تاریخ انتشار :دوشنبه ۲ اسد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۲۷
کد مطلب : 146928
نشست بازنگری و تشخیص اولویت ها برای کودکان در کابل برگزارشد

نشستی به هدف بازنگری میان مدت از پیشرفت برنامه همکاری های یونیسف در افغانستان (۲۰۱۵ – ۲۰۱۹) و بررسی پیشرفت ها در راستای دستیابی به نتایج کلیدی برای اطفال و همچنان برای بقا، انکشاف، حمایت و اشتراک آنها، در کابل برگزار گردید.

به گزارش خبرگزاری آوا، این نشست به ریاست حکمت خلیل کرزی معین سیاسی وزارت امور خارجه و خانم جین گاف نماینده منطقه یی یونیسف برای جنوب شرق آسیا با حضور نمایندگان وزارت خانه ها، شرکای کمک کننده، نمایندگی های ملل متحد و کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان در مقر وزارت امور خارجه کشور برگزار شد.

در این نشست تأکید بر آن شد تا موضوعات مشخص از جمله تعلیم و تربیه، سوء تغذی؛ صحت مادر، نوزاد و طفل؛ معافیت، آب آشامیدنی مصئون، پاسخ اضطراری، محو پولیو و حمایت از توسعه ملی و چهارچوب صلح افغانستان باید برای دوسال آینده اولویت بندی گردد.

حکمت خلیل معین سیاسی وزارت امور خارجه پیرامون اولویت های کاری که روی آن توافق به عمل آمده صحبت کرد.

وی ابراز خرسندی کرد که برنامۀ همکاری ها درحال حاضر در موازات با حمایت از اولویت های ملی، بخصوص دوشادوش سومین برنامۀ تعلیم وتربیه ملی، راهبرد و پالیسی صحت عامه، آبرسانی ملی در مناطق روستایی، سیاست حفظ الصحه و پاکیزگی و برنامه اولویت ملی میثاق شهروندی به پیش میرود.

او گفت تلاش های ما در رابطه با بهبود زندگی اطفال افغانستان، کماکان نتایج ملموسی را بدنبال خواهد داشت.

همچنین خانم جین گاف نمایندۀ منطقه یی یونیسف برای جنوب شرق آسیا برتعهد یونیسف پیرامون تداوم کار و فعالیت خستگی ناپذیر آن سازمان با حکومت افغانستان در جهت بهبود زندگی اطفال، تأکید نمود.

وی خاطرنشان کرد که کارهای زیادی تا کنون انجام ناشده باقی مانده است و این بازنگری میان مدت، فرصت آن را مساعد می سازد تا مسائل مربوط به کودکان را، در سطوح بالاتر سیاسی و دولتی مطرح نموده و در دستور کار قرار دهیم ومطمئن شویم که قانون حمایت از کودکان تصویب شود و تلاش نهایی را در جهت محو فلج اطفال به خرج دهیم.

او تاکید کرد که همچنان به جنبش بلند بردن سطح تغذیه برای جلوگیری از هرگونه سوء تغذی و کوتاهی قد در میان کودکان ملحق شویم؛ و یک حرکت سرتاسری ملی را در قبال تعلیم و تربیۀ دختران ایجاد کنیم و از تداوم همکاری های مشترک خویش، اطمینان حاصل نمائیم.

گفتنی است که دولت افغانستان و صندوق وجهی سازمان ملل متحد "نونیسف" برای کودکان با هم به طور مستمر از سال ۱۹۴۹ بدینسو کار نموده و صندوق وجهی سازمان ملل متحد برای کودکان، افغانستان را بیشتر از ۶۵ سال در راستای ترویج حقوق اطفال و زن حمایت نموده است.

https://avapress.com/vdchi-nz623nkwd.tft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما