تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۷ سرطان ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۰۳
کد مطلب : 69920
اشعار منتخبی از موسیقی كلاسیك افغانستان به چاپ می‏رسد
محمد سرور رجایی مدیر خانه ادبیات افغانستان در تهران از چاپ و انتشار پنج مجموعه شعر و داستان از هنرمندان افغانستان، با همكاری مركز آفرینش های ادبی حوزه هنری و انتشارات سوره مهر ایران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدای افغان(آوا) به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری ایران؛ محمد سرور رجایی مدیرخانه ادبیات افغانستان گفت: خانه ادبیات افغانستان پنج مجموعه شعر و داستان از شاعران و داستان نویسان افغانستان را در دست چاپ و انتشار دارد و این كتاب‏ها بزودی برای چاپ به انتشارات سوره مهر تهران سپرده خواهد شد.
وی ادامه داد: یكی از این مجموعه اشعار، اختصاص به آثار شاعرانی دارد كه طی سال های گذشته در حوزه هنری به رشد و بالندگی ادبی رسیده‏ اند. دومین مجموعه، اختصاص به اشعار منتخب شاعران جوان افغانستان دارد كه در ششمین دوره جشنواره ادبی قند پارسی با داوری محمد كاظم كاظمی، مصطفی محدثی خراسانی و قنبرعلی تابش به مرحله نهایی این جشنواره در بخش شعر راه یافته بودند.
رجایی داستان‏ منتخب نویسندگان جوان افغانستان كه در ششمین جشنواره ادبی قند پارسی توسط داورانی چون: سیدابوطالب مظفری، تینا محمدحسینی و محمد رضا گودرزی به مرحله نهایی این جشنواره راه یافته بودند، از دیگر مجموعه‏هایی ذكر كرد كه آمادۀ چاپ و انتشار است.
"آواز افغانستان" یكی دیگر از كتاب هایی است كه مدیر خانه ادبیات افغانستان به آن اشاره كرد و گفت: كتاب آواز افغانستان، منتخبی از اشعار شاعران مطرح زبان فارسی است كه در سال های گذشته توسط هنرمندان مطرح و نام آوران موسیقی افغانستان تبدیل به تصنیف‏ و اجرا شده است.
مدیرخانه ادبیات افغانستان از دیگر كتاب های در دست چاپ و انتشار این دفتر، به هفتمین شماره مجله "فرخار" نیز اشاره كرد. این مجله به صورت تخصصی به شعر افغانستان و كشورهای فارسی زبان می‏پردازد. تاكنون ۶ شماره از این مجله به چاپ رسیده است.
رجایی در پایان گفت: امیدوارم با چاپ و انتشار این كتاب‏ ها در سال جاری قدم استوار فرهنگی دیگری، در بین دو ملت همزبان و هم‏ فرهنگ ایران و افغانستان برداشته شود.
https://avapress.com/vdcfx1dv.w6d10agiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

افغانستان با داشتن تاریخ کهن و قدمت تاریخی که دارد هنرمندان خوبی داشته و دارد که متاسفانه در این سال های جنگ و آوارگی در بخش موسیقی زیاد توجه نشده و به فراموشی سپرده شده است.
مردم افغانستان علافه زیادی به شعر و شاعری داشته که متاسفانه سال های متمادی جنگ و بحران فعالیت های که باید در این زمیته انجام میشد صورت نگرفته و این فرهنگ تقویت نشده.