تاریخ انتشار :پنجشنبه ۷ اسد ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۳۶
کد مطلب : 129034
کشف نوع جدیدی از آنتی بوتیک ها

بنابرگزارشی جدید، دانشمندان با مطالعه بر روی نبرد باکتریایی بر روی بینی افراد به کشف گونه‌ای جدید از آنتی بیوتیک‌ها دست یافته‌اند.

به گزارش خبرگزاری آوا، بنابر نتایج این آزمایش که در ژورنال علمی نیچر منتشر شد، دانشمندان موفق به کشف دارویی به نام لاگدونین (lugdunin) شده‌اند که می تواند عفونت‌های شدید را درمان کند.

به گفته محققان دانشگاه توبینگن آلمان، بدن انسان منبع بسیار غنی برای تولید این نوع داروهای جدید است.

آخرین دسته از این نوع داروها که تاکنون برای مداوای بیماران مورد استفاده قرار گرفته است، در در دهه ۱۹۸۰ کشف شده بود.

تقریبا تمامی آنتی بیوتیک‌ها در باکتری‌های موجود در خاک کشف شده بودند؛ این در حالی است که محققان دانشگاه توبینیگن آلمان منابع دریافت این نوع باکتری را بدن انسان عنوان می کنند.

به نظر نمی‌رسد که بدن فضایی برای نبرد باکتری‌ها باشد اما بررسی میکروسکپی نشان می دهد که رقابتی شدید میان باکتری‌های رقیب برای تصاحب غذا و فضا در بدن ما در جریان است.

یکی از این باکتری‌های مقاوم در مقابل آنتی بیوتیک‌ها که بینی را هدف قرار می‌دهد استافیلوکوکوس اورئوس موسوم به «مرسا» است که به بینی حمله می کند و تقریبا در بینی ۳۰ درصد از مردم یافت می شود.

دانشمندان کشف کرده‌اند که افراد که باکتری «لاگدونیس» را در بینی خود دارند، کمتر نوع رقیب استافیلوکوکوس اورئوس ئر را دارا هستند.

محققان آلمانی با استفاده از گونه‌های مختلف باکتری اصلاح شده ژنتیکی لاگدونسیس به کشف گونه‌ای جدید از این نوع آنتی بیوتیک به نام «لاگودنین» دست یافته‌اند.

پس از آزمایش این نوع آنتی بیوتیک بر روی موش‌ها، محققان دریافتند که این نوع دارو می تواند عفونت‌های پوستی و همچنین عفونت‌های موسوم به آنتروکوکی را درمان کند.

به گفته آنها، تولید این دارو و عرضه آن به بازار چند سال طول خواهد کشید.

این در حالی است که نیاز به آنتی بیوتیک‌های جدید با توجه به پیدایش عفونت‌های جدید مقاوم در مقابل داروهای موجود و غیر قابل درمان بودن آن‌ها، نیاز به این نوع جدید از آنتی بیوتیک ضروری تر می کند.

https://avapress.com/vdcgwy9qtak9xz4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما