تاریخ انتشار :يکشنبه ۲ قوس ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۳۸
کد مطلب : 102683
هدف از تقویت تکفیری ها، ایجاد حاشیه امن برای صهیونیستهاست
هدف اساسی از شکل گیری و تقویت تکفیری ها، اختلاف افکنی در امت اسلامی، وارد کردن آن در درگیری های داخلی، سرنگونی ارتش های عربی و ایجاد حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی است.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم امین السید عضو شورای مرکزی و رئیس شورای سیاسی حزب الله لبنان به عنوان فرستاده ویژه حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در کنگره جهانی خطر جریان های افراطی و تکفیری در قم سخنرانی کرد.

وی در این کنگره گفت: تکفیری ها برای از بین بردن تمام ساحت های مشترک بین مسلمانان و غیرمسلمانان تلاش می کنند تا هیچ ساحتی جز جنگ و دعوا باقی نماند. انها به دنبال توجیه قتل و تجاوز و جنایت هایی هستند که نسبت به هر کسی که با آنها مخالفت کند مرتکب می شوند .

امین السید با اشاره به اینکه خطر جریانات تکفیری، تاثیر آنها بر نسل های بعدی است گفت: این جریان ها موجب می شوند که نسل های بعدی به تندروی، کفر و دوری از اسلام کشیده شوند و از همین رو اهمیت چنین کنگره هایی معلوم می شود که به دنبال اعتلای جایگاه اسلامی است.

رئیس شورای سیاسی حزب الله با تاکید بر اینکه تکفیری ها در خدمت اهداف دشمنان اسلام هستند گفت: هدف اساسی از شکل گیری و تقویت تکفیری ها، اختلاف افکنی در امت اسلامی، وارد کردن آن در درگیری های داخلی، سرنگونی ارتش های عربی و ایجاد حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی است.

وی با بیان اینکه مقابله با جریان های تکفیری باید از جانب فکری و اعتقادی صورت بگیرد گفت: آنها اسلام و مسلمین و تمام جوامع و کشورهای اسلامی را مورد هدف قرار داده اند و مسئولیت اصلی برای مقابله با تکفیری ها، بر دوش مراکز علمی و احزاب و جریانات است.

ابراهیم الجعفری وزیر امور خارجه عراق نیز در مراسم افتتاحیه کنگره خطر جریان های افراطی و تکفیری اظهار داشت: پیامبر اکرم توانست قلوب مردم را با اخلاق نیکو و اعتماد جذب کند. بر همین اساس و با وجود اینکه پیامبر در همه چیز برتر بود، قرآن کریم اخلاق حسنه ایشان را ویژگی برتر ذکر می کند.

وی با بیان اینکه نخستین مسئله در این میان شناخت صحیح گروه های تکفیری است گفت: آنها همه را به نام اسلامی جعلی تهدید می کنند.
جعفری ادامه داد: ابتدا باید اشاره ای کوتاه به این مسئله داشت؛ در قرآن کریم بارها ذکر شده است که مومنان کسانی هستند که وقتی آیات الهی را می شنوند قلب هایشان جذب می شود و بر ایمان آنها افزوده خواهد شد؛ همه چیز از قلب آغاز می شود و همه بر روی این مسئله اتفاق نظر دارند که اگر قلب انسان تحت تاثیر قرار گیرد بر ایمان هم افزوده خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه مومنان بر خداوند توکل می کنند خاطرنشان کرد: سه عنصر ذکر شده، شخصیت انسان مومن را تشکیل می دهند؛ اینها در درون انسان هستند ولی خداوند دو عنصر بیرونی را هم معرفی می کند؛ نخست اقامه نماز که البته فقط به معنای نماز خواندن ظاهری نیست بلکه اقامه نمازی که موجب امر به معروف و نهی از منکر می شود و نیز دومین عنصر، انفاق از روزی هایی که به آنها عطا شده است.

وزیر امور خارجه عراق بیان کرد: دومین نکته ای که باید مد نظر قرار دارد، جامعه گرایی است؛ خداوند انسان ها را به گونه های مختلف آفریده و در قرآن این موضوع را مورد توجه قرار داده است که همه از یک زن و مرد آفریده شده اند بنابراین تنوع در دیدگاه ها و نژادها، مسئله ای طبیعی است و اشکالی ندارد بلکه برای شناخت و آشنایی بیشتر انسان ها تنوع ایجاد شده نه برای کشتن و به قتل رساندن دیگران.

وی با بیان اینکه مذاهب اسلامی بر اساس اجتهاد علمای مختلف سامان یافته اند گفت: در قرآن کریم بیش از ۶ هزار آیه وجود دارد که مسلمانان در آنها اختلافی ندارند؛ قبله و دیگر احکام از جمله مشترکات مسلمانان هستند بنابراین نباید در امور دیگر هم اختلاف کرد.

الجعفری تصریح کرد: مسائل مشترک فراوانی میان مسلمانان وجود دارد که سوال اینجاست که چرا این امور به عنوان اصل، در مقابل اختلافات قرار نمی گیرند تا از ریخته شدن خون مسلمانان جلوگیری شود؟ فرهنگ تروریسم و تکفیر، فرهنگی است که به دلیل اختلافات کوچک، خون و مال دیگر مسلمانان را مباح می داند و زمینه ساز ظهور گروهی مانند داعش شده است.

وزیر امور خارجه عراق با اشاره به آغاز حرکت های تروریستی از ۱۱ سپتامبر و گسترش روزافزون آن گفت: این یک بدعت به نام اسلام است و تا وقتی که این بدعت به نام اسلام ادامه دارد وظیفه علماست که در این زمینه روشن گری کنند.
وی خاطرنشان کرد: تکفیری ها ابتدا به مناطق اهل سنت حمله کردند؛ موصل منطقه ای سنی نشین در عراق است که مورد تهاجم تکفیری ها و داعش قرار گرفت.

الجعفری با بیان اینکه تروریست ها دین و مذهب ندارند گفت: بعد از اتفاقات عراق، بیشترین کشته ها از میان اهل سنت بودند؛ دو درصد مسیحی و ۱۴ درصد شیعه و سایرین از اهل سنت کشته شدند؛ بعد از آن همه عراقی ها اعم از شیعه و سنی با یکدیگر متحد شدند تا با داعش مبارزه کنند و ارتش عراق و گروه های مردمی به یکدیگر پیوستند، مطمئن باشید تکفیری ها به هیچ کس رحم نمی کنند و هیچ مذهبی از دست آنها در امان نخواهد بود.
https://avapress.com/vdch6inzx23nv-d.tft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما