تاریخ انتشار :شنبه ۴ قوس ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۳۶
کد مطلب : 153723
فراغت از علم و دانش معنا ندارد / گذراندن وقت به بطالت ، پشیمانی می آورد

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد موسوی؛ مسئول دفتر نمایندگی مرکز فعالیت های فرهنگی، اجتماعی تبیان در بلخ که در جشن فارغ تحصیلی دانشجویان بهسود شرکت نموده بود، بیان داشت: نبود اساتید متخصص در دانشگاه ها و مهم پنداشتن روابط بر ضوابط سبب شده تا دانشجویان به علم واقعی و تخصصی دست نیابند.

به گزارش خبر گزاری صدای افغان (آوا)، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد موسوی که در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان بهسود صحبت می کرد، به اهمیت علم و دانش از دیدگاه اسلام اشاره نمود و گفت: پیامبر خدا (ص) فرموده است از گهواره تا زمانی که زنده هستید باید علم و دانش بیاموزید.

وی با بیان اینکه در اسلام چیزی به نام فارغ شدن از علم و دانش وجود ندارد، افزود: طبق این گفته پیامبر خدا(ص) فراغت از علم و دانش معنا ندارد و همه باید در هر لحظه به علم خود بیفزایند.

موسوی با ابراز اینکه دنیا یک بازار است که در آن چهار عنصر (فروشنده، خریدار، جنس و پول ) وجود دارد خطاب به جوانان بیان داشت: شما اکنون در این دنیا به عنوان خریدار هستید که با ۱۶ سال تحصیل و با سپری کردن عمر که همان پول و سرمایه تان محسوب می گردد، این علم را خریداری می کنید.

نامبرده هم چنان افزود: شما دانشجویان بعد از سپری کردن ۱۶ سال از عمر خود و فراگرفتن علم به مرحله فروش و گرفتن مفاد می رسید. پس کوشش نمایید که این علم را فقط به خاطر به دست آوردن پول و به خاطر گرفتن مدرک ارزان نفروشید.

وی با ابراز اینکه در قرآن کریم آمده است نخست متخصص شوید بعد به دنبال اصلاح جامعه باشید؛ اظهار داشت: "آیا شما دانشجویان با گذشت ۱۶ سال عمر با ارزش، واقعا آن تخصص لازم را به دست آورده اید"؟

به باور مسئول دفتر تبیان در بلخ؛ نبود اساتید متخصص در دانشگاه ها و مهم پنداشتن روابط بر ضوابط سبب شده تا دانشجویان به علم واقعی و تخصصی دست نیابند.

این عالم دین هم چنان از وقت گذرانی بیهوده دانشجویان در دانشگاه ها ابراز نگرانی نموده، بیان کرد: "ما مشاهده می کنیم زمانی که دانشجویان از دانشگاه ها و مکاتب رخصت می شوند وقت با ارزش خود را با دیدن فیلم، گیم بازی کردن و نیز مصروفیت بیش از حد در شبکه های اجتماعی سپری می کنند".

وی در ادامه افزود: تمام اینها، عدم تحصیل درست در دانشگاه ها و مکاتب را نشان می دهد.

موسوی با بیان اینکه علم با خواندن چند چپتر در دانشگاه به دست نمی آید ، گفت: شما جوانان که نیروی سازنده این کشور هستید اوقات فراغت خود را با مصروفیت های سالم و با ارزش و نیز با خواندن کتاب سپری نمایید.

وی در ادامه به ارزش انسان از زبان حضرت علی(ع) اشاره نموده، بیان داشت: حضرت علی (ع) می فرماید "بهای تو بهشت است کمتر از بهشت خودت را نفروش".

قابل ذکر است ۲۰ دانشجویی بهسودی مقیم ولایت بلخ، در این محفل فراغتشان را جشن گرفتند که شعر، مقاله، اجرای نمایش و اهدای لوح تقدیر از دیگر برنامه های این مراسم بود.

همچنین دانشجویان اول نمره ولایت بهسود در این برنامه توسط مرکز تبیان مورد تقدیر قرار گرفتند.

https://avapress.com/vdcirpazpt1awy2.cbct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما