تاریخ انتشار :دوشنبه ۷ میزان ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۰۰
کد مطلب : 99620
اوباما:‌ امریکا، داعش را دست کم گرفت

باراک اوباما؛ رئیس جمهور امریکا اذعان کرده است که سازمان های امنیتی این کشور، تهدید گروه تروریستی داعش در سوریه را دست کم گرفته بودند.
به گزارش آوا به نقل از منابع خبری، باراک اوباما اذعان کرد که آژانس های اطلاعاتی امریکا فعالیت های تروریست های داعش در سوریه را دست کم گرفته و در عین حال قدرت اردوی عراق را بیش از حد تخمین زده بودند.
وی با اذعان به اینکه سوریه به پایگاهی برای شبه نظامیان در سراسر دنیا تبدیل شده است، گفت: شبه نظامیانی که بدست نیروهای امریکایی در عراق سرکوب شده و مدتی مخفی و ناپدید بودند اکنون موفق شدند دور هم جمع شوند و با استفاده از مناقشه در سوریه، داعش را تشکیل دهند.
اوباما در مصاحبه ای با برنامه ۶۰ دقیقه شبکه سی بی اس گفت که سوریه برای تروریست هایی که توانسته اند از هرج و مرج در آن کشور بهره برداری کنند "نقطه انفجار" است.
وی تاکید کرد که قوه نظامی تنها بخشی از راه حل مقابله با آنهاست و اینکه همزمان به یک راه حل سیاسی نیاز است. راه حلی که حاصل مصالحه میان جوامع سنی و شیعه باشد.
اوباما در پاسخ به اینکه آیا امریکا توانایی و اراده اردوی عراق را برای نبرد با تروریستهای داعش، بیش از آنچه واقعا هست، فرض کرده بود، گفت:‌بله  این کاملا درست است.
با این حال او می افزاید که شورشیان عقب نشینی نکرده اند و حدودا کمتر از ده کیلومتر با شهر فاصله دارند.
آقای اوباما در مصاحبه ای با برنامه ۶۰ دقیقه شبکه سی بی اس گفت که سوریه برای پیکارجویانی که توانسته اند از هرج و مرج در آن کشور بهره برداری کنند "نقطه انفجار" است.
رییس جمهور امریکا، گفت: باید توان و ظرفیت این تروریست ها، تسلیحات و تامین مالی آنها را قطع کرد.
وی تاکید کرد که قوه نظامی تنها بخشی از راه حل مقابله با آنهاست و اینکه همزمان به یک راه حل سیاسی نیاز است.
هم اکنون ائتلافی از کشورهای عربی و غربی تحت رهبری امریکا، یک عملیات هوایی برای مقابله با داعش را در عراق و سوریه آغاز شده  است.
عراق از زمان خروج نیروهای امریکایی همچنان دستخوش بی ثباتی است به طوری که سنی ها عمدتا از سوی دولت تحت رهبری شیعیان به حاشیه رانده شده اند. سوریه هم که از سه سال قبل شاهد اعتراضات عمومی علیه دولت مرکزی بود.

https://avapress.com/vdcfxvd1.w6d10agiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما