تاریخ انتشار :چهارشنبه ۴ قوس ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۳۲
کد مطلب : 119576
مهمترین پیام اربعین ایجاد وحدت دوری از تحجر و جهالت است
 پیام عاشورا و اربعین پیام وحدت و ضد افراط گرایی تحجر و جهالت است و پیاده روی اربعین در واقع نشان از اوج و عظمت کار و انقلاب کربلا داشته و نوعی همدردی با خانواده امام حسین (ع) است.

حجت الاسلام قربانعلی احسانی محقق و پژوهشگر حوزه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدای افغان(آوا)، با اشاره به اهمیت برگداشت مراسم اربعین گفت: دلیل بزرگداشت اربعین در ابتدا همان ادله نقلی و روایاتی است از امامان و بزرگان دین ما نقل شده است. چنانچه حضرت صادق )ع( می فرماید کسی که قبر جدم امام حسین (ع ) را زیارت کند خداوند جایگاه اورا در اعلی علیین قرار می دهد.

وی افزود: همچنان که زیارت اربعین بدون شک یکی از مظاهر تعظیم شعایر الهی می باشد قرآن کریم هم دستور داده و من یعظم شعایر الله فانها من تقوی القلوب.
در عصر حاضر یاد و پیام کربلا باید زنده نگه داشته شود

حجت الاسلام احسانی ادامه داد: با توجه به شرایط ویژه منطقوی و بخصوص فضای سیاسی جهان اسلام، به نظر میرسد که امروزه بیشتر احساس نیاز می شود که یاد و پیام کربلا را زنده نگهداریم چرا که امروزه دشمنان دیرینه ما از تعصبات کور کورانه گروهای افراطی و تکفیری استفاده کرده و در صدد بدنام جلوه دادن اسلام هستند.
محقق و پژوهشگر حوزه اظهار داشت: این درحالی است که پیام عاشورا و اربعین پیام وحدت و ضد افراط گرایی تحجر و جهالت است.

پیاده روی اربعین درک عاشورا و همدردی با حضرت زینب است
وی در ادامه با اشاره به تاکید بر پیاده روی روز اربعین عنوان داشت: علت تاکید پیاده روی در واقع نشان از اوج و عظمت کار و انقلاب کربلا دارد هر چند در این باب مطالب زیادی عنوان شده که پیاده روی در واقع نوعی همدردی با خانواده امام حسین (ع) است که بعد از ظهر عاشورا اسیران را با لب تشنه و پای پیاده روی خار های میلان می دوانیدند.
حجت الاسلام احسانی یاد آور شد: پیاده روی اربعین نوعی همدری با حضرت زینب و درک روز عاشورا است که در چنین روزی خانواده امام حسین(ع) در شرایطی بسیار سخت و دردناک این مسیر را همراه با مشقات فراوان به سمت شام حرکت کردند.
محقق و پژوهشگر حوزه تصریح کرد: امروزه دشمنان دین و اهل بیت در صدد بدنام کردن دین مسلمانان و بخصوص شیعیان هستند.
آموزه های اخلاقی کربلا بدور از تعصبات بیجا بوده است
وی افزود: امروزه فضای جهان اسلام را افراطیت تعصب و جهالت مدرن فرا گرفته است و این در حالی است که آموزه های اصلی عاشورا و انقلاب کربلا بسیار معقولانه و بدون تعصبات بیجا بوده است.
حجت الاسلام احسانی عنوان کرد: در انقلاب کربلا انسان های سیا و سفید حتی از دیگر مذاهب در کنار هم بدون هیچ مشکلی قرار داشتند که این نهایت بردباری و همپذیری را به نمایش میگذارد.
سربریدن مسلمانان بجرم داشتن مذهب در جهان اسلام
محقق و پژوهشگر حوزه ابراز داشت: متاسفانه عکس آن چیزی که امروزه در جهان اسلام شاهد آن هستیم این است که گروهای افراطی دیگر مسلمانان را بجرم گرایش مذهبی سر میبرند و ذبح میکنند و این نشان دهنده این است که آنها درک درست و واقعی از اسلام نداشته و با نگاهی کورکورانه و با تعصبات بیجا قصد دارند اسلام هراسی و دوری از دین را در جامعه ایجاد کنند.

https://avapress.com/vdcguy9q3ak9qn4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما