تاریخ انتشار :جمعه ۲۲ حمل ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۵۸
کد مطلب : 89315
مسئول نمایندگی مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان در هرات :

حضور گسترده مردم در پای صندوقهای رای یک حرکت ارزشمند تاریخی وسیاسی بود

حضور گسترده مردم در پای صندوقهای رای یک حرکت ارزشمند تاریخی وسیاسی بود
حجت الاسلام والمسلمین "سید محمد هاشمی؛" مسئول دفتر نمایندگی مرکز فعالیتهای فرهنگی-اجتماعی تبیان درهرات در نماز جمعه امروز در سخنانی با اشاره به اهمیت عبادات در زندگی مسلمانان، گفت که دین مبین اسلام یک مجموعه کامل اعتقادی است.
وی در ادامه افزود که ماموظفیم که اولا این مجموعه را به طور کامل بشناسیم وبعد در مسیر زندگی بادقت به آن عمل بکنیم.
حجت الاسلام هاشمی در ادامه گفت: دریک تقسیم کلی، بعضی از محققین برنامه ها ومسائل، دین را به سه دسته تقسیم کرده و می گویند که برنامه ها ومسائل دین عبارتند ازمسائل عبادی، اجتماعی اخلاقی دین میباشد.
وی، در ادامه گفت که ما باید توجه اساسی به این حقیقت داشته باشیم.
حجت الاسلام هاشمی در ادامه افزود که خداوند "نؤمن ببعض و نغفرو ببعض" را نمی پذیرد یعنی عده ای به برخی و بعضی از موضوعات دین مومن باشند وعمل بکنند و اما نسبت به بعضی دیگر بی توجه باشند وعمل نکنند.
وی در ادامه گفت که بعضی از اجتماعات فقط و فقط به برنامه های اجتماعی واخلاقی دین توجه کرده اند و برنامه ها و مسائل اجتماعی دین را در زندگی مبنای عمل خودشان قرار داده اند.
به گفته وی، این افراد پندارشان این بوده است که دین مبین اسلام اساسا دین تولی وتبری، دین امر به معروف و نهی از منکر و دین پرداختن به صله ارحام است.
حجت الاسلام هاشمی در ادامه افزود که امام معصوم میفرماید: "آنچه را که یک مسلمان برای خود می پسندد برای دیگران نیز باید بپسندد وهرآنچه را که برای خود نمی پسندد برای دیگران نیز نپسندد" و برخی این موضوع را به عنوان یک اصل مهم اخلاقی مبنای عمل در زندگی خود قرار داده اند.
وی گفت که این افراد به عبادات آنطور که باید، توجه نکرده اند، مثلا اگر نمازی از ایشان فوت شده قضای آن را به جا نیاورده اند ویا اگر مستطیع شده اند، حج نرفته اند و نسبت به برنامه های عبادی دین یا ضعیف عمل کرده اند ویا اینکه کاملا بی توجه بوده اند.
مسئول دفتر فرهنگی اجتماعی تبیان درهرات در ادامه افزود که روشن و مشخص است که یک چنین دین داری وچنین نحوه دین داری در پیشگاه خداوند مقبول واقع نخواهد شد.
وی گفت که گهگاهی در طول تاریخ، بالعکس اتفاق افتاده است وافرادی بوده اند به طور افراطی به برنامه های عبادی روی آورده اند و آنچنان غرق در عبادات شدند که تمامی مسئولیت های اجتماعی و اخلاقی خودشان را درقبال جامعه و حتی در قبال خانواده نادیده گرفته اند.
حجت الاسلام هاشمی در ادامه گفت که مخصوصا از آن عصر و زمانی که تصوف در اسلام پدید آمد میبنیم که عده زیادی از افراد گمراه شدند و زهد پیشه وعابد مسلک شدند و به طور افراطی به عبادات و برنامه های عبادی دین روی آوردند.
وی گفت که روشن و مسلم است که یک چنین عبادتی را خداوند از ما نخواسته است بلکه برنامه ها ومسائل دین با همدیگر ارتباط واحتیاج دارند ومادر خصوص اینکه به برنامه های دین چگونه عمل بکنیم اسوه ها والگوهای عملی داریم.
این عالم دینی کشور در ادامه گفت که زندگی ائمه معصومین( ع )درخصوص پرداختن به مسائل دین راهگشای ما میباشد.
وی گفت که زندگی امیرالمومنین حضرت علی (ع) درسهای بزرگی برای همه ما درتمامی طول تاریخ دارد.

حجت الاسلام هاشمی گفت که امام علی (ع) اولین عابد اسلام بعداز نبی مکرم اسلام میباشد.
وی گفت که علی( ع) مظهر علمی تمام عبادات است وآیینه تمام نمای عبادات عارفانه، وجود نازنین مولی الموحدین علی بن ابی طالب( ع) میباشد.
این عالم دینی کشور در ادامه افزود که امام علی (ع) زیبا ترین الگوی عبادت برای همه مسلمین است ومولاعلی(ع) با این عبادات عارفانه هرگز در رابطه با مسائل اجتماعی بی تفاوت نبودند.
وی گفت که علی( ع) یک اشهاد کامل براوضاع واحوال مردم جامعه داشتند واز وضع وحال محرومین وضعفای جامعه کاملا مطلع وباخبر بودند و وضع و حال ثروتمندان ومتمولین را هم به خوبی میدانستند.
حجت الاسلام هاشمی همچنان گفت که علی(ع) به مسائل اجتماعی باظرافتهای خاصی که در دوره های گوناگون داشتند، عمل میکردند وبی توجه نبودند.
وی گفت که ما موظفیم که برعلاوه برنامه های عبادی دین به برنامه های اجتماعی وآنچه که مربوط به سرنوشت وجامعه مامیباشد نیز توجه اساسی داشته باشیم.
به گفته وی، ملت و جامعه افغانستان نگاهی دین محور و تکلیف محور به برنامه ها و مسائل اجتماعی دارند.
مسئول دفتر نمایندگی مرکز فعالیتهای فرهنگی-اجتماعی تبیان درهرات همچنان گفت که روی همین جهت الحمدلله باتوجه به این درک قوی، جامعه وملت ما در انتخابات ۱۶حمل سال جاری شرکت گسترده داشتند وحرکتشان یک حرکت تکلیف محور بود.
وی گفت که مردم ما به جهانیان نشان دادند که به اهمیت فرآیند انتخابات وانتقال قدرت از راه مسالمت آمیز توجه جدی دارندو دراین آزمون سربلند و سرافرازشده و به عنوان یک وظیفه اسلامی وملی به آن عمل کردند.
حجت الاسلام هاشمی در ادامه گفت که جهانیان متوجه شدندکه ملت افغانستان به دنبال حاکمیت ملی وایجاد یک حاکمیت قوی با پایه های وسیع اجتماعی هستند.
وی گفت ملت میخواهد که درافغانستان یک حکومت قوی با پشتوانه های قدرتمند مردمی وجود داشته باشد.
این عالم دینی کشور گفت که حضور گسترده مردم در پای صندوقهای رای یک حرکت ارزشمند تاریخی وسیاسی بود که بنام ملت وجامعه ما درتاریخ افغانستان ثبت خواهد شد..
وی گفت که مردم ما به اثبات رساندند که بطورجدی خواهان صلح وامنیت پایداردرکشور ودرتمام منطقه هستند.
به گفته این عالم برجسته دینی کشور؛ ملت افغانستان درپیشگاه خداوندوپیشگاه جامعه وظایف دینی ، الهی وملی خودشان را به خوبی انجام دادند ومحور حرکت مردم وجامعه ما در این عرصه یک حرکت تکلیف محور بوده است واین واقعیت درروز ۱۶حمل کاملا به اثبات رسید.
وی درادامه گفت که اینک وظیفه کمیسیون مستقل انتخابات ودیگر مسئولین این است که از آرای مردم به عنوان امانات الهی وملی به خوبی حراست بکنند وسعی نموده نگذارند که این امانات ارزشمند وتاریخی دستخوش تقلبات وبازی های سیاسی دیگر شود.
حجت الاسلام هاشمی همچنان گفت که برنامه های عبادی دین،محور خلقت وآفرینش است وعبادات جایگاه رفیعی در آیات متبرکه قرآن ودرپیشگاه پروردگار دارد.
وی گفت که د ربین عبادات دینی نماز نقش محوری دارد واز نماز به ستون دین تعبیر شده است.
به گفته این عالم دینی کشور طبق روایات معتبر مولا علی (ع) میفرماید" اگر نماز درپیشگاه خداوند پذیرفته شودومقبول واقع شد روشن ومسلم است که دیگر احوال نیز در پیشگاه خداوند نیز قبول خواهد شد.
منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا) - هرات
https://avapress.com/vdcftmdc.w6d1yagiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

مردم افغانستان با شرکت در این پروسه ملی به جهانیان ثابت کردند که در مورد سرنوشت کشور شان بی تفاوت نیستند و خواهان یک افغانستان آباد و سربلند هستند.
مردم ما به اثبات رساندند که بطورجدی خواهان صلح وامنیت پایداردرکشور ودرتمام منطقه هستند.
این رویداد تاریخی وحضور گسترده مردم در پای صندوقهای رای یک حرکت ارزشمند تاریخی وسیاسی بود که بنام ملت وجامعه ما درتاریخ افغانستان ثبت خواهد شد..
صلح و امنیت نعمت گرانبهای است که سال های بسیار زیاد است که از مردم بیچاره افغانستان سلب شده و زندگی عادی این ملت رنج دیده را برهم زده و هزاران بدبختی در پی داشته است که اکنون مردم دیگر از این بی ثباتی خسته شده و خواهان تامین صلح و امنیت و یک افغانستان دور از جنگ و ناآرامی می خواهند.
دولت افغانستان با اطاعت از فرمایشات دین مبین اسلام و قانون اسلام در این صورت قادر خواهد بود که یک کشور و سرزمین امن را برای ملت دردمند و دلسوخته افغانستان فراهم کند.
دولت افغانستان با اطاعت از فرمایشات دین مبین اسلام و قانون اسلام در این صورت قادر خواهد بود که یک کشور و سرزمین امن را برای ملت دردمند و دلسوخته افغانستان فراهم کند.
با اطاعت از فرمایشات دین مبین اسلام که جهانیان را از ظلمت و بدبختی بیرون آورده و به روشنایی سوق داده می توان یک زندگی ایده آل را برای همه افراد جامعه فراهم کرد.