تاریخ انتشار :جمعه ۲۹ عقرب ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۴۸
کد مطلب : 119325
مسئول دفتر نمایندگی مرکز تبیان در مزارشریف:

برخی از دانشجویان وقتشان را به بطالت می گذرانند

برخی از دانشجویان وقتشان را به بطالت می گذرانند
متاسفانه برخی از دانشجوها در خوابگاه ها به جای اینکه وقت فراغت خودشان را به مطالعه و پیگیری مسایل علمی بگذرانند، به دیدن سریالها، بازیهای کمپیوتری و یا مسایل غیر علمی مشغول هستند.

به گزارش خبرگزاری آوا، مطلب فوق توسید حجت الاسلام و المسلمین سید محمد موسوی؛ رئیس دفتر نمایندگی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در مزارشریف به مناسبت تجلیل از روز دانشجو و کتاب و کتابخوانی، بیان شد.

این مراسم در کتابخانه فردوسی شهر مزارشریف از طرف ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ،کتاب خانه فردوسی و انجمن اجتماعی بانوان ندای صلح برگزار شده بود.

در این جلسه دانشجویان، اساتید دانشگاه، علماء، مقامات دولتی و فعالین جامعه معدنی اشتراک کرده بودند.

حجت الاسلام موسوی که به عنوان سخنران این مراسم دعوت شده بود، ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان و دانش پژوهان، گفت: یک دانشجو در صورتی موفق است که هدف معینی از تحصیل علم داشته باشد.

مسئول دفتر نمایندگی تبیان در مزارشریف خطاب به دانشجویان حاضر در جلسه گفت: شما وقتی به هدف خودتان می رسید که چهار مقوله را مد نظر داشته باشید " هدف، راه، وسیله و موانع".

موسوی در قسمت هدف گفت که اگر هدف شما از درس خواندن معلوم نباشد و بدون تعیین برنامه ریزی جلو بروید، شاید در بین راه دچار تزلزل شده و در نهایت زندگی فردی و اجتماعی شما دچار مشکلات خواهد شود.

موسوی در ادامه صحبت هایش به مقوله وسیله اشاره کرد و گفت: یکی از وسایلی که خداوند متعال در اختیار ما برای رسیدن به هدف های کلان قرار داده است، نعمت عمر است که متاسفانه خیلی ها ارزش این نعمت را نمی دانند.

وی به وقت گذرانی دانشجویان و استفاده نکردن آنها از این سرمایه بزرگ اشاره کرد و گفت که متاسفانه برخی از دانشجوها در خوابگاه ها به جای اینکه وقت فراغت خودشان را به مطالعه و پیگیری مسایل علمی بگذرانند، به دیدن سریالها، بازیهای کمپیوتری و یا مسایل غیر علمی مشغول هستند.

حجت الاسلام موسوی خطاب به دانشجویان گفت که عمر مثل یک قطار می ماند که چند لحظه ای در یک ایستگاه توقف می کند و انسان آگاه در این توفق کوتاه نهایت استفاده را می کند و به اموراتش می رسد، اما انسان غافل نه تنها به اموراتش نمی رسد بلکه ممکن است از قطار هم عقب بماند و بعد از رفتن قطار (عمر) پشیمانی فایده ای ندارد.

این عالم دینی گفت که اگر کسی ساعت شما را بدزدد قطعا ناراحت می شوید و واکنش نشان می دهید، اما کسی که سرمایه اصلی شما یعنی عمرتان را بدزدد هیچ گونه برخوردی نمی کنید.

موسوی در ادامه صحبت هایش به مقوله "راه" نیز اشاره کرد و گفت که مواد اولیه گل های پلاستیکی و آفتابه یک چیز است که این مواد در اختیار دو نفر قرار می گیرد که یکی گل می سازد و یکی آفتابه.

رئیس مرکز نمایندگی تبیان در مزارشریف در تکمیل مطلب فوق گفت که گل های پلاستیکی در بهترین جای منزل هستند،اما آفتابه در بدترین جای منزل قرار دارد و مواد اولیه ما انسانها یکی است و بستگی به خودمان دارد تا بهترین راه را انتخاب کنیم، تا گل باشیم.

حجت الاسلام موسوی به مقوله " موانع" نیز اشاره کرد و گفت که عدم داشتن تحصیلات و پایه های علمی؛ شما دانش جویان را در ادامه راه با چالش ها مواجه می کند، چه خوب است همین الان که فرصت وجود دارد پایه های علمی خودتان را قوی نمایید.

وی افزود: اگر یک انجینر ساختمان بسازد نهایتا چندین سال این تعمیر پا برجا است، اما کسی که علم دارد می تواند انسان را تربیت کند که این تربیت نسل به نسل تا روز قیامت ادامه دارد.

حجت الاسلام موسوی در پایان صحبت هایش همه دانشجویان را به علم آموزی و کتابخوانی تشویق نمود و گفت که یگانه راه رسیدن به قله های افتخار با علم میسر می شود.

غلامی، مسئول فرهنگی کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در ولایت بلخ نیز در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت روز دانشجو، آنان را به کتاب و کتابخوانی هرچه بیشتر تشویق نمود.
وی همچنین خواستار هدیه نمودن کتاب های خوانده شده توسط دانشجویان به کتابخانه ها گردید.

در ادامه باور مامیک، یکی از اساتید دانشگاه بلخ به مشکلات جاری در دانشگاه ها اشاره کرد و گفت که متاسفانه دانشگاه های ما ارثی شده است و هر رئیسی تمامی اقوام خودش را به عنوان استاد در دانشگاه داخل کرده است.

وی افزود که علاوه بر این مشکلات خود دانشجویان نیز سطح سوادشان خیلی پایین است و به دنبال علم افزونی بیشتر نیستند.

همچنین رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ نیز ضمن تبریک این روز به دانشجویان، دوره دانشجویی را یک دوره شیرین و پربار یاد نمود که باید حد اکثر استفاده از این فرصت صورت بگیرد.

وی گفت که دین مبین اسلام نیز به این نکته تاکید دارد که زگهواره تاگور باید دانش بجویی و آن را منحصر در یک دوره خاص عمر نمی داند.

وی گفت که کتاب و کتابخوانی نیز پیوند بسیار تنگاتنگی با دانشجویی دارد و این کتاب است که تمام فراورده های دانش بشری را در برگ های خود فراهم می آورد و کتابخوانی است که همه این دانش ها را به دانشجو انتقال می دهد.
شعر خوانی و تجلیل از دانشجویان و مسئولین کتابخانه ها از دیگر برنامه های این مراسم بود.

قابل ذکر است مجری گری این محفل به عهده  محمد جمعه محمدی؛ مسئول بخش دانشجویی دفتر نمایندگی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در مزارشریف بود.
https://avapress.com/vdcir3azwt1azp2.cbct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما