تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۳ حمل ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۸
کد مطلب : 140788
گراییدن به دامان قرآن و اهلبیت ؛ یگانه راه مقابله با تهاجم فرهنگ غربی

به مناسبت فرا رسیدن سیزدهم رجب المرجب؛ سالروز ولادت با سعادت اولین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت، مجسمه تقوی و عدالت، علم، حلم، شجاعت و جوانمردی، مظهر خیر و سخاوت، افسر رشید و شکست ناپذیر اسلام؛ حضرت امام علی(ع) مراسم با شکوهی در لیسه عالی «عترت» شهر کابل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری آوا، در این محفل که با حضور گسترده علما، روحانیون، دانشجویان و فرهنگیان اعم از زنان و مردان از سوی دفتر مرکزی مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان برگزار شده بود، سخنرانان پیرامون مشخصه های نیک امام علی(ع) از منظر احادیث صحبت کردند.

سید امید ارسلا حیدری، یکتن از اساتید لیسه عالی عترت در این مراسم گفت: برای اینکه از تهاجم فرهنگی کشور های غربی رهایی یابیم، نیاز است که به دامان کتاب الهی و اهلبیت رجوع کنیم.

آقای حیدری، تجلیل از زاد روز ائمه معصومین را، بخشی از راه های بیرون رفت از تهاجم فرهنگی دانست و گفت: تجلیل از این ایام سبب می شود تا تهاجم فرهنگی با گذشت زمان از میان اذهان مردم بر چیده شود.

آقای حیدری در ادامه گفت: برای نجات جامعه از تهاجم فرهنگی نیاز است تا مردم را آگاه بسازیم و شهروندان را به فرهنگ های اصیل خودشان رجعت دهیم.

وی، تجلیل از روز عاشقان را یکی از عناصر تهاجم فرهنگی کشور های غربی دانست و افزود: کشور های غربی در صدد این هستند که همچو مناسبت هایی را اندک اندک در قلوب مردم جا دهند.

آقای حیدری، مانند بسیاری از علما روز ولادت حضرت فاطمه (ع ) را جایگزینی مناسب برای تجلیل از روز زن و مادر خواند و تاکید کرد: زاد روز حضرت فاطمه (ع) نیکوترین روز برای تجلیل از جایگاه زن می باشد.

موصوف، به شخصیت چند بعدی احسن امیرالمومنین علی (ع) نیز اشاره کرد و گفت: در تمام عرصه زندگی می توان حضرت علی (ع) را الگو انتخاب کرد و باید ابعاد نیک این ابر مرد اسلام را به جوانان نیز آموخت.

حیدری تصریح کرد که یکی از نگون بختی جامعه ما، نپذیرفتن سخنان بزرگان اسلام می باشد و بر عکس سخنان دانشمندان غربی سریع پذیرفته می شود.

آقای حیدری در اخیر گفت: ما باید سخنان، محافل سرور و معارف اهل بیت را احیا کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد باقر واعظی؛ رییس دفتر مرکز فرهنگی اجتماعی تبیان، ضمن تبریک میلاد با سعادت اولین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت، مولود کعبه حضرت امیرالمومنین علی (ع) به پیشگاه فرزند برومندش ولی الله اعظم و نائب برحقش حضرت امام خامنه ای و تمامی مسلمین، اظهار داشت: حضرت امیرالمومنین علی(ع) سی سال بعد از جریان اصحاب فیل در سیزدهم ماه رجب، در خانه خدا (کعبه) چشم به جهان گشود.

رئیس دفتر مرکزی تبیان افزود که حضرت امیرالمومنین علی (ع) بیست و دو سال در کنار پیامبر خدا بود و مانند پروانه در اطراف رسول خدا می چرخید.

موصوف، حضرت علی(ع) را آینه تمام نمای رسول اکرم خواند و گفت: حضرت خاتم النبین(ص) می فرماید: من شهر علم هستم و علی(ع) به منزله دروازه آن شهر است و هر کس که بخواهد وارد شهر شود لازم است از دروازه آن وارد شود.

آقای واعظی افزود: هر کس که می خواهد اسلام را خوب تر بشناسد در نخست باید علی(ع) را بشناسد.

آقای واعظی در پایان خاطر نشان کرد: علی(ع) کسی است که نامش همیشه در تاریخ جاویدان می ماند و ما نمی توانیم تمام فضائلی را که در وجود علی(ع) وجود دارد بیان نمایم و در فضلیت علی(ع) همین جمله خود شان  بسنده است که می فرمایند: "قبل از اینکه من از دنیا بروم از من پرسش بپرسید".

قابل ذکر است، مراسم فوق توسط سروده های کودکانه و مقالات دانش آموزان لیسه عالی عترت مزین و با دعائیه حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدباقر واعظی رئیس دفتر مرکزی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان پایان یافت.

https://avapress.com/vdcfcxdycw6djea.igiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما