تاریخ انتشار :سه شنبه ۳ حوت ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۲۴
کد مطلب : 138439
قانون منع خشونت علیه زنان به صورت قانون مستقل حفظ خواهد شد

سرور دانش در نشست با شبکه زنان افغانستان ابراز داشت: هیأت رهبری حکومت تصمیم گرفته است که قانون منع خشونت علیه زنان به صورت مستقل و جداگانه حفظ گردد.

به گزارش خبرگزاری آوا ،  نشستی به ریاست سرور دانش معاون رییس جمهور و حضور اعضای شبکه زنان افغانستان به منظور بررسی دیدگاه ها و نظرات اعضای آن شبکه در مورد کد جزا، قانون منع خشونت علیه زنان و قانون منع آزار و اذیت زنان و اطفال دایرشد.

معاون رییس جمهور اظهار داشت: دیدگاه ها و پیشنهادات فعالان حقوق زن به خصوص اعضای شبکه زنان افغانستان در مورد کد جزا، قانون منع خشونت علیه زنان و قانون منع آزار و اذیت زنان از جهات مختلف حایز اهمیت است.

 دانش گفت: به باور وی در این گونه موارد بهتر است که برخورد متحدانه صورت گرفته و با حفظ احترام به نظرات اشخاص و نهاد ها، تصمیم نهایی در مورد قوانین مهم و سرنوشت ساز، برمبنای مشوره و نظر اکثریت اتخاذ گردد.

اعضای شبکه زنان افغانستان، نظریات و پیشنهادات خود را در مورد کد جزا مطرح کرده و تأکید ورزیدند که این قانون با توجه به اهمیت و مخاطبان بسیاری که دارد بایستی مورد غور بررسی بیشتر قرار گیرد.

شبکه زنان افغانستان تصویب قانون منع آزار و اذیت زنان و اطفال از سوی شورای ملی را گام به پیش عنوان کرده اما اظهار داشتند که از نظر آنان در این قانون نیز ملاحظاتی وجود دارد. آنان گفتند قبل از تصویب این قانون از سوی شورای ملی، ملاحظات اعضای شبکه زنان افغانستان با آنان شریک ساخته شد که به صورت درست در آن قانون انعکاس نیافته است.

اعضای شبکه زنان در مورد قانون منع خشونت علیه زنان و ضمیمه شدن آن به کد جزا نیز گفتند که این قانون یک قانون شناخته شده است و خواست اکثریت زنان این است که قانون مذکور به صورت مجزّا حفظ گردد.

به گفته اعضای شبکه زنان افغانستان، نهادهای متقاضی ضمیمه شدنِ قانون منع خشونت علیه زنان به کد جزا، در اقلیت قرار دارند و حفظ این قانون به صورت یک سند تقنینیِ مستقل و مجزّا، خواست اکثریت مطلق زنان و فعالان حقوق زن در نهادهای مختلف کشوراست.

پس از بحث و اظهار نظر اعضای شبکه زنان افغانستان در مورد قوانین مذکور، معاون رییس جمهور تصریح کرد: به منظور حفظ احترام به دیدگاه اکثریت مطلق زنان که خواستار حفظ استقلال قانون منع خشونت علیه زنان اند و با توجه به شرایط سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی در کشور، هیأت رهبری حکومت تصمیم گرفته است که قانون منع خشونت علیه زنان به صورت مستقل و جداگانه حفظ گردد.

استاد دانش در مورد کد جزا نیز گفت که قرار نیست این سند تقنینی با شتاب زدگی و عجله تصویب شود.

وی تصریح کرد که نظرات و پیشنهادات اصلاحی شبکه زنان افغانستان جمع آوری شده و با توجه به فرصتی که در پیش است، دیدگاه های اصلاحی اعضای این شبکه شامل کد جزا خواهد شد.

https://avapress.com/vdcfmcdy1w6dmja.igiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما