تاریخ انتشار :جمعه ۳۱ سنبله ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۲۹
کد مطلب : 150277
حجت الاسلام حسینی مزاری در گفتمان "محرم و اقدامات امنیتی؛ وظیفه دولت و مسوولیت ملت" در کابل؛

نیروهای خارجی برای تأمین امنیت به افغانستان نیامده اند/ رسانه های مبتذل به نفع استکبار عمل می کنند

نیروهای خارجی برای تأمین امنیت به افغانستان نیامده اند/ رسانه های مبتذل به نفع استکبار عمل می کنند
بحث امر به معروف و نهی از منکر در افغانستان فراموش شده است/ برای نجات جامعه باید در راستای اقامه امر به معروف و نهی از منکر قد علم کرد

رییس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در گفتمان تحلیلی پژوهشی "محرم و اقدامات امنیتی؛ وظیفه دولت و مسوولیت ملت" این مرکز در کابل، برخی از کشورهای همسایه به خصوص پاکستان، گروه های تروریستی، وضعیت اقتصادی، مواد مخدر، رسانه های مبتذل و حضور نیروهای خارجی را عمده ترین دلایل ناامنی در افغانستان برشمرد.

به گفته حجت الاسلام والمسلمین سیدعیسی حسینی مزاری، برخلاف انتظار بسیاری، خارجی ها، به خصوص امریکایی ها، علیه عوامل ناامنی در کشور نه تنها مبارزه نکرده و نخواهند کرد، بلکه به کرات ثابت شده که به نوعی منبع مؤثر حمایت و یا ایجاد عوامل ناامنی در افغانستان هستند.

به گزارش خبرگزاری صدای افغان(آوا)، حجت الاسلام والمسلمین سید عیسی حسینی مزاری در سخنانی در گفتمان تحلیلی پژوهشی "محرم و اقدامات امنیتی؛ وظیفه دولت و مسوولیت ملت" که از سوی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در کابل برگزار شد، به تبیین و واکاوی موضوع این گفتمان پرداخت.

وی به دنبال صحبت کارشناسان و مهمانان حاضر در این گفتمان، ابتدا به وضعیت عمومی کشور اشاره کرد و گفت: "وضعیت امنیتی کنونی در کشور قطعا نگران کننده است، این نگرانی از قبل اعلان و عنوان می شد، اما پیرامون این مشکلات امنیتی، بیش از هر عامل دیگر، عامل انسانی مردم افغانستان مؤثر است.

چه اینکه در طول سال های گذشته، به خصوص سال های اخیر، مردم افغانستان در رابطه با بحث تأمین امنیت و ایجاد ثبات سراسری بی توجه بوده اند، اهتمام جدی از خود نشان نداده و در صحنه حاضر نشده، خود زحماتی را متقبل نشدند و بل سعی کردند منتظر اقدامات خارجی ها باشند.

نیروهای خارجی به دنبال تأمین امنیت در افغانستان نیستند

به باور دبیرکل حزب اسلامی تبیان، بخشی از مردم به این فکر بودند که گویا نیروهای خارجی، به دنبال تأمین امنیت هستند؛ در برابر تروریزم مبارزه می کنند و ثبات را در افغانستان حاکم می گردانند اما برخلاف انتظار بسیاری، خارجی ها، به خصوص امریکایی ها، علیه عوامل ناامنی در کشور نه تنها مبارزه نکرده و نخواهند کرد، بلکه به کرات ثابت شده که به نوعی منبع مؤثر حمایت و یا ایجاد عوامل ناامنی در افغانستان هستند.

وی گفت: عوامل ناامنی در افغانستان مشخص بود و اگر نیروهای خارجی میخواستند در برابر ناامنی ها مبارزه و صلح و ثبات را در کشور برقرار کنند، می بایست در برابر این عوامل می ایستادند و نمی گذاشتند ۱۷ سال ناامنی، این همه قربانی از مردم ما بگیرد. اما به اعتقاد من اعضای ناتو نه تنها این عزم را نداشتند بل در جهت تقویت این عوامل عمل کردند.

چرا امریکایی ها جلو پاکستان را نگرفتند؟

رییس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان یکی از عوامل ناامنی افغانستان را برخی از کشورهای همسایه به خصوص پاکستان خواند و گفت:
اولین عامل عمده نا امنی در کشور دخالت پاکستانی ها در امور داخلی افغانستان است و اگر امریکایی ها به شعار تامین امنیت و حمایت از یک دولت پایدار در افغانستان صادق اند، پس چرا جلو مداخله پاکستان را که از همپیمانان استراتیژیک آنان است، را نگرفتند و یا حالا چرا در برابر توطئه های پاکستان و نقشه های شوم این کشور علیه مردم و سرزمین افغانستان، نمی ایستند و کاری نمی کنند؟. این در حالی است که امریکا به جای ایستادن در برابر پاکستان و مخالفت با حضور مخرب این کشور در عرصه افغانستان، سالانه میلیاردها دالر به این کشور اهدا می کند و کمک های متعدد و هنگفت تسلیحاتی به پاکستان صورت می گیرد!.

اینجاست که میگوییم ناتو در راس امریکایی ها، نه تنها در برابر دخالت پاکستانی ها در امور افغانستان و تلاش به گسترش ناامنی در کشور، عمل نکرده اند، بلکه در راستای حمایت این عامل تلاش بی وقفه انجام داده اند، و این روند این اذعان را پدید می آورد که؛ امریکایی ها و دیگر اعضای ناتو، نه تنها به دنبال تأمین امنیت در افغانستان نیستند بلکه در حوزه تشدید آن برنامه دارند.

گروه های تروریستی، دومین عامل ناامنی های افغانستان/ چرا امریکا علیه این گروه ها مبارزه نکرد؟

دبیرکل حزب اسلامی تبیان در ادامه سخنان خود، دومین عامل ناامنی های افغانستان را گروه های تروریستی عنوان کرد.

وی با بیان این که ناتو با شعار مبارزه با گروه های تروریستی وارد افغانستان شد، گفت: با حضور نیروهای ده ها کشور عضو ناتو در افغانستان، گسترش نا امنی و ساحه نفوذ گروه های تروریستی در کشور کاملا سؤال برانگیز است و اگر بپذیریم که از سوی این نیروها وظیفه نبرد با مخالفان حکومت به عهده نیروهای امنیتی افغانستان گذاشته شده است، چشم پوشی فعالیت های رسانه ای گروه های تروریستی و استفاده آنها از دامین ها و سرورهای انترنتی ی که فقط از سوی امریکا، کانادا، آلمان و برخی کشورهای دیگر غربی ارائه میگردند را چگونه تفسیر کنیم؟!.

فعالیت های رسانه یی، یکی از بازوهای فعال و اثرگذار گروه های تروریستی

حجت الاسلام والمسلمین حسینی مزاری در ادامه صحبت های خود، یکی از بازوهای فعال و اثرگذار گروه های تروریستی را بحث فعالیت های رسانه یی این گروه ها عنوان کرد.
به باور وی، بیش از آن که جنگ نظامی در افغانستان ایجاد ناامنی کند، فعالیت های رسانه یی گروه های تروریستی در افغانستان ایجاد ناامنی می کند؛ خبرگزاری ها، وب سایت ها، پایگاه های اینترنتی و شبکه های اجتماعی ی که در اختیار این گروه ها قرار دارد، به محض این که یک عملیات خیلی کوچک در گوشه یی از افغانستان انجام شود، با بوغ و کرنا آن را بزرگ می کنند، به نحوی که جنگ روانی جدی و شدیدی را در افغانستان به وجود می آورند.

وی با بیان این که غربی ها در این عرصه دروغ می گویند، خاطرنشان کرد: "مجموعه شرکت هایی که ثبت دامنه پایگاه های انترنتی دارند و میزبان سرورهای اینترنتی گروه های تروریستی هستند، در کشورهای امریکا، کانادا، آلمان و یا در سایر کشورهای غربی موقعیت دارند و اگر امریکایی ها و سایر اعضای ناتو راست می گویند که علیه طالبان اند و بر ضد داعش و سایر گروه های تروریستی برنامه دارند، چرا تا هنوز در راستای مسدود کردن مسیر استفاده خبرگزاری اعماق مربوط به داعش و پایگاه های انترنتی "الاماره، صدای جهاد، امارت اسلامی، مجله ثمود، رادیو شریعت، اسلام وب پانه، دارالافتاء، سنگر جهاد، مجله حقیقت و..." مربوط به طالبان و پایگاه های انترنتی سایر تروریستها، هیچ اقدامی نکرده اند؟!

رییس عمومی خبرگزاری صدای افغان(آوا) خطاب به غربی ها ادامه داد: "گروه طالبان از هزاران حساب کاربری در فیس بوک و هزاران حساب کاربری در تویتر، یوتیوب و سایر شبکه های اجتماعی استفاده می کند، یا مثلا در طول چند سال گذشته گروه وحشی داعش در تویتر از بیش از چهل و شش هزار حساب کاربری استفاده کرده و دهشت افگنی خود را منعکس نموده است و سایر گروه های تروریستی همینطور و اینکه تا هنوز نه تنها هیچ برخوردی با فعالیت رسانه ای اینچنینی گروه های تروریستی نمی شود بلکه استفاده آنها از وبسایتهای رسمی با آدرسهای مشخص آن هم با استفاده از دامین ها، سرورها و خدمات انترنتی شرکتهای غربی ی مثل امریکا، کانادا، آلمان و... با چشمپوشی غربی ها مواجه می گردد، به معنای این است که اعضای ناتو به خصوص امریکایی ها با تروریست ها همدست هستند و به دنبال تقویت تروریزم در سطح دنیا اند و می خواهند از تروریست ها به نفع اهداف ملی شان استفاده کنند.

غربی ها حامی تروریزم جهانی اند

این فعال دینی سیاسی در یک جمع بندی در این بخش از بحث خود خاطرنشان کرد: "اینجاست که دومین عامل نا امنی در افغانستان گروه های تروریستی بوده و حالا هم هستند. ادعای غربی ها این بوده که در برابر این گروه ها می جنگند، اما متأسفانه تاهنوز در این رابطه هیچ کاری انجام ندادند؛ نه در جبهات جنگ سخت کاری کردند و نه در جبهات جنگ نرم. نه تنها کاری نکردند، بلکه معتقد هستم غربی ها حامی تروریزم جهانی اند که تروریستهای افغانستان بخشی از جبهه جهانی تروریزم اند که به نفع جامعه جهانی استکبار عمل می کنند".

وضعیت اقتصادی، عامل سوم ناامنی ها در افغانستان

رییس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در ادامه سخنرانی خود، سومین عامل ناامنی در افغانستان را وضعیت اقتصادی کشور دانست و خاطرنشان نمود: "وقتی وضعیت اقتصادی مردم خوب نباشد، برخی از مردم به خاطر نداری و ضعف اقتصادی جذب گروه ها و عناصر تروریستی می شوند و اگر غربی ها در افغانستان مطابق وعده خود عمل و در راستای بهبود وضعیت اقتصادی مردم افغانستان تلاش می کردند و دولت و حاکمیت افغانستان را از نگاه اقتصادی حمایت می نمودند، امروز ما وضعیت این چنینی نداشیم.

این فعال فرهنگی اجتماعی پیرامون وضعیت کنونی اقتصادی کشور تصریح کرد: " وضعیت اقتصاد در شرایط فروریختگی و از هم پاشیدگی قرار دارد؛ وجود چندمیلیون بیکار، کارخانه های ورشکسته و فرارسرمایه از افغانستان، نشان دهنده وضعیت بد اقتصادی کشور است و غربی ها عامل مهم بدی این وضعیت و شرایطی هستند که امروز علیه اقتصاد مملکت به وجود آمده است.

وی تأکید کرد: اگر غربی ها به عنوان عامل مهم تأثیرگذار در راستای بدی اوضاع اقتصادی افغانستان عمل نمی کردند، مردم افغانستان می توانستند خود را تا حدی از این وضعیت نجات بدهند.

مواد مخدر و گروه های مافیایی مواد مخدر، عامل دیگر ناامنی ها در افغانستان

حجت الاسلام والمسلمین حسینی مزاری از مواد مخدر به عنوان عامل دیگر ناامنی در کشور نام برد و از غربی ها به خاطر عدم مبارزه با مواد مخدر در افغانستان انتقاد نمود.

به گفته وی، عامل دیگر عمده ناامنی در افغانستان و تقویت بخشهای مالی گروه های تروریستی، به مواد مخدر و گروه های مافیایی ی که امروز در سطح کشور فعال اند، ارتباط دارد. امریکا می تواند جلو کشت و قاچاق مواد مخدر را در افغانستان بگیرد، اما کاری نمی کند، گذاشته است تا افغانستان مهد کشت، برداشت و صدور مواد مخدر شود، تا علاوه بر تامین سایر منافع برای غربی ها، ناامنی ها تداوم یابد و به نوعی به نفع قدرت های جهانی تمام شود.

دبیرکل حزب اسلامی تبیان در ادامه به بحث معتادین اشاره کرد و گفت: "قبل از این ما یک معتاد نداشتیم، اما از هفده سال به این سو به خاطر حضور نیروهای خارجی، هزاران معتاد داریم. متأسفانه غربی ها در مورد مواد مخدردروغ گفته اند و در این رابطه مبارزه نکرده و نخواهند کرد. مردم ما نباید منتظر مبارزه غربی ها بنشینند.

رسانه های مبتذل، عامل دیگر ناامنی ها در افغانستان/ رسانه های مبتذل به نفع استکبار عمل می کنند

به باور رییس عمومی خبرگزاری صدای افغان(آوا)، عامل دیگر ناامنی در افغانستان، رسانه های مبتذل است؛ رسانه های مبتذلی که خود غربی ها به وجود آورده اند.

وی گفت: "اگر معتقدید که غربی ها در برابر ناامنی در افغانستان مبارزه می کنند، پس چطور اقدام به تأسیس رسانه های مبتذل کردند؛ امروز رسانه های مبتذل در افغانستان به عنوان یک عامل مهم ناامنی است و مشکلات جدی را در جامعه به وجود آورده است".

حجت الاسلام والمسلمین حسینی مزاری ادامه داد که رسانه های مبتذل حداقل سه صدمه جدی را بر پیکر مردم افغانستان تحمیل کرده اند: صدمه اول فساد اخلاقی است، این رسانه ها با حضور در خانه های تک تک مردم افغانستان، فساد اخلاقی را در درون خانواده ها ترویج و تبلیغ کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: ناهنجاری های اجتماعی پیامد دیگر فعالیت رسانه های وابسته است و یکی ازپیامدهای ناهنجاری های اجتماعی سست شدن بنیاد خانواده ها است؛ اختلاف در درون خانواده ها، تمرد دختران و پسران از فرمایشات پدر و مادر و صدها مسایل دیگر.

از سوی دیگر، این فعال رسانه ای افغانستان گفت: "یکی از ناهنجاری های اجتماعی که رسانه های مبتذل در افغانستان به وجود آورده است، این است که جوانان را زیاده خواه بار آورده اند. وقتی که یک فیلم ترکی با حویلی های آن چنانی، باغ های بزرگ و سرسبز و آبشارها رؤیایی پخش می شود، یا مثلا فیلم های اغوا کننده هندی و دیگر شرکت هایغربی از طریق تلویزیون ها پخش می شود و جوانان آن فیلم را می بینند و بعد وضعیت خود را با آنچه در فیلم ها دیده، مقایسه می کنند، می بینند که از زمین تا آسمان تفاوت وجود دارد، این جاست که جوانان بدون فکر و مطالعه عمیق، سعی می کنند که به آن امکانات مجللی که تلویزیونها بازتاب می دهند، برسند و چون از راه مشروع رسیده نمی توانند، گرفتار سه پیامد می شوند:

۱- گرفتار دزدی، قتل و غارت می شوند. ۲- افسرده می شوند و آدم های افسرده هم معمولا به مواد مخدر پناه می برند. ۳- راه مهاجرت را در پیش می گیرند.

این تحلیل گر وصاحب نظر کشور و منطقه در ادامه صحبت خود به صدمه دوم رسانه های مبتذل در کشور پرداخت و افزود: رسانه های مبتذل، بهانه به دست تروریست ها می دهند، هم برای جذب نیرو و هم جهت مبارزه و مقابله با حاکمیت افغانستان تحت عنوان حکومت غیراسلامی.

به گفته رییس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان، صدمه سوم رسانه های مبتذل، این است که "این ها خودشان مروج خشونت و ناامنی در کشور هستند، وقتی یک گروه تروریستی در یک گوشه از کشور یک کاری انجام می دهند کوچک یا بزرگ، همه این رسانه ها از چهار گوشه کشور به صدا در می آیند که در فلان گوشه، گوش فلانی بریده شد، بینی بریده شد، ملا با شاگردش چه کرد، شوهر با خانمش چه کار کرد، وجود یک چنین روند رسانه ای، احساس ناامنی را تشدید می کند!"

وی با بیان این که "پیش از آن که ناامنی فیزیکی افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهد، احساس ناامنی تأثیرگذار است. رسانه های مبتذل وابسته به غرب در افغانستان، با در پیش گرفتن برنامه های خبری مشکوک، شرایط احساس ناامنی را به وجود می آورند.

حجت الاسلام والمسلمین در جمع بندی این بخش از گفته های خود، خاطرنشان کرد: "اینجاست که رسانه های مبتذل با ایجاد فساد اخلاقی و ناهنجاری های اجتماعی در جامعه، دادن بهانه تقابل برای گروه های تروریستی علیه مردم و حکومت و ترویج جنگ و خشونت در کشور و ایجاد احساس ناامنی در سطح عموم، به نفع استکبار عمل می کنند؛ این ها نوکران، مزدوران و مزد بگیران استکبار اند که در داخل افغانستان، به نفع جامعه استکبار عمل می کنند و زمینه های تداوم ناامنی واقعی را به وجود می آورند.

حضور نیروهای خارجی، مادر همه عوامل ناامنی در افغانستان است

دبیرکل حزب اسلامی تبیان، عامل ششم ناامنی در افغانستان را که از آن به عنوان "مادر همه عوامل" یاد کرد، اصل حضور نیروهای خارجی در افغانستان و کارهای خودسرانه، فعالیت های ضد دینی و تلاش های ضد اخلاقی این نیروها عنوان کرد که در برابر اعتقادات مردم افغانستان عمل می کنند و سرزمین ما را زیر چکمه های خود قرار داده اند.

به گفته وی، "نیروهای خارجی به تمام احساسات دینی و مذهبی و تمامیت ارضی ما بی احترامی کردند و این بی احترامی، جمع کثیری از مردم افغانستان را حساس و ناراحت می سازد که چرا در یک کشور اسلامی، حضور نیروهای غربی احساس شود و چرا این سرزمین مجاهدان و سرافرازان تاریخ، جایی برای حضور نیروهای خارجی باشد؟ آن هم نیروهای خارجی که دشمن اسلام و مردم مسلمان اند".

وی افزود، به باور جمع کثیری از مردم افغانستان، اگر این ها دشمن مردم مسلمان نیستند، چرا با حضور در افغانستان تا هنوز ده ها هزار نفر کشته شده است"!

حجت الاسلام والمسلمین حسینی مزاری ادامه داد، بنابر تحقیق یکی از رسانه ها، از ابتدای ورود نیروهای امریکایی به افغانستان تا سال ۲۰۱۶، تقریباً صد هزار نفر کشته شده و میلیون ها تن دیگر زخمی و آواره شده‌اند و در عین حال، مشکلات مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، نظامی و امنیتی در افغانستان به وجود آمده است.

وی در ادامه این سوال را مطرح کرد که "دلیل حضور غربی ها در افغانستان چیست؟" و خاطرنشان کرد که حکومت افغانستان و مجامع جهانی باید پاسخ بگویند که نیروهای خارجی برای چه به افغانستان آمده اند؟! اگر برای تامین امنیت مطلوب در افغانستان هستند، کجاست امنیت؟ اگر در راستای ساختن اقتصاد پویا در کشورند، کجاست اقتصاد به درد بخور؟ اگر منظور حضور آنها وضعیت فرهنگی متعالی است، کجاست فرهنگی که به درد تعالی عمومی بخورد؟ اگر هدف فراهم آوری شرایط بهبود وضعیت اجتماعی است، کجاست وضعیت اجتماعی خوب ما؟ اگر بحث کمک برای به دست آوردن اقتدار نظامی مطرح است، کجاست اقتدار نظامی ما؟"

این فعال فرهنگی اجتماعی تصریح کرد: "تا هر زمانی که نیروهای خارجی، آن هم افسار گسیخته و بدون پاسخگویی معقول و منطقی در برابر مقامات حکومت و مردم افغانستان، در کشور حضور داشته باشند، وضعیت افغانستان بهتر از این نخواهد شد، بلکه بحرانی تر و اسفبار تر از حالا خواهد گردید".

اما وظیفه دولت و مردم افغانستان

وی در ادامه سوال های دیگری را مطرح کرد که در چنین شرایطی، "وظیفه ما مردم مسلمان چیست؟، تا به کی منتظر نیروهای خارجی باشیم؟ و علمای اعلام، شخصیت های حزبی و سازمانی و حلقات جامعه مدنی ما تا به کی منتظر کشورهای غربی باشند تا لقمه‌ نانی تهیه کنند و به این ها بدهند تا شکم خود را سیر و زندگی خویش را تامین کنند؟!

دبیرکل حزب اسلامی تبیان به عنوان وظیفه اول حکومت و مردم، تصریح کرد که باید این انتظار را قطع کنیم و تا هر زمانی که منتظر کمک کشورهای خارجی و متکی به نیروهای غیر خدا باشیم، خداوند ما را به همان ها واگذار می کند.

بحث امر به معروف و نهی از منکر در افغانستان فراموش شده است

حجت الاسلام والمسلمین حسینی مزاری در بخش پایانی صحبت های خود در گفتمان تحلیلی پژوهشی "محرم و اقدامات امنیتی؛ وظیفه دولت و مسوولیت ملت" دفتر مرکزی مرکز تبیان در کابل، به شروع ماه محرم و چگونگی و اهداف قیام امام حسین(ع) اشاره کرد.

وی گفت: دهه اول محرم الحرام، دهه امر به معرف و نهی المنکر است؛ امام حسین(ع) در روزگاری که می زیست، متوجه بود که به حق عمل نمی شود و از منهیات نهی نمی گردد، از این رو در راستای اقامه امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد".

این عالم دینی افزود: "چون امام حسین(ع) می دانست و درک می کرد تا زمانی که اصل امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اقامه نشود، آن جامعه و مردم آن روی خیر و فلاح را نخواهند دید، در راستای امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد".

وی روایتی از امام محمد باقر(ع) را در رابطه به بحث اقامه امر به معروف و نهی از منکر قرائت کرد و بحث امر به معروف و نهی از منکر را بسیار مهم خواند و افزود: "هر زمانی که در یک کشور امر به معروف و نهی از منکر اقامه شد، همه فرایض الهی برپا و امنیت برقرار می شود، درآمدها حلال، مظالم به صاحبان اصلی برمى‏ گردد، زمين آباد مى‏ شود، حق از دشمنان گرفته مى‏ شود و امر حکومت تحکیم می گردد".

حسینی مزاری توجه به این مسئله و با اشاره به دومین و اصلی ترین وظیفه حکومت و مردم، خاطرنشان کرد: اگر ما علاقه داریم که در افغانستان فرایض برپا، امنیت برقرار و وضعیت اقتصادی مردم خوب شود، کشور آباد، راه ها امن، امنیت ایجاد و حاکمیت کشور مقتدر گردد، همه با هم، چه سران و دست اندرکاران حکومت و چه عموم مردم، در راستای اقامه امر به معروف و نهی از منکر اقدام و عمل کنیم.

وی گفت: امروز بحث امر به معروف و نهی از منکر در کشور ما یک بحث کاملا فراموش شده است، در هرجا می روید، حرفی از امر به معروف و نهی از منکر نمی شنوید، در هر مسیری، در هر اجلاسی و در هر محفلی، بحث امر به معروف و نهی از منکر وجود ندارد و این جای نگرانی است، حتی علمای ما امروز در عرصه امر به معروف و نهی از منکر کوتاهی و ضعیف عمل می کنند و این ضعف متأسفانه برای مردم مشکل ساز شده است.

به گفته این فعال فرهنگی اجتماعی، همان گونه که امام حسین(ع) برای نجات جامعه و مردم خود و در راستای اقامه امر به معروف و نهی از منکر قد علم کرد، ما نیز باید در این راستا عمل کنیم تا کشور آهسته آهسته امن گردیده و نه تنها بحث محرم، بلکه سایر مراسم ها و فعالیت های مذهبی و غیر مذهبی ما به آرامی، آسایش و سلامتی برگزار شود تا بهره کافی ببریم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که دهه محرم با توجه حکومت افغانستان و همچنین علما و بزرگان و اهتمام مردم با شکوه هرچه تمام تر برگزار شود.

وی از مردم خواست تا در راستای تأمین امنیت مراسم و مجالس عزاداری امام حسین(ع) دست به دست هم داده و امنیت به نحو مطلوب و احسن تأمین شود و نگذاریم کوچکترین خدشه‌یی در امر برگزاری مراسم محرم به وجود بیاید؛ زیرا دشمن به دنبال این است که محرم را از ما بگیرد، حسین و سایر ائمه معصومین(ع) را از ما بگیرد، اما ما به عنوان پیروان پیامبر، علی و فاطمه و حسن و حسین و سایر امامان معصوم(ع) و همچنین به عنوان منتظران ظهور حضرت مهدی(عج)، باید در صحنه حضور جدی داشته باشیم تا وظایف اسلامی و دینی خود را به نحو احسن و مطلوب ایفا کرده و انجام دهیم".

https://avapress.com/vdcjayevauqei8z.fsfu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما