تاریخ انتشار :يکشنبه ۳ اسد ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۱۳
کد مطلب : 128874
طیاره اینترنت‌رسان به مناطق  محروم

فیسبوک با موفقیت توانست طیاره بدون سرنشین خود را که با انرژی خورشیدی کار می کند، پس از دو سال مهندسی به پرواز در آورد.


به گزارش خبرگزاری آوا، طیاره بدون سرنشین در حدود ۹۶ دقیقه در آسمان ماند و خدمه آن از زمین همه چیز را از سیستم اتوماتیک خلبانی تا آیرودینامیک و امواج رادیویی را آزمایش کردند.

شرکت فیسبوک اعلام کرد چیزی که این طیاره را از دیگر طیاره های موجود متمایز می‌کند، کاربرد آن و هدفی است که دنبال می کند.

در حال حاضر به دلیل نبودن اینترنت در مکان‌های دور افتاده و محروم، شرکتهای مختلف از جمله فیسبوک به فکر راه حلی برای رفع این مشکل افتادند.

فیسبوک طی اقدامی نوآورانه از طیاره های خورشیدی برای رساندن اینترنت به این مناطق استفاده و تصریح کرد که این طیاره ها قادرند تا بدون نیاز به هیچ گونه سوخت گیری در حدود سه ماه در آسمان پرواز کرده و به مناطق محروم اینترنت برسانند.

پیشتر نیز شرکت فیسبوک پروازهای آزمایشی مختلفی را در مدل های کوچک تر این طیاره انجام داد تا کارآیی آن را آزمایش و ارزیابی کند و در نهایت مدل اصلی این طیاره  بدون سرنشین در آسمان به پرواز در آمد.

این شرکت ادعا می‌کند که این طیاره قادر است اینترنت را از ارتفاع ۱۸۲ کیلومتری و تا شعاع ۵۰ کیلومتری به کاربران مشتاق برساند.

آنها می گویند که این طیاره از فناوری لیزری و سیستم های امواج میلی‌متری برای ارسال اینترنت استفاده می‌کند.

این طیاره بال هایی به اندازه طیاره های های معمول داشته و از قابلیت مصرف بهینه انرژی برخوردار است .

جنس بال های آن از فیبر کربن بوده که استقامت بسیار زیادی در مقایسه با فلز دارد و از مزایای دیگر آن وزن سبک است که به مراتب بسیار کمتر از هواپیماهای معمولی است. انرژی این هواپیمای بدون سرنشین در طول روز از نور خورشید و در طول شب از انرژی خورشیدی ذخیره شده در طول روز تامین می‌شود.

فیسبوک اعلام کرد که در ماه‌های آینده پروازهای آزمایشی دیگری نیز برای برطرف کردن تمام نقاط ضعف این هواپیما صورت خواهد گرفت. زاکربرگ، مدیر عامل این شرکت اعلام کرد که قصد دارد تا تعداد کاربران فیسبوک را تا سال ۲۰۳۰ به ۵ میلیارد نفر برساند.

آنها بر این باورند که این هواپیماها نقش به سزایی در افزایش تعداد این کاربران خواهد داشت.

https://avapress.com/vdchq6nzk23ni6d.tft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما