تاریخ انتشار :جمعه ۲۹ عقرب ۱۳۹۴ ساعت ۲۱:۱۰
کد مطلب : 119323
هواداران حسینی مزاری عکس پروفایل هایشان را به عکس رهبرشان تغییر دادند
در پی مسدود کردن دوباره ی صفحه فیسبوک سید عیسی حسینی مزاری از سوی اداره ی این شبکه اجتماعی، تعدادی از هواداران آقای حسینی مزاری به رسم اعتراض به حذف صفحه ایشان از فیسبوک، عکس پروفایل های شان را به عکس آقای حسینی مزاری تغییر دادند.

به گزارش خبرگزاری صدای افغان(آوا) صفحه فیسبوک حجت الاسلام والمسلمین سید عیسی حسینی مزاری رئیس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان روز چهارشنبه گذشته از سوی اداره این شبکه اجتماعی برای بار دوم با حدود ۳۰ هزار لایک، حذف شد.

به همین مناسبت، تعدادی از هواداران آقای حسینی مزاری به عنوان اعتراض عکس پروفایل های خودشان را به عکس آقای حسینی مزاری تغییر دادند و از بقیه آزادی خواهان و استکبار ستیزان هم خواستند در این کمپاین شرکت کنند و عکس های شان را تغییر دهند و اینگونه به مدعیان آزادی بیان اعتراض کنند.

یکی از هواداران آقای حسینی مزاری در صفحه فیسبوک خود به حذف صفحه ایشان واکنش نشان داده و گفته است: " در پی حذف صفحه آقای حسینی مزاری در فیس بوک و افتضاح ادعای آزادی بیان از سوی این شبکه از همه آزادی خواهان و استکبار ستیزان می خواهم عکسهای پروفایلشان را تبدیل به عکس حاج آقای حسینی مزاری نمایند تا همگان متوجه شوند که اتفاقی افتاده است و به دنبال آن، از اصل ماجرا سوال نمایند تا در نتیجه به این هدف ما که شناساندن بیشتر تفکرات حاج آقای حسینی مزاری در افغانستان و جهان اسلام است نزدیکتر بشویم."

وی همچنین گفته است که باید از تهدیدها، فرصت ساخت و یکی از این تهدیدها محدود کردن ماست اما با این حرکت نه تنها محدود نمی شویم که فرصتی می سازیم برای آزادی خواهان و استکبار ستیزان.

مطالب ارسالی به صفحه آقای حسینی مزاری بسیار جهت دار و روشن کننده برای کاربران بوده و زوایای پنهان برخی مسایل بدون کم و کاست بیان می شد و سیاست استکباری به ویژه در افغانستان مورد نقد و ارزیابی قرار گرفته و همواره رویکرد امریکا و انگلیس و کشورهای مرتجع عربی نسبت به افغانستان و جهان اسلام مورد انتقاد و اعتراض این آگاه امور دینی و سیاسی قرار داشت.

حجت الاسلام والمسلمین سید عیسی حسینی مزاری به خبرنگار ما گفت: اگرچه ادعای وجود آزادی بیان از سوی غربی ها کاملا مسخره آمیز بوده و مردم به این درک رسیده اند که شعار دروغی بیش نیست و طرح ادعای دموکراسی و آزادی بیان از سوی کشورهای استکباری صرفا در راستای بهره برداری برای به دست آوردن اهداف شوم غربی ها است اما در برخی مواقع سردمداران رسانه ای مدعیان این شعار کاذب، حتی حفظ ظاهر هم نکرده، بسیار بی شرمانه وارد عمل گردیده، صفحه ای را در فیسبوک می بندند که جز مطالب اسلامی و روشنگرانه برای کاربران، مطلب دیگری نداشته. این در حالی است که صفحات بسیار خطرناک، ترویج کننده خشونت، سکس و امثال آن در فیسبوک از آزادی عمل گسترده ای برخوردار بوده و حتی مورد حمایت دست اندرکاران فیسبوک نیز قراردارد. پس معلوم است که سردمداران رسانه ای استکبار بر خلاف ادعای احترام به دموکراسی و آزادی بیان، حاضر نیستند که فریادهای آزادی خواهی اسلامی که دقیقا منافع غرب را مورد تهدید قرار می دهد، انعکاس یابد و به سمع و نظر مخاطبان برسد.

گفتنی است که مسؤولان شبکه اجتماعی فیسبوک بار اول نیست که یک صفحه ارزشی را مسدود می کنند، در گذشته نیز صفحات و یوزرهای تعدادی از اشخاص ارزشی و ولایی را نیز مسدود کرده اند.
چندی پیش نیز صفحات مربوط به حزب الله لبنان و صفحه شخصی بشار اسد در فیسبوک از سوی مسؤولین این شبکه اجتماعی حذف شده بود.

سید عیسی حسینی مزاری تنها شخصیتی است که با وجود بیش از ۴۰ کشور غربی و مستکبر در افغانستان علنا در کشور به بیان تفکر و اندیشه خود می پردازد.

وی پیرو خط ولایت فقیه بوده و معتقد است که کشور در صورتی از بحرانهای کشنده به سلامتی عبور می کند که مردم از اندیشه نجات بخش ولایت فقیه که ادامه حاکمیت رسول الله(ص) است، پیروی کنند.

حسینی مزاری بعد از اعزام به جبهه های جنگ و مبارزه با کفر در کوه های البرز، از سوی رهبر سازمان فدائیان اسلام به رهبری شهید مصباح، به ایران اعزام می شود تا در عرصه علمی و کارهای دینی و فرهنگی دانش بیاموزد.

وی بعد از چند سال کار در سازمان فدائیان اسلام و سپس چبهه متحد انقلاب اسلامی و ایجاد حزب وحدت اسلامی و ادغام بسیاری از احزاب و سازمان ها در این حزب از جمله جبهه متحد انقلاب اسلامی، در ۱۵ میزان سال ۱۳۷۰ شمسی با همکاری و حمایت جدی شهید سید علی اکبر مصباح، تشکیلات مرکز فعالیت های فرهنگی سیاسی تبیان را تأسیس می کند و در ادامه کار، در سال ۱۳۷۱ گاهنامه فریاد عاشورا را تاسیس کرده و از ابتدای سال ۱۳۷۴ این گاهنامه تبدیل به هفته شده و اینگونه معظم اله وارد کارهای جدی تر رسانه ای می شود. چه اینکه ایشان در حقیقت همزمان با حضور در جبهه جنگ، مشغول به فعالیت های فرهنگی گردیده و از سال ۱۳۶۱ شمسی کارهای تنظیم و چاپ نشریه ملت را پیش می برده است.

این هفته نامه با رویکردی جهادی و انقلابی به نشر مطالب می پرداخت و علاوه بر ایران، در افغانستان، اروپا و سایر کشورهای مختلف جهان ارسال می شد که تأثیرگذاری به سزایی در عرصه جهاد و مقاومت در افغانستان داشت.

بعد از شهادت استاد سیدعلی اکبر مصباح رهبر سازمان فدائیان اسلام توسط بزدلان و خائنان دین و اسلام، باز هم هفته نامه فریاد عاشورا با چاپ مطالب بی طرفانه و در جهت وحدت مردم افغانستان به نشرات ادامه داد. هر چند آقای حسینی مزاری می داند که دست چه کسانی به خون شهید سید علی اکبر مصباح آلوده است اما او برای وحدت میان تشیع و مردم افغانستان سکوت کرده و تا حالا این مطلب را در دل خود حفظ کرده است.

در ادامه چاپ هفته نامه فریاد عاشورا، حسینی مزاری در سال ۱۳۷۲ خبرگزاری تبیان را ایجاد کرد تا علاوه بر اطلاع رسانی، مطالب هفته نامه فریاد عاشورا را نیز آماده کند.

هفته نامه فریاد عاشورا و خبرگزاری تبیان تا اوایل سال ۱۳۸۰ شمسی به کار خود ادامه داد اما با سرنگونی طالبان در افغانستان، این دو رسانه با تغییر نام، فعالیت خویش را در افغانستان با نام های هفته نامه انصاف و خبرگزاری صدای افغان(آوا) ادامه دادند.

خبرگزاری صدای افغان(آوا) اولین رسانه ی خصوصی و تنها رسانه بین المللی در افغانستان است که سابقه ای ۲۴ ساله در عرصه فعالیت های رسانه ای دارد.

هفته نامه انصاف نیز با همان رویکرد هفته نامه فریاد عاشورا یعنی استکبار ستیزه، در اوایل سال ۱۳۹۰ شمسی به روزنامه تبدیل شد.

آقای حسینی مزاری همچنین در سال ۱۳۹۱ نماینده تام الاختیار حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی از مراجع بزرگ تقلید جهان اسلام در کل افغانستان شد.

وی بعد از آغاز فعالیت های دفتر مرجعیت، تحول بزرگی در حوزات و فعالیت های دینی و مذهبی در افغانستان ایجاد کرد.

حسینی مزاری شدیدا با پیمان امنیتی مخالفت نموده و در این راستا هزینه هایی نیز پرداخت کرد. وی در این راستا متوجه تهدیدهای بزرگی نیز قرار گرفت.

ایشان تنها شخصیتی است که علنا به بیان تفکر خویش در افغانستان می پردازد و معتقد است که یک شیعه باید پیرو خط ولایت فقیه باشد. شیعه ای که ولایت فقیه را قبول نداشته باشد شیعه نیست.

مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان نیز که تا سال ۱۳۸۰ کلمه سیاسی را با خود داشت، به عنوان بزرگترین تشکل دینی فرهنگی در افغانستان مشغول ارائه خدمات مختلف دینی، فرهنگی و اجتماعی به مردم افغانستان است.




https://avapress.com/vdcgxy9qwak9qw4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما