تاریخ انتشار :چهارشنبه ۵ قوس ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۰۰
کد مطلب : 102900
سازمان بین المللی کار در افغانستان:

اطفال کارگر در کوره ها دچار امراض روانی می شوند

اطفال کارگر در کوره ها دچار امراض روانی می شوند
یافته های جدید گزارش دفتر (ILO) یا سازمان بین المللی کار در افغانستان تحت نام " شکستن قالب " نشان می دهد، اطفالی که در کوره های خشت پزی کار می کنند از لحاظ فیزیکی و روانی در امان نیستند.
به گزارش خبر گزاری آوا، این گزارش ۴۰۰ طفلی را که در کوره های خشت پزی در شهر های کابل و ننگرهار کار می کنند تحت سروی قرار داده است.
یافته های این گزارش نشان می دهد، اطفالی که در کوره های خشت پزی کار می کنند؛ وضعیت فیزیکی، روانی و سلامت اجتماعی آنها مطلوب نیست.
در این گزارش آمده از هر پنج طفلی که در کوره کار می کنند، یکی از آنها نفس تنگی دارد.
همچنان این گزارش نشان می دهد۷۰ درصد اطفال کارگر در کوره های خشت پزی در مقایسه با ۱۵ درصد اطفالی که در کوره ها کار نمی کنند، احساس امنیت بیشتری دارند.
هروی بغژی؛ از دفتر (ILO) گفت که هدف این گزارش فراهم کردن معلومات لازم برای ساختن ابتکارات و از بین بردن تدریجی تمام اشکال کار اطفال از کوره های خشت پزی می باشد.
وی افزود: کار اطفال چرخه فقر را دوامدار می سازد، وظایفی که اطفال به آن گمارده می شوند، آنان را از آموزش بهتر و شانس مبدل شدن به جوانان مولد باز می دارد.
در همین حال حسام الدین همراه؛ معین وزرات کار نیز گفت: جبر زمان و عدم نان آوران باعث شده که اطفال کشور به پیمانه وسیع در کار مشغول باشند.
وی افزود که وضعیت کار اطفال در افغانستان سخت دشوار بوده و تعداد زیادی از اطفال در شرایط بسیار ناگوار مشغول کار اند.
همراه گفت که ادامه این وضعیت در افغانستان یک تهدید بزرگ برای صحت و روان اطفال می باشد.
آقای همراه افزود: اطفال با آسیب پذیری که دارند بیشتر در افغانستان مورد سوء استفاده های مادی، فیزیکی و ذهنی قرار می گیرند.
معین وزرات کار از تمامی نهادهای ملی و بین المللی حمایت از حقوق اطفال خواست که دست بدست هم داده تا برای کاهش فقر دایمی که ناشی از محرومیت اطفال می باشند، گام های عملی بردارند.
همچنان هیدیک کاگوشی؛ نماینده دفتر روابط (ILO) یا سازمان بین المللی کار در افغانستان گفت: ما تلاش داریم تا با آوردن اطفال به مکتب آینده آنها را بسازیم و در عین حال فرصت های شغلی بهتر را برای جوانان ایجاد نماییم.
گفتنی است که دفتر (ILO) در افغانستان در سال ۲۰۱۱ هم گزارشی را تحت نام " مدفون میان خشت " در رابطه با وضعیت کار اطفال افغانستان در کوره های خشت پزی در دو ولایت کشور ( کابل و ننگرهار ) به نشر رسانده بود.
https://avapress.com/vdcjy8evyuqeyhz.fsfu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما