تاریخ انتشار :چهارشنبه ۷ میزان ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۴۳
کد مطلب : 131310
ابتکار مسجد جامع رُم برای کمک به زلزله‌زدگان ایتالیا

مسجد جامع شهر رُم، پایتخت ایتالیا، در اقدامی ابتکاری، یک برنامۀ خیریۀ آشپزی با هدف جمع‌آوری پول برای قربانیانِ زلزلۀ اخیر در ایتالیا به راه انداخت.

به گزارش خبگزاری اوا به نقل از  پرس تی ی وی، براساس گزارش مکس چیویلی،  در طول این رویداد خیریه، از مردم خواسته شد در ازای دریافت یک بشقاب از غذای سنتی آماتریچه، شهری کوچک در مرکز ایتالیا که در زلزلۀ ۳ سنبله به ویرانه‌ای مبدل شد، مبلغی پول اهدا کنند.

با گذشت یک ماه از زلزلۀ وحشتناکی که حدود ۳۰۰ نفر را کشت و شهرهای آماتریچ، آکامولی و آرکواتا را در مرکز ایتالیا ویران کرد، مسجد جامع رُم یک طرح ابتکاری را سازماندهی و راه‌اندازی کرد تا برای کمک به بازسازیِ مناطق ویران‌شده پول جمع کند.

در این رویداد خیریه که حضور در آن برای عموم آزاد بود، به مردم در ازای کمک مالی غذایی با عنوان «پاستا آلاماتریچانا» داده می‎شود.

«پاستا آلاماتریچانا» نماد غذاییِ شهر آماتریچه است که در زمین‌لرزۀ اخیر متحمل خسارت شدیدی شد. مواد اولیۀ به کار رفته در این غذای روستایی شامل سس گوجه فرنگی و گوشت خوک دودی است، اما در رویداد خیریۀ روز یکشنبه از گوشت حلال استفاده شده است.

عمر کامیلتی، از مسئولین مسجد جامع رُم،دربارۀ این ابتکار گفت: سهم ما کمکی کوچک و ناچیز به مناطق ویران‌شده در زلزلۀ ماه گذشته است، بیش از ۵۰ کیلو پاستا استفاده شده و میزان مشارکت امروز حقیقتاً خوب بوده است.»

صلاح رمضان السید، امام جماعت مسجد جامع رُم، نیز تصریح کرد: ما مسلمانان با ایتالیایی‌ها دوست هستیم ما اینجا در صلح و آرامش زندگی می‎کنیم و کنار افرادی که براثر زلزله آسیب دیدند، می‌ایستیم. ما همواره، چه در مواقع خوب یا بد، از آن‌ها حمایت خواهیم کرد.

رهبران چندین مذهب گوناگون و کارشناسان دینی نیز به ابتکار «آماتریچانای حلال» دعوت شده بودند.

آن‌ها در میزگردی به نام «ایمان؛ فراتر از مصائب» شرکت کرده و موضوع نقش دین در مواجهه با حوادث طبیعی را بررسی کردند.

پائولا گابریلی، از مؤسسۀ تقریب ادیان رُم، که در این میزگرد حاضر بود، در گفت‌وگو با پرس تی‌وی تأکید کرد: «ما انتظار داریم که برنامه‌هایی نظیر ابتکار امروز، مردم را برای تعامل ادیان مختلف تشویق کند. این تصور که همه‌چیز در مساجد پشت درهای بسته صورت می‎گیرد، حقیقت ندارد، درها باز هستند.»

تازه‌ترین اطلاعات ارائه شده دربارۀ مناطق زلزله‌زده بسیار نگران‌کننده هستند. براساس گزارش سازمان ملیِ حفاظت مدنی، ۲ هزار و ۵۰۰ تن از ۳ هزار آوارۀ زلزله در حال حاضر در چادر موقت زندگی می‎کنند.

با توجه به نزدیکی فصل سرما، اطمینان از این‏‎که مردم ملزومات مورد نیاز برای زندگی با کرامت را داشته باشند، به مسابقه‌ای با زمان مبدل شده است.

https://avapress.com/vdcgqq9qzak9ww4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما