تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۵ میزان ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۱۷
کد مطلب : 117262
معلمان از نظر روحی و جسمی دانش آموزان را احیا می کنند
این معلمان هستند که مانند شمع می سوزند و شاگردان را تربیت می کنند، تا در آینده این محصلین به درد مملکت بخورند و آینده افغانستان را آباد کنند.
این معلمان هستند که مانند شمع می سوزند و شاگردان را تربیت می کنند، تا در آینده این محصلین به درد مملکت بخورند و آینده افغانستان را آباد کنند.

به گزارش خبرگزاری آوا، مطلب فوق توسط حجت الاسلام و المسلمین سید محمد موسوی؛ مسئول دفتر نمایندگی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در مزارشریف به مناسبت گرامی داشت از روز معلم بیان گردید.

این مراسم از سوی موسسه فرهنگی کوثر با حضور  دانش آموزان، معلمین، علماء، وکلای شورای ولایتی، متنفذین و اقشار مختلف مردم در منطقه یلمرب برگزار شد.

سخنرانی، سرود،طنز، شعر و اهدای جوایز از برنامه های این مراسم بود.

حجت الاسلام سید محمد موسوی؛ مسئول دفتر مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان به عنوان سخنران این مراسم به ویژگی های معلمان و ارزش معلم از منظر دین اسلام صحبت نمود.

موسوی ضمن عرض تهنیت به مناسبت ایام غدیر و همچنین روز معلم گفت که ما دو نوع تغذیه داریم، تغذیه جسمی و فکری که در قسمت تغذیه جسمی هر روز پدر خانواده وظیفه دارد با کار کردن غذا،لباس و مسکن برای اهل و عیالش آماده کند.

وی افزود: در قسمت تغذیه جسمی قطعا پولش باید از راه حلال باشد و الا اگر پول تغذیه حرام باشد این پول روی روح انسان نیز تاثیرگذار است.

این عالم دینی در ادامه به بخش دوم یعنی تغذیه روحی اشاره کرد و گفت که این مهم به دوش معلمان عزیز می باشد که مانند شمع می سوزند و شاگردان را تربیت می کنند، تا این افراد در آینده به درد مملکت بخورند.

وی همچنین به مقام معلم از منظر آیات و روایات اشاره کرد و گفت که پیغمبر اکرم (ص) می فرماید من برای تعلیم دادن مبعوث شده ام و از منظر قرآن کریم نیز اگر فردی یک شخصی را احیا کند، مثل این است که تمام دنیا را احیا نموده است.

موسوی گفت که معلمان عزیز ما از نظر روحی و جسمی شاگردان را احیا می کنند و اگر این آموزش درست و صحیح باشد و معلمان یک جوان را از منظر ذهنی آماده کنند و این جوان صالح را در میان جامعه بفرستند، قطعا با این کارشان یک ملت را احیا نموده اند.

وی همچنین گفت که اگر این جوان صالح به درد ملت بخورد، قطعا ثواب این کارها تا روز قیامت به نامه اعمال معلمی که وی را آموزش داده، نوشته می شود و در صورتی که این جوان آموزش نادرست داده شود، معلم نیز در گناه این جوان شریک است.

موسوی در ادامه صحبت هایش به ویژگی های یک معلم خوب نیز اشاره کرد و گفت که یک معلم خوب باید اولا در کارهایش اخلاص داشته باشد، چون بدون اخلاص کارهایش ارزشی ندارد.

وی همچنین گفت که دومین فاکتور یک معلم خوب، عدالت می باشد و در منظر یک معلم شاگرد پول دار و بی پول باید یک سان باشد.

موسوی گفت که ویژگی سوم یک معلم خوب، عمل به گفته های خودش می باشد، چرا که اگر یک معلم به گفته های خودش عمل نکند، قطعا حرفهای وی روی شاگردان تاثیرگذاری لازم را ندارد.

قابل ذکر است که رئیس شورای ولایتی بلخ نیز در این مراسم صحبت نمود.

در پایان این مراسم علاوه بر تقدیر از معلمین و شاگردان ممتاز، آقای خلیلی مدیر آموزشگاه کوثر پیرامون برنامه ها و اهداف این آموزشگاه صحبت نمود.
https://avapress.com/vdcg3u9qxak9qx4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما