تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ سنبله ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۱۱
کد مطلب : 22041
حجت الاسلام و المسلمین سید عیسی حسيني مزاري، در اجتماع صدهاتن از کارکنان ستاد انتخاباتی خود در دفتر مرکزی کابل:

به جديت از آقای کرزی و دولت ایشان حمايت مي كنيم

خارجي ها بايد هر چه زودتر خروج خودشان را از افغانستان زمان بندي بكنند
به جديت از آقای کرزی و دولت ایشان حمايت مي كنيم
رئيس و رهبر فساد اداري در افغانستان، فعلا نيروهاي غربي است، نيروهايي كه اختلاس مي كنند، نيروهايي كه دزدي مي كنند، نيروهايي كه پول هاي كشور های خودشان را حيف و ميل مي كنند و مشكلات براي كشور های خودشان ايجاد مي كنند، اين ها خارجي ها هستند، اين هايي كه سياست هاي يك بام و دو هوا را بازي مي كنند، اين هايي كه نمي توانند در افغانستان درست عمل كنند، اين هايي كه نمي توانند يك كار كوچك و يك جمع كوچك را از پيش به سلامت ببرند، علاوه بر سياست هاي اشتباهی كه از واشنگتن و لندن و جاهاي ديگر وارد اينجا مي كنند، اين عملكرد آنها، اين تخطي آنها، اين دزدي آنها، اين كثافت كاري هاي آنها باعث مي شود كه هيچ توفيقي نداشته باشند و تازه كشور ما را به فساد آلوده كردند.


حجت الاسلام و المسلمین سید عیسی حسيني مزاري ، در اجتماع صدها تن از کارکنان ستاد انتخاباتی خود در دفتر مرکزی کابل، خدمت به خلق خدا را يكي از ابعاد عبادت الهي خواند و گفت كه قصد و نيت ايشان از كانديد شدن در انتخابات پارلماني هم، همين عبادت و انجام تكليف الهي بوده است.
وي با تاكيد بر اينكه قصد وي از حضور در پارلمان، رسيدن به منافع مادي و دنيايي نيست گفت: تنها چيزي كه امروز نياز است اين است كه افراد مخلص، افراد مسلمان و افراد متدين كه از مشكلات مردم، از گرفتاري هاي مردم، از جنجال هايي كه در بين مردم است اطلاع و شناخت دقيق دارند و اين توانمندي را هم دارند كه در راستاي حل اين معضلات اقدام بكنند، در راستاي حل مشكلات گامي بگذارند، وارد عرصه شوند و كار بكنند و خدمت بكنند.
ايشان كه كانديد انتخابات پارلماني سال جاري از ولايت كابل نيز مي باشند، با اشاره به سابقه طولاني كار مطبوعاتي و رسانه اي شان گفتند: من به عنوان كسي كه بيش از 20 سال است در عرصه مطبوعات كار كرده ام، نوشته ام و تحليل كرده ام و تحقيق كردم، مي دانم كه در اين مملكت چه مشكلي وجود دارد، مهاجرين افغانستاني در خارج از افغانستان چه مشكلاتي دارند، چه تعاملاتي در سطح ملي و بين المللي است. از سوي ديگر بنده در حوزه علميه درس خوانده ام و با توجه به اينكه رشته تحصيلي طلبه ها و علماء معمولاً فقه و حقوق است، و طلبه اگر درست درس خوانده باشد، كار يك پارلمان را به نحو احسن و درست پيش مي برد و كارشناس تر و صحيح تر از هر محصل و تحصيل كرده اي ديگر مي داند كه مسايل چگونه پيش برده شود و به چه شكل سازماندهي كند. این توانمندی را دارم که به عنوان عضو مؤثر پارلمان آینده عمل کنم.
رئيس خبرگزاري صداي افغان(اوا) داشتن خط فكري مشخص و عمل كردن بر اساس آن خط فكري را يك ضرورت دانسته و گفتند: من تأكيد مي كنم روي موضوع تفكر و خط فكري، به خاطر اينكه اگر فردي و جرياني و شخصي و افرادي داراي خط فكري نباشند، كار كردن با آنها مشكل است. نه دوستان بلدند كه چگونه با او دوستي بكنند و نه دشمنان بلدند كه چگونه دشمني بكنند، همگي حيران مي مانند، در نتيجه هيچ كاري انجام نمي شود. شخصيت ها و جريان هاي ما كه امروز كار كافي نتوانستند در افغانستان انجام بدهند به دليل اين بوده است كه شاخصه فكري شان مشخص نبوده است. گاهي به نعل مي زدند و گاهي به ميخ مي زدند. پيش اولاد پيغمبر اولاد پيغمبر بوده و پيش اولاد يزيد، اولاد يزيد بوده اند.
وي افزود: اين افراد، اگر
با ايراني ها تماس مي گرفتند مي گفتند كه ما پيرو ولايت فقيه هستيم، و اگر با امريكايي ها تماس مي گرفتند، مي گفتند ما پيرو ولايت بوش هستيم. هم ايراني ها را بازي مي دادند و هم امريكايي ها را .... مردمان و شخصيت هاي ما اكثراً دو دوزه باز شدند، دو رنگه باز، دو چهره، و اين دو رنگي باعث شده كه شخصيت ها را از كارآيي بیاندازد و ضمن اينكه شخصيت ها را از محوريت انداخته مردم را هم سردرگم كرده است.
حسيني مزاري خاطر نشان كرد: برخي از كساني كه در زمان جهاد با نام خدا ، با ياد خدا ، با ياد دين و با ياد امام، همه را به جبهه جنگ سوق مي دادند، بعد از اينكه طالبان سقوط كردند و شرايط جديد فراهم شد، يكدفعه اي موضع عوض كردند، پيروان ولايت فقيه رفتند يك طرف ديگر و عده ای به طبل دموكراسي كوبيدند و برخی دیگربه دهل تكنوكرات ها رقص را شروع كردند.
وي، با انتقاد از عملكرد اينگونه افراد، از سردرگمي مردم در مقابل اين افراد ياد كرد و گفت: مردم حيران ماندند كه گپ ديروز شما درست است يا گپ امروز شما، اگر گپ ديروز شما درست است، چرا حالا موضع عوض كرديد؟، چرا حالا ريش را كوتاه كرديد؟، چرا حالا ريش را تراشيديد؟، چرا ريش تراش ها امروز نكتايي زدند؟، چرا حالا با زن ها دست داديد؟، تا ديروز كه مي گفتيد دست دادن با زن ها حرام است. تا ديروز مي گفتند كه نشستن بر سر سفره شراب حرام است، چطور شد كه شما با اين قد و قيافه آمديد سر سفره شراب نشستيد؟، كلاً روي گردانديد و جهت عوض كرديد.؟ اگر گپ امروز شما درست است چرا دیروز و در زمان جهاد، مردم را به نام خدا و پيغمبر به كشتن داديد؟، اين شهداي ما چه مي شوند؟، اين كساني كه در سنگرهاي جهاد شهيد شدند چه مي شوند؟ . 

حسيني مزاري با اشاره به فضاي سنگين بعد از حضور نيروهاي غربي در كشور، ضمن انتقاد از برخي از رهبران، گفت: كساني بودند كه افتخار مي كردند كه ما با جبهه جهاد ارتباط نداشتيم. ما اصلاً مجاهد نبوديم، خوب جو سنگين حضور غربي ها مستولي شد بر افغانستان، همه را ترس فراگرفته بود و همه را هول و هراس فراگرفته بود، كه گويا وقتی كه امريكا آمد، نعوذ بالله خدا رفت، وقتي ايمان رفت، قدرت خدا،‌ عظمت خدا، عظمت ائمه فراموش مي شود.
ايشان در بخش ديگري از سخنان خود خطاب به بزرگان جامعه گفت: شخصيت هاي سياسي و شخصيت هاي فكر ي و ديني در جامعه بايد مواضع تان را روشن كنيد،كه چه هستيد و چه كسي هستيد، براي كي كار مي كنيد، اگربراي خدا كار مي كنيد، بايد در خدمت خلق خدا باشيم. و آنچه را كه خدا گفته بايد براي اين مردم منتقل كنيم.و آنچه كه مردم مي خواهد به خاطر خدا و پيامبر اسلام و ائمه طاهرين بايد انجام و اجرا شود. 

رئيس مركز فعاليت هاي سياسي فرهنگي تبيان، پس از اشاره به آسيب هايي كه به دليل نداشتن شاخص فکری، متوجه سران و رهبران جامعه ما شده بود گفت: به همين خاطر است كه من از روز اولي كه وارد مبارزه شدم براي خود شاخص تعيين كردم، البته اين شاخص را بايد خدمت دوستان عرض كنم كه تنها براي من نيست. چون بسياري از افراد، پيروان خط امام هستند، حالا اينكه آن را نمي گويند، براي خودشان دليل و توجيهي دارند، اما من علاقمند هستم كه اين را بگويم، و شعار بدهم و براساس اين شعار عمل هم بكنم. اينجانب در سن 17 يا 18 سالگي، بر اساس تز فكري امام خميني (ره) وارد مبارزه شدم، و اين مبارزه بر اساس اين خط، چيزي پنهان نبوده است، ما در كارهاي رسانه اي ، تبليغي و فرهنگي كه كرديم، خط فكري ما همين است.
وي در ادامه افزود: بعد از ارتحال حضرت امام خميني (ره) هم خالصانه در خط رهبري قرار داشتيم و داريم، كساني كه هفته نامه فرياد عاشورا را خوانده
باشند (اين نشريه از سال 1371 تا سال 1380 منتشر مي شد) و حالا هم هفته نامه انصاف را مطالعه مي كنند، مي توانند مواضع و هم خط فكري ما را مورد مطالعه قرار دهند. 

ايشان، در بخشي از سخنان خود، ضمن يادكرد از رهبري شجاعانه حضرت آيت الله العظمي امام خامنه اي، گفتند: من صدايي و حنجره اي آشناتر براي مستضعفين ومسلمان ها و كوبنده ترعلیه مستكبران از صدا و حنجره امام خامنه ي (زيدعزه الشريف) نديده و نشنیده ام.
مدير مسئول هفته نامه انصاف، همچنين خاطر نشان كرد كه جمهوري اسلامي ايران را به عنوان قطب جهان اسلام مي دانيم، تنها كشوري كه در برابراستكبار راست قامت ايستاده و حرف مي زند، كشوري كه از مستضعفين حمايت مي كند و تنها كشوري كه اگر بتواند و اگر كوچكترين تواني داشته باشد در خدمت جامعه مظلومين است.
رئيس خبرگزاري صداي افغان(آوا)، ضمن اشاره به روز قدس، و نقش جمهوري اسلامي ايران در حمايت از مردم مظلوم فلسطين، گفت كه امروز شما اگر مي بينيد كه قضيه فلسطين زنده است، به خاطر جمهوري اسلامي ايران است. 

وي افزود: ما به عنوان يك كتله اسلامي و به عنوان افراد مسلمان، از اين نظام و از اين نهضت حمايت و پشتيباني مي كنيم و از رهبري آن كه يك رهبري سالم است و خداگونه حركت مي كند، پيروي كرده و بر اساس ديدگاههاي شان عمل مي كنيم.
حسيني مزاري با اشاره به مطالب برخي روزنامه ها كه در مقالات خود نوشته بودند حسيني مزاري وابسته به ايران، وابسته به ولايت فقيه و وابسته به آقاي خامنه اي است، گفتند: وابستگي زماني به وجود مي آيد كه دوئيت وجود داشته باشد؛ در حاليكه بين تفكر ما و تفكر رهبري هيچ دوئيتي وجود ندارد. ولايت فقيه، ولايت انبياء است و ولايت انبياء را همه قبول دارند، هم شيعه قبول دارد و هم سني قبول دارد. 

اين كانديد انتخابات پارلماني كشور، در بخش ديگري از سخنان خود، با انتقاد جدي از پارلمان فعلي كشور، خاطر نشان كرد: شخصيت هايي كه در پارلمان فعلي حضور دارند به جز عده ي معدود كه انگيزه هاي اسلامي و ديني دارند و كار هم كردند، اكثراً در راستاي حل معضلات كشور گام نگذاشتند، اكثراً كوچكترين خدمتي براي اين مردم نكردند، مشغول برنامه هاي ديگر شدند، مشغول زد و بندهاي ديگر شدند و مسايل و مطالبي كه مربوط به شخص خودشان، يا گروه خودشان يا خانواده شان بوده اند، پي گيري كردند و شايد برخي از وكلاء ماهها و سالها، روي موكليني كه به آنها رأي دادند را نديده باشند. 

وي، پارلمان را نهادي قدرتمند در جهت تامين امنيت و بازسازي كشور خواند و گفت كه پارلمان قوي مي تواند در زمينه اخذ موضعگيري هاي داخلي و منطقه اي و جهاني و تقويت اقتصاد مردم، هماهنگي بين قواي مقننه، قضائيه و اجرائيه، نظارت بر وزارت خانه ها و نيز جلوگيري از حيف و ميل ها و دزدي و چپاول ها و فساد اداري نقش مؤثر ايفا كند.
رئيس مركز فعاليت هاي سياسي فرهنگي تبيان، اختلاف موجود ميان پارلمان و دولت را مورد انتقاد قرار داد و ضمن تاكيد بر اينكه بايد با انتقاد صحيح و به جا از دولت در صدد رفع نواقص دولت بود، حمايت از دولت را به عنوان دولت مشروع و قانوني افغانستان لازم شمرد. 

حسيني مزاري، با اشاره به تلاشهاي برخي از حلقات سياسي مبني بر نامشروع جلوه دادن حكومت فعلي، گفت كه اين حكومت، يك حكومت كاملا مشروع و قانوني است. وي افزود: ما از ابتدايي كه كار كرديم در رابطه با دولت منتقد بوديم ‌و انتقاد مي كرديم، و حالا هم موضع انتقادي داريم، در زمان انتخابات رياست جمهوي از داكتر عبدالله حمايت كرديم، دليلش اين بود كه داكتر عبدالله را از سابق مي شناختيم، مجاهد بود، و روابطي در دوران جهات داشتيم. يا به اين دليل كه مشكلاتي در دولت قبلي بود و هردلیلی وجود داشت ما از
داكتر عبدالله حمايت كرديم. اما بعد از اينكه آقاي كرزي در رأس دولت انتخاب شد، بعضي رسانه ها علاقه داشتند ودارند بگویند این دولت نامشروع است،.اما اين دولت نامشروع نيست و ما نبايد در چنين شرايطي عنوان كنيم كه دولت آقاي كرزي نامشروع است. اگر دولت كرزي نامشروع باشد، مجبور هستيم من و شما و همه مردم در برابر دولت نامشروع بايستيم و مبارزه كنيم و اين به صلاح مردم ما نيست، چون قربانيان اصلي اين مبارزه و درگيري باز خود مردم است. 

رئيس خبرگزاري صداي افغان(آوا) همچنين گفت: آقاي كرزي در رابطه با مسايل داخلي، در رابطه با مسايل بين المللي و در رابطه با همسايه ها مواضع خوبي گرفته و گفتم با آنكه ما در انتخابات رياست جمهوري از ايشان حمايت نكرديم، حالا به جديت از آقای کرزی و دولت ایشان حمايت مي كنيم.
وي همچنين گفت: بايد بين دولت و پارلمان يك تعامل ايجاد شود و ما بر اساس يك تعامل جدي عمل بكنيم تا اينكه بتوانيم بر مشكلات فايق آييم.
حسيني مزاري، در بخش ديگري از سخنان خود، در خصوص حضور نيروهاي خارجي در كشور سخن گفت. وي، خواستار ارائه برنامه زمانبندي خروج نيروهاي خارجي شد و گفت: در رابطه با حضور نيروهاي خارجي، مواضع ما و مردم ما كاملاً مشخص است، خارجي ها بر خلاف خواست ما آمده اند اينجا و خودسرانه هم عمل مي كنند و اين، مشكلاتي را هم، براي جامعه ما ايجاد كرده است. نظر ما اين است كه خارجي ها بايد هر چه زودتر خروج خودشان را زمان بندي بكنند.
وي افزود: گرچه خروج نيروهاي خارجي بازتاب هاي منفي هم دارد و نگراني هايي را ايجاد مي كند، اما اين نگراني در صورتي است كه كشورهاي خارجي از در برآيند ولي توطئه هايشان از پنجره وارد شود، ما كه مي گوييم نيروهاي خارجي، خارج شوند منظور اين است كه هم خودشان و هم توطئه هايشان خارج شوند. 

اين كانديد انتخابات پارلماني تاكيد كرد: مردم افغانستان خودشان اين توانمندي را دارند كه امنيت خود را بگيرند،‌ اما در صورتي كه خارجي ها دخالت نكنند و به مسايل قومي و زباني دامن نزنند،
وي تاكيد كرد: اگر خارجي ها مسايل جنوب و شمال را مطرح نكنند، اگر خارجي ها مسايل مذهبي را دامن نزنند، اگر خارجي ها روابط ما را با پاكستان هر روز تيره نسازند، اگر خارجي ها رابطه ما را با جمهوري اسلامي ايران خراب نسازند، مطمئناً افغانستان مي تواند از پس مشكلات و معضلات خودش، بيرون بيايد، هم مسايل داخلي خود را حل كند و هم توانمندي اين را دارد كه با پاكستاني ها بنشيند و منطقي صحبت بكند و حتی موضوع خط ديورند را حل بكند.
حسيني مزاري با توجه به مشكلاتي كه نيروهاي خارجي در كشور به وجود آورده اند، تاكيد كرد: در صورتي كه خروج نيروهاي خارجي زمان بندي نشود و از افغانستان خارج نشوند، ماندن اين ها به معناي اشغال است، اگر چه حالا هم وقتي خودسرانه عمل مي كنند، از پيش خود عمل مي كنند و مشكلاتي را براي جامعه مي آفرينند، در ذهنيت عامه مردم افغانستان تداعي اشغال را مي كنند.اگر چه خودشان عنوان مي كنند كه
ما اشغالگر نيستيم و اشغال نكرديم، ولي واقعيت امر اين است كه فعلاً مردم جامعه ما به يك شكلي زندگي مي كنند و به يك شكلي گذران مي كنند كه در اختيار خودشان نيستند. 

ايشان در فراز ديگري از سخنان خود از اعلام موجوديت يك حرکت سياسي جديد در آينده نزديك خبر داد و گغت: ما بيش از يك دهه به دنبال ایجاد این جریان بوديم و اين تفكر و اين انديشه همچنان وجود داشته و ما هم در اين جلسه اعلام مي كنیم كه انشاء الله بعد از انتخابات پارلماني جریان سياسي با تفكر و انديشه اي كه داريم ايجاد خواهيم كرد و در راستاي سازمان دهي و جهت دهي مردم افغانستان كار صورت مي گيرد و در خدمت همكاران زمان جهاد، در عرصه فرهنگ و سياست و رسانه خواهيم بود.

حسيني مزاري ياد آوري كرد: داشتن تفكر ولایت فقیه و انديشه پیروی از حکومت انبیا، به معناي اين نيست كه ما با همه سرستيز داشته باشيم، با غربي ها سر ستيز داشته باشيم، با امريكايي ها بجنگيم، بلكه ما با اينچنين تفكري كه داريم، چنين چيزي را پيشنهاد نمي كنيم، ما با هيچ كشور و قدرتي تا زماني كه حيات سياسي و ديني و مذهبي ما در خطر قرار نگيرد، هيچگاه جنگ و نبرد و رويارويي را تجويز نمي كنيم. بلكه مبارزه سياسي مي كنيم، خوبي هاي غرب را مي گيريم و با بدي هاي آن مبارزه مي كنيم، امروز هرچه كه بدي هاي غرب است وارد افغانستان شده است، اگر ابتذال فرهنگي غربي است وارد افغانستان شده است، اگر فساد اداري است، به خاطر حضور خارجی ها درکشور است. اين را مطمئن باشيد كه اين فسادي كه در ادارات افغانستان است، مال خود افغان ها نيست، اگر افغاني ها هم امروز به اين فساد مبتلا شدند به خاطر نشستن در كنار خارجي ها و ارتباط داشتن با آنها است. 

رئيس خبرگزاري صداي افغان(اوا)، با اشاره به فساد اداري رو به گسترش ميان نيروهاي خارجي در افغانستان كه تبعات و دامنه آن به مردم مظلوم افغانستان نيز سرايت كرده، گفت: رئيس و رهبر فساد اداري در افغانستان، فعلا نيروهاي غربي است، نيروهايي كه اختلاس مي كنند، نيروهايي كه دزدي مي كنند، نيروهايي كه پول هاي كشور های خودشان را حيف و ميل مي كنند و مشكلات براي كشور های خودشان ايجاد مي كنند، اين ها خارجي ها هستند، اين هايي كه سياست هاي يك بام و دو هوا را بازي مي كنند، اين هايي كه نمي توانند در افغانستان درست عمل كنند، اين هايي كه نمي توانند يك كار كوچك و يك جمع كوچك را از پيش به سلامت ببرند، علاوه بر سياست هاي اشتباهی كه از واشنگتن و لندن و جاهاي ديگر وارد اينجا مي كنند، اين عملكرد آنها، اين تخطي آنها، اين دزدي آنها، اين كثافت كاري هاي آنها باعث مي شود كه هيچ توفيقي نداشته باشند و تازه كشور ما را به فساد آلوده كردند. 

وي افزود: افغاني ما نه در اين راستا مؤثر هستند و نه اينقدر فاسد بودند و نه هستند و نه خواهند بود، چون مسلمان هستند.
حسيني مزاري، با اشاره به راهكارهاي لازم براي برون رفت از اين مشكلات، گفت كه ما منطق داريم و بر اساس آن، به عنوان يك طرف سياسي و به عنوان نماينده يك مجموعه ي بزرگ از مردم
با آخارجی ها بنشينيم و منطقي با طرح و تحليل حرف بزنيم ومسايلي را كه هست عنوان بكنيم
وي افزود: ما مي توانيم قدرتمندانه به آنها طرح بدهيم، اين خارجي ها هم نياز دارند تا از اين بن بست، خارج شوند.

حسيني مزاري ياد اور شد: گاهي اوقات افغان هاي ما خارجي ها را بازي مي دهند و سر آن ها را بیشتر زیر برف مي كنند كه گير بكنند، و خيال بكنند كه همه چیز حل است و حاكم افغانستان هستند و بعداً از پايگاه های افغانستان عليه همسايه هاي افغانستان استفاده مي كنند و... كه اين ها، خواب هاي خرگوشي زياد ديدند كه انشاء الله خواب هاي شان تعبير خوب نخواهد شد و خيلي زود بايد خود را از مسايل افغانستان خلاص بكنند، و با طرف هايي كه دلسوز هستند و حرف دارند و مطلب دارند بنشينند و حرف بزنند. 

ايشان، در بخش ديگري از سخنان خود گفتند: ما هم آمادگي داريم تا با حفظ اين موقعيت و با حفظ همين انديشه سياسي و اسلامي خود، با غربي ها و شرقي ها و هر كسي كه اينجا خود را ذينفع و ذي سهم مي داند حرف بزنيم و صحبت بكنيم
رئيس مركز فعاليت هاي سياسي فرهنگي تبيان، ضمن اشاره به وجود مشكلات اقتصادي و اجتماعي و نيز عدم بازسازي خرابي ها، نبود كار، دست تنگي هايي كه مردم كشور به آن مبتلا هستند، از ايجاد يك صندوق ويژه بازسازي افغانستان كه بتواند سرمايه هاي ملي و بين المللي را سازماندهي درست بكند خبر داد و گفت: تصميم داريم روی ايجاد يك صندوق بازسازي مردمي كار جدي را روي دست بگيريم و يك تيم كارشناسي شده فني، در رأس اين صندوق بگذاريم كه با استفاده از امكانات مختلف به ویژه امكانات پولي خودمان، وضعيت اقتصادي و بازسازي حداقل مجموعه های مرتبط ساماندهی شود. 

وي گفت: گروه هاي سياسي و شخصيت هاي سياسي، پول و امكانات سرگردان مردم را ساماندهي و كارهاي اقتصادي مختلف را راه بيندازد، و براي مردم كلينيك درست كنند، شفاخانه درست كنند، راه درست كنند، آب و برق بياورند، خانه هاي مردم را تعمير بكنند و كمك قرض الحسنه در اختيار مردم قرار بدهند، به خانواده شهداء كمك كنند، به محرومين كمك كنند، شهرك هاي احداث شود و براي افرادي كه به اجاره داده مي شود به شرط بيع اجاره داده شود، 10 يا 20 سال بعد خانه مال خود آن افراد شود، اجرای اين طرح ها كار بسيار سخت و شاقه ای نيستند، ما مي توانيم و مردم ما هم مي توانند، اما هنوز اقدام نكردند، ما در خارج نمونه هايي از اين كار را زياد ديدیم و گروهها و مجموعه هايي از دنيا وجود دارند كه با تعامل بين خودشان و شخصيت هاي سياسي و مردمي، خودشان را خودكفا كردند. 

حسيني مزاري افزود: اگر ما اين كار را با صداقت مندي و با حضور نيروها و شخصيت هاي مردمي انجام دهيم، به زودي يك حركت خودكفايي ايجاد مي شود و ما نيازي به هيچ كمك خارجي نداريم، ما نيازي به كشورهاي همسايه و نه غير همسايه به هيچ كس نداريم، حال اگر يك كمك خارجي گير ما بيايد و به اين صندوق واريز بكنيم، نور علي نور، در يك بخشي مصرف مي كنيم، ولي اگر يك وقتي كمك خارجي از نهادي يا موسسه اي گير نيامد ما نبايد كار را معوق بگذاريم و سقوط بكنيم و ضربه بخوريم و مردم ما با اين حالت نزار زندگي بكنند.
منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا) – کابل – سرویس ویژه انتخابات پارلمانی
https://avapress.com/vdcizuar.t1ar52bcct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما