تاریخ انتشار :جمعه ۱۲ سرطان ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۳۳
کد مطلب : 113904
اسرائیل با به وجود آوردن جریان های تکفیری می خواهد که افکار عمومی را از فلسطین و قدس شریف منحرف کند
حجت الاسلام و المسلین سیدمحمدهاشمی رئیس مرکز تبیان در هرات در جلسه ی ماهانه اعضای این مرکز، طی سخنانی ضمن تبریک ولادت  با سعادت امام حسن(علیه السلام) گفت که معصوم(ع) می فرماید: خواب روزه دار عبادت محسوب می شود و هر نفسی که می کشد اجر و پاداش تسبیحات را دارد و هر عملی که انجام می دهد پاداش آن عمل چندین برابر خواهد بود.

وی گفت که روزه دار زمانی در این وضعیت قرار می گیرد که تمام اعمال آن فضیلت این چنینی پیدا می کند.

آقای هاشمی در ادامه گفت که برخی از بزرگان، روزه داری را در سه مرحله مورد بررسی قرار داده اند که مرحله اول، همان مرحله ی عام روزه داری است که کسی از خوردن و آشامیدن نهی شده است و مبطلات روزه را انجام ندهد.

رئیس مرکز تبیان در هرات، در ادامه با تاکید بر اینکه روزه خاص که افراد خاصی توفیق انجام آن را دارند، گفت: شخص روزه دار باید علاوه بر امساک از مفطرات نه گانه، چشم، گوش، زبان، دست، پا و دیگر اعضای خود را از گناه حفظ کند.
وی افزود چشم را از نگاه شهوت آلود، گوش را از استماع غیبت و غنا و... و زبان را از دروغ، غیبت، فحش، تهمت، جدال، استهزا و... و هم چنین بقیه اعضا را از گناهان مربوط به آنها باز دارد.

وی ادامه داد، اما روزه اخص این است که روزه دار علاوه بر امساک از مفطرات نه گانه و خودداری از ارتکاب گناه، قلب خویش را از جمیع همم و افکار دنیوی و آن چه غیر حق است، فارغ سازد و آن را در بست در اختیار خدا قرار دهد.

بدیهی است که این نوع روزه از هر کسی ساخته نیست، بلکه فقط برای عده ای معدود که به توحید حقیقی دست یافته اند و در دار وجود، غیری نمی بینند، میسر است؛ لذا روزه « اخص » یا « خصوص الخصوص » نامیده شده است. 

حجت الاسلام و المسلین هاشمی در ادامه به بیان زندگانی امام حسن(علیه السلام) پرداخت و گفت که جریان صلح امام حسن(علیه السلام) یکی از مهمترین فرازهای تاریخ اسلام است.

وی افزود: پس از شهادت حضرت علی(علیه السلام) مردم در مسجد کوفه جمع شدند و با خلیفه مسلمین؛ امام حسن مجتبی بیعت کردند و پس از بیعت همه می گفتند که این گزینش و انتخاب، بهترین گزینش است و امام حسن(علیه السلام) شایسته ترین فرد برای تصدی امر خلافت اسلامی است.

به این ترتیب امام حسن(علیه السلام) زمام امور را به دست گرفتند و خلافت آنحضرت بیشتر از ۶ ماه طول نکشید.

رئیس دفتر نمایندگی آیت الله مکارم شیرازی در هرات افزود: پس از آغاز خلافت آنحضرت، لشکریان شام که از مخالفین حضرت علی(علیه السلام) نیز بودند تحرکاتشان بیشتر شد و در آن زمان نامه هایی نیز ما بین امام حسن(علیه السلام) و معاویه رد و بدل شد و از امام(علیه السلام) می خواست تا حکومت معاویه را تایید کند و امام(علیه السلام) نپذیرفتند تا زمانی که به امام گزارش رسید که لشکریان شام به سمت مرزهای کوفه حرکت کرده اند.

وی تاکید کرد که: امام حسن(علیه السلام) کسی است که در جنگ های مهمی چون صفین در رکاب حضرت علی بوده و مسلط به فنون جنگی و مسائل نظامی است.

امام(علیه السلام) یکبار دیگر مسلمانان را در مسجد کوفه جمع نمودند و جلسه ای تشکیل دادند و فرمودند که لشکریان شام تحرکاتی را اغاز کرده اند و ما آماده ی جهاد هستیم.

امام(علیه السلام) از مردم کمک خواست اما جمعیت را سکوتی مرگبار حاکم شده بود و در آخر فرمانده ای به نام عدى بن حاتم نخستین كسى بود كه پاى در ركاب نهاد و فرمان امام را اطاعت كرد. بسیارى كسان دیگر نیز از او پیروى كردند.

امام حسن(علیه السلام) عبیداللّه بن عباس را كه از خویشان امام و از نخستین افرادى بود كه مردم را به بیعت با امام تشویق كرد، با دوازده هزار نفر به "مسكن" كه شمالى ترین نقطه در عراق هاشمى بود اعزام فرمود. امّا وسوسه هاى معاویه او را تحت تاثیر قرار داد و مطمئن ترین فرمانده امام را، معاویه در مقابل یك میلیون درهم كه نصفش را نقد پرداخت به اردوگاه خود كشاند. در نتیجه ، هشت هزار نفر از دوازده هزار نفر سپاهى نیز به دنبال او به اردوگاه معاویه شتافتند و دین خود را به دنیا فروختند.

وی افزود: پس از عبیداللّه بن عباس ، نوبت فرماندهى به قیس بن سعد رسید. لشكریان معاویه و منافقان با شایعه مقتول او، روحیه سپاهیان امام حسن(علیه السلام) را ضعیف نمودند. عده اى از كارگزاران معاویه كه به "مدائن" آمدند و با امام حسن(علیه السلام) ملاقات كردند، نیز زمزمه پذیرش صلح را بوسیله امام(علیه السلام) در بین مردم شایع كردند. از طرفى یكى از خوارج تروریست، نیزه اى بر ران حضرت امام حسن(علیه السلام) زد، بحدى كه استخوان ران آن حضرت آسیب دید و جراحتى سخت در ران آن حضرت پدید آمد. بهر حال وضعى براى امام(ع) پیش ‍ آمد كه جز "صلح " با معاویه، راه حل دیگرى نماند.

معاویه وقتى وضع را مساعد یافت، به حضرت امام حسن(ع) پیشنهاد صلح كرد. امام حسن (ع ) براى مشورت با سپاهیان خود خطبه اى ایراد فرمود و آنها را به جانبازى و یا صلح تحریك و تشویق فرمود. عده زیادى خواهان صلح بودند. عده اى نیز با زخم زبان امام معصوم را آزردند.

آقای هاشمی گفت: اگر بگوییم که مظلومیت امام حسن(علیه السلام) بیشتر از امام حسین(علیه السلام) بوده است سخنی به گزاف گفته نشده است.

امام قرار داد صلح را پذیرفتند اما با شروطی که به نفع اسلام بود، اما هرگز به آن قرارداد صلح عمل نشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در نزدیکی روز جهانی قدس هستیم گفت که روز قدس روز اعلام حمایت از مردم مسلمان فلسطین، مسجد الاقصی اولین قبله ی مسلمین و محور مقاومت مردم فلسطین در برابر اسرائیل غاصب است.

با بررسی حوادث اخیر در کشور های اسلامی می توان فهمید که اسرائیل و هم پیمانانش با به وجود آوردن جریان های تکفیری می خواهند که افکار عمومی را از فلسطین و قدس شریف منحرف کنند و توجه مردم را معطوف کنند به جریان های تکفیری و حاشیه امنی را برای اسرائیل ایجاد کنند تا اینکه اسرائیل به خیال راحت کشتار های بی رحمانه ی خودشان را ادامه بدهند.

روز قدس امسال از اهمیت خاصی برخوردار است.

با اینحال مسلمانان در سراسر عالم با برپایی تظاهرات و همایش ها اعلام می کنند که هرگز قدس را فراموش نخواهند کرد.

وی گفت که روز قدس امسال در هرات با شکوه تر از همیشه تجلیل خواهد شد.
https://avapress.com/vdcfxmdyjw6dy1a.igiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما