام "سوریه امروزی" پس از ۵۶ سال زندگی، درگذشت و بدن مطهر آن بانوى بزرگوار در همانجا دفن گردید.
https://avapress.com/vdcf1edyew6dxja.igiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما