تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۴ سنبله ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۵۹
کد مطلب : 98802
پنجمین ورکشاپ انرژی قابل تجدید متخصصین ایکو در کابل دایر شد
.
سومین اجلاس متخصصین اکو در رابطه با منبع انرژی قابل تجدید و پنجمین ورکشاب اعضای این سازمان، امروز در کابل آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری آوا، غلام فاروق قاضی زاده؛ معین انرژی وزارت آب برق کشورمان گفت: ما از تجارب اعضای اکو در بخش انرژی جدید استفاده خواهیم کرد.
قاصی زاده اظهار داشت: در رابطه به تمدید دانش انرژی قابل تجدید و انتقال تکنالوژی انرژی قابل تجدید در ورکشاب دو روزه بحث خواهد شد.
وی افزود: همه مشکلات افغانستان در رابطه با انرژی قابل تجدید به کشوهای عضو اکو ارایه خواهد گردید.
معین انرژی با اشاره به ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار میگاوات انرژی آفتابی و بیش از ۶۰۰ هزار میگاوات انرژی بادی، خواستار تلاش و سرمایه گذاری در این بخش گردید و گفت: چنانچه در این بخش کار شود، افغانستان توانایی صدور برق به کشورهای همسایه را پیدا می کند.
قاضی زاده تصریح کرد: افغانستان تا سال ۲۰۳۲ ، به ۳۵۰۰ تا ۴۵۰۰ میگا وات انرژی قابل تجدید نیاز دارد.
همچنین محمد طارق عصمتی؛ معین برنامه های وزارت انکشاف دهات، برگزاری این ورکشاب را مهم ارزیابی کرد و گفت: تولید و استفاده انرژی در منطقه یک مسئله مشترک است .
عصمتی نداشتن یک برنامه واحد در بخش انرژی قابل تجدید، نداشتن انرژی، امنیت، هزینه کافی و نداشتن ظرفیت کافی را از مشکلات اساسی در کشور برشمرد.
معین برنامه های وزارت انکشاف دهات ابرازی امیدواری کرد که در محتوای این ورکشاب دو روزه بتوانیم به یک پالیسی واحد بین ارگان مربوط دست یابیم .
در همین حال اورخان؛ نماینده سازمان اکو در افغانستان گفت: منابع انرژی قابل تجدید در افغانستان زیاد است و باید از این انرژی استفاده شود .
وی متعهد گردید که اکو به بخش انکشاف ادارات و ارتقای ظرفیت افغانستان توجه خواهد کرد.
https://avapress.com/vdcgx79y.ak97z4prra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما